Morphflow Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα το έκανα,αλλά το macbook air που έχω δεν εχει ethernet και περιμενω ανταπτοράκι usb-ethernet,οπότε για τώρα ολα wireless. Στο router μπαίνω με 192.168.2.1. Στο zte το 192.168.1.1 σαν να έκλεισε. Δοκίμασα να δωσω ip στο zte από το dhcp του asus,αλλά δεν. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Morphflow
darkmatinee Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Καλό θα είναι αν δεν υπάρχουν εξειδικευμένες γνώσεις να αφήνετε το ρούτερ στο αυτόματο. Η διαφορά για τον απλό χρήστη είναι ελάχιστη.
Morphflow Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Εν τέλει όλα λύθηκαν με hard reset στο zte και έχοντας κρατημένες από πριν τις ρυθμίσεις στο Asus,όλα λειτουργούν κανονικά. Βλέπω το μενού και των 2
randomcat Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Morphflow είπε Εν τέλει όλα λύθηκαν με hard reset στο zte και έχοντας κρατημένες από πριν τις ρυθμίσεις στο Asus,όλα λειτουργούν κανονικά. Βλέπω το μενού και των 2 Με ενεργοποιημένο το DHCP στο ZTE ? Όταν λες ότι βλέπεις και των 2 τι εννοείς - και με ποιον τρόπο συνδέεσαι στο ZTE ?
Morphflow Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, randomcat είπε Με ενεργοποιημένο το DHCP στο ZTE ? Όταν λες ότι βλέπεις και των 2 τι εννοείς - και με ποιον τρόπο συνδέεσαι στο ZTE ? Ναι είναι ενεργοποιημένο το DHCP στο ZTE (αφού έκανα hard reset). Στο Asus δεν άλλαξα κάτι,ήταν κρατημένα από πριν. Μετά το hard reset στο ZTE,ξαναέκανα την διαδικασία bridge μέσω ZTE και όλα καλά. Μπαίνω 192.168.1.1 στο Zte και router.asus.com για το Asus. Έχω πρόσβαση και στα 2
randomcat Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Morphflow είπε Ναι είναι ενεργοποιημένο το DHCP στο ZTE (αφού έκανα hard reset). Στο Asus δεν άλλαξα κάτι,ήταν κρατημένα από πριν. Μετά το hard reset στο ZTE,ξαναέκανα την διαδικασία bridge μέσω ZTE και όλα καλά. Μπαίνω 192.168.1.1 στο Zte και router.asus.com για το Asus. Έχω πρόσβαση και στα 2 Πώς ακριβώς είσαι συνδεδεμένος στο ZTE ? Εγώ έχω το παρακάτω setup και μπορώ να μπω από το PC μου ("HOST A") στο 192.168.2.1 για το router αλλά δεν έχω τρόπο να μπω στο ZTE...
Morphflow Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, randomcat είπε Πώς ακριβώς είσαι συνδεδεμένος στο ZTE ? Εγώ έχω το παρακάτω setup και μπορώ να μπω από το PC μου ("HOST A") στο 192.168.2.1 για το router αλλά δεν έχω τρόπο να μπω στο ZTE... Δεν ξέρω αν έχει διαφορά το οτι μπαίνω μόνο ασύρματα στο router και στο ZTE ( λόγω έλλειψης ethernet στο λαπτοπ),πάντως έτσι είναι συνδεδεμένα κι εμένα.Πρώτο το ZTE με το τηλέφωνο πάνω του και καλώδιο από LAN1 στην WAN του router. Τίποτα άλλο. Δοκίμασες hard reset στο ZTE; Εμένα έτσι δούλεψε.
randomcat Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Morphflow είπε Δεν ξέρω αν έχει διαφορά το οτι μπαίνω μόνο ασύρματα στο router και στο ZTE ( λόγω έλλειψης ethernet στο λαπτοπ),πάντως έτσι είναι συνδεδεμένα κι εμένα.Πρώτο το ZTE με το τηλέφωνο πάνω του και καλώδιο από LAN1 στην WAN του router. Τίποτα άλλο. Δοκίμασες hard reset στο ZTE; Εμένα έτσι δούλεψε. Α ναι, εντάξει με Wi-Fi είναι λογικότατο. Εγώ έχω απενεργοποιήσει το WLAN στο ZTE. Reset θα του κάνω μόνο εάν θέλω να ξαναενεργοποιήσω τον DHCP για να συνδέομαι με Ethernet κατ' ευθείαν επάνω του. Αλλά αν θέλω να πάρει IP από το router για να είμαστε στο ίδιο LAN θα πρέπει να είναι κλειστός ο DHCP.
111111 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 υπάρχει τρόπος σε αυτό το ρούτερ να αλλάξει η ip του lan από την σταθερή 192.168.1.1 ; Δε βρήκα κάποιο σχετικό πεδίο
darkofthesun Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Δε βλέπω πουθενά τη δυνατότητα για παραμετροποίηση των IPv6 DNS Server Φαντάζομαι οτι έχει απενεργοποιηθεί κι αυτό απο τη forthnet?
theanonymous Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Υπάρχει κάποιος με την έκδοση V1.0.0_GR5.1T13D2 ; Λειτουργεί πλέον η LAN4 με αυτή την έκδοση;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, theanonymous είπε Υπάρχει κάποιος με την έκδοση V1.0.0_GR5.1T13D2 ; Λειτουργεί πλέον η LAN4 με αυτή την έκδοση; Εγώ αυτήν έχω, παίζει κανονικά η LAN4
Lnds500 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Μου έστειλαν το 267N για VoIP από τη Nova και είμαι στη διαδικασία σεταρίσματος. Τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Το έχω βάλει σε bridge mode και ως router χρησιμοποιώ ένα της TP Link. Για κάποιο λόγο τον οποίο δεν έχω καταλάβει όταν το βάζω σε bridge mode δεν λειτουργεί η VoIP. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω κρατήσει τις ρυθμίσεις για VoIP στο modem και έχω διαγράψει αυτές που είχε για VDSL αφού το άλλαξα σε Bridge. Τι κάνω λάθος; EDIT: μετά από μερικά λεπτά έφτιαξε μόνο του. Επίσης τι πρέπει να αλλάξω για να μπορώ να μπω και να χειριστώ το UI του modem μέσω του router; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Lnds500
elvorix Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 11:09 ΜΜ, randomcat είπε Πώς ακριβώς είσαι συνδεδεμένος στο ZTE ? Εγώ έχω το παρακάτω setup και μπορώ να μπω από το PC μου ("HOST A") στο 192.168.2.1 για το router αλλά δεν έχω τρόπο να μπω στο ZTE... Καλησπέρα επείδη έχω και εγώ τον TP Link και δεν θέλω να τον καταργήσω μπορείς να με βοηθήσω να κάνω το ίδιο setup??
loypis Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Εγώ που ρώτησα αν μπορούμε να συνδέσουμε πάνω του σκληρό δίσκο με ταινίες και να τις βλέπουμε από άλλες συσκευές... Ξέρει κανείς αν γίνεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα