fan13pl Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, loypis είπε οχι..δεν λεω σαν admin.. λεω σαν user name forthnet μπαίνει και το εργοστασιακό username που είχα, user με τον κωδικό που γράφει από πίσω το ρούτερ και το username forthnet με κωδικό F0rth@c$n3t# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, fan13pl είπε μπαίνει και το εργοστασιακό username που είχα, user με τον κωδικό που γράφει από πίσω το ρούτερ και το username forthnet με κωδικό F0rth@c$n3t# Α ωραία.. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonGG Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 ενημερώσει V1.0.0_GR5.1T12 στο zte της nova ζητείστε την γιατί δεν την προτείνουν διότι λένε ότι δημιουργεί πρόβλημα στην τηλεφωνία στης περισσότερες περίπτωσης είναι στο χέρι του καθενός άμα θέλει να την περάσουν η τεχνική της nova. (λύνει το πρόβλημα με το upload μεσώ wifi) όπως είπε και ο φίλος παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djtelis Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 μετα απο 2 μηνες ταλαιπορεια και κοροιδια που δεν μπορεσαν να φτιαξουν τη βλαβη μου εκαναν προσφορα την 100ρα 26ευρω την αλλη μερα 16 ευρω ειναι για γελια,γυρισα στον οτε 100ρα και υσηχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiars Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, djtelis είπε μετα απο 2 μηνες ταλαιπορεια και κοροιδια που δεν μπορεσαν να φτιαξουν τη βλαβη μου εκαναν προσφορα την 100ρα 26ευρω την αλλη μερα 16 ευρω ειναι για γελια,γυρισα στον οτε 100ρα και υσηχασα Τι πρόβλημα είχες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 24/3/2020 στις 4:15 ΜΜ, MESILIKAS είπε Στο ΖΧΗΝ είναι αυτά παρακάτω στο Xiaomi όπως στο προηγούμενο μου post αλλά πλεον εχω βάλει Configure automatically στο PPPoE Πώς συνδέεσαι στο web admin του ΖΧΗΝ αφού το βάλεις σε bridge? Απ' ό,τι βλέπω έχεις συνδέσει Ethernet από το PC σου στην LAN2 του ΖΧΗΝ, σωστά? Άλλος τρόπος υπάρχει χωρίς την άμεση σύνδεσή τους? Απενεργοποίησα τον DHCP server του ΖΧΗΝ και σύνδεσα την LAN2 με θύρα του Router (π.χ. του Xiaomi), ώστε να πάρει IP. Αλλά δεν παίρνει και δεν το βλέπω στους DHCP clients του Router. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, djtelis είπε μετα απο 2 μηνες ταλαιπορεια και κοροιδια που δεν μπορεσαν να φτιαξουν τη βλαβη μου εκαναν προσφορα την 100ρα 26ευρω την αλλη μερα 16 ευρω ειναι για γελια,γυρισα στον οτε 100ρα και υσηχασα εμεις παλι..μια χαρα ολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thomas_kant Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, εχω την 100αρα Nova με ZXHN H267N και αποφάσισα να τον βάλω σε bridge με ενα ASUS RT-AC58U σε wireless router mode. Ακολούθησα τον οδηγό του @randomcat, ρύθμισα τον ΖΤΕ και τον ASUS και ενώ φαίνεται στον ASUS ότι internet connected, δεν υπάρχει πρόσβαση στο internet. Δοκίμασα επίσης ως router να βάλω και έναν TP-LINK TD-W8970 πάλι σε wireless router mode και στα diagnostics έχω την παρακάτω εικόνα. Mπορώ να καταλάβω ότι η η IP που παίρνει ο router (τόσο ο ASUS όσο και ο TP-LINK) είναι private που σίγουρα είναι λάθος απλά δεν ξέρω σε τι μπορεί να οφείλεται. Έχω φάει πόσες ώρες να δοκιμάζω, αλλά δεν βγάζω άκρη. Δεν έχω πολλές γνώσεις από δίκτυα και κάπου μάλλον το χάνω. Αν κάποιος γνωρίζει που μπορεί να έχω λάθος ας βοηθήσει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Thomas_kant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @Thomas_kant για δώσε και μια εικόνα από Network > LAN Settings και Network > WAN Settings Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από randomcat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag2825 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπέρα φόρουμ, Μόλις χθες εγκατέστησα το συγκεκριμένο ρούτερ(χθες ενεργοποιηθηκε η vdsl γραμμή), και έχω θέμα με τα powerlines tplink av600. Η γραμμή είναι 100Mbps αλλά αυτά συγχρονίζουν 35-38Mbps. Γνωρίζετε κάποια ρύθμιση που πιθανόν χρειάζεται να κάνω; Η συνδεσμολογία είναι: Powerline στον τοίχο και πάνω εκεί πολύπριζο απ' όπου παίρνει ρεύμα το router. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thomas_kant Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, randomcat είπε @Thomas_kant για δώσε και μια εικόνα από Network > LAN Settings και Network > WAN Settings @randomcat Επειδή έβαλα περισσότερες εικόνες, για να είναι πιο πρακτικό, επισυνάπτω pdf αρχειο. bridge.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, Thomas_kant είπε @randomcat Επειδή έβαλα περισσότερες εικόνες, για να είναι πιο πρακτικό, επισυνάπτω pdf αρχειο. bridge.pdf 340 kB · 1 download Κάποιες διαφορές που έχω είναι ότι στα LAN Settings του TP-LINΚ έχω βάλει να δίνει ο DHCP ως gateway το 192.168.2.1 , και επίσης έχω ενεργοποιημένο το IGMP Snooping (όχι ότι είναι σημαντικό αυτό, απλά λέω). Και στα WAN Settings έχω ενεργοποιημένο το IPv6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steved13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος της 100αρας γραμμής και του συγκεκριμένου ρουτερ. Ενώ στο utorrent ανεβάζω με 1 mbps, στο wetransfer ανεβάζω με πολύ χαμηλή ταχύτητα, γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, steved13 είπε Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος της 100αρας γραμμής και του συγκεκριμένου ρουτερ. Ενώ στο utorrent ανεβάζω με 1 mbps, στο wetransfer ανεβάζω με πολύ χαμηλή ταχύτητα, γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Welcome to the club: https://www.adslgr.com/forum/threads/1118154-ZTE-ZXHN-H267N-WiFi-upload-problem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steved13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, darkmatinee είπε Welcome to the club: https://www.adslgr.com/forum/threads/1118154-ZTE-ZXHN-H267N-WiFi-upload-problem Μα στο utorrent η ταχύτητα upload μαξαρει ακόμα και από WIFI. Το θέμα είναι γιατί είναι τόσο αργό στο we transfer, μήπως κάποια ρύθμιση του ρουτερ μπλοκάρει το συγκεκριμένο σαιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα