jimmy213 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το isolation θα έπρεπε να βρίσκεται στο WLAN SSID Configuration. Θα πρέπει να μπεις με root access, αλλά άντε να βρεις τους κωδικούς. Δοκίμασε τους παρακάτω μπας και κάνουν (είναι απ' το ZXHN H267A): user: root pass: 2?w{(h:^6gr7yA)5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) το SSID 1 το εκανα εγω στις διαφορες δοκιμες.το ξαναεβαλα και δεν εγινε τιποτα..με αυτους τους κωδικους δεν μπορεσα να μπω σε root επειδη εχω χασει πολυ χρονο με αυτη την χαζομαρα λεω να αλλαξω router τελικα,επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης για αυτο το router τι λες? ASUS DSL-N17U WIRELESS N300 και αν τελικα δεν παρω αυτο τι πρεπει να προσεξω σε αγορα νεου router εκτος απ το να υποστηρίζει vdsl? αν το αγοραζες εσυ μεταχειρισμένο αυτο το asus ποσο θα εδινες? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από loypis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα δικτυακά προϊόντα, οπότε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ευχαριστώ πάντως όλους σας για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 9:26 ΜΜ, loypis είπε Ευχαριστώ πάντως όλους σας για τον χρόνο σας Πανε internet-security-firewall και δοκιμασε να το βαλεις στο low. Δεν ξερω αν δουλεψει αλλα δεν χανεις τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Πανε internet-security-firewall και δοκιμασε να το βαλεις στο low. Δεν ξερω αν δουλεψει αλλα δεν χανεις τιποτα.. Το δοκίμασα και αυτό φίλε μου.. Δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.. Μου είπαν ότι αν πάρω τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της νοβα μπορεί να μου δώσουν το root password.. Αφού τους εξηγήσω τον λόγο που τον θέλω. Λέτε να ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, loypis είπε Το δοκίμασα και αυτό φίλε μου.. Δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.. Μου είπαν ότι αν πάρω τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της νοβα μπορεί να μου δώσουν το root password.. Αφού τους εξηγήσω τον λόγο που τον θέλω. Λέτε να ισχύει ? Και όχι να σου πούνε δεν χάνεις κάτι. Πάρε και μάθε. Σε γνωστό μου πάντως τον έδωσαν (μπορεί καλός υπάλληλος, μπορεί οτιδήποτε). Τώρα όσον αφορά το ρουτερ που έστειλες, είναι καταπληκτικό για την τιμή του και σου επιτρέπει να πειράξεις και το snr margin. Μειονέκτημα όμως η έλλειψη μπάντας των 5ghz. Ψάξε και δες γενικότερα στο skroutz αξιολογήσεις από ρουτερ και ανάλογα αποφασίζεις. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Realakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε αυτούς τους κωδικούς και πες μας αν σου εμφάνισε επιπλέον επιλογές U/N: forthnet Password : F0rth@c$n3t# 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 δυστυχώς ουτε αυτοι κωδικοι κανουν για root accsses μιλησα με την νοβα και δεν ξερουν τους κωδικους για root..μου ειπαν να μου ξανα κανουν αντικατασταση του rooter αλλα πηρα σε 4 καταστηματα και δεν εχουν το αλλο μοντελο που δινουν..το technicolor ..μονο το ZTE..εχουν ολοι. αρα δυστηχως παω για αγορα νεου rooter απο το εμποριο... και ειναι χαζος ο λογος γιατι το ρουτερακι το zte ειναι πολυ καλο εδω και 2 εβδομαδες που το εχω και για μια βλακεια της νοβα στο μενου..πρεπει να το αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Κατεβάζεις το RouterPassView και με αυτό ανοίγεις το backup αρχείο ρυθμίσεων του ZTE. Εκεί θα βρεις τον κατάλληλο χρήστη και τον κωδικό του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, jkoukos είπε Κατεβάζεις το RouterPassView και με αυτό ανοίγεις το backup αρχείο ρυθμίσεων του ZTE. Εκεί θα βρεις τον κατάλληλο χρήστη και τον κωδικό του. δεν μπορω να παρω backup απ το router.. δεν υπαρχει τετοια επιλογη στο μενου του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δεν έχει αυτές τις επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Δεν έχει αυτές τις επιλογές; οχι δυστηχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, loypis είπε οχι δυστηχως.. Παιδια εφόσον λέει πάνω αριστερά Nova και όχι ZTE μήπως αυτό σημαίνει ότι η nova το έχει πειράξει για να αποκρυψει αυτή τη λειτουργία? Λέω μήπως. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Realakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Realakias είπε Παιδια εφόσον λέει πάνω αριστερά Nova και όχι ZTE μήπως αυτό σημαίνει ότι η nova το έχει πειράξει για να από κρύψει αυτή τη λειτουργία? Λέω μήπως. σιγουρα ναι..στο εργοστασιακο μενου υπαρχουν αυτα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα