loypis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα την αναβάθμιση της τηλεφωνικης γραμμης μου σε VDSL στην NOVA μου εστειλαν το router ZTE ZXHN H267N ενω ολες οι συσκευες στο σπιτι συνδέονται κανονικα στο internet ..κινητα ,ταμπλετ .tv box δεν μπορουν να συνδεθουν μεταξυ τους ασυρματα ..δηλαδη το κινητο με το laptop μεσω wifi, το κινητο να κανει mirroring στο tv box, το laptop με τον ασυρματο εκτυπωτη..και αλλα.. πια ρυθμιση ειναι αυτη στο router που πρεπει να κανω?..η τεχνικη υποστήριξη της nova μου ειπε οτι δεν μπορουν να με βοηθήσουν γιατι δεν ξερουν και μου εδωσαν ενα τηλεφωνο της αντιπροσωπειας της ΖΤΕ μηπως βρω κανεναν τεχνικο που να γνωριζει.. ευχαριστω Mην μου πειτε να κανω απλα reset ..εχω φαει μια βδομαδα σχεδον ψαχνωντας στα forums για μια απαντηση..κανεις δεν ξερει..εκανα ακομα και αντικατασταση συσκευης δωρεαν λογω εγγύησης... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από loypis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δες στις ρυθμίσεις του ασύρματου για κάποια ρύθμιση Client Isolation (ή κάτι σχετικό) και απενεργοποίησέ την. Παράλληλα μήπως έχεις και κανόνες με MAC filtering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jkoukos είπε Δες στις ρυθμίσεις του ασύρματου για κάποια ρύθμιση Client Isolation (ή κάτι σχετικό) και απενεργοποίησέ την. Παράλληλα μήπως έχεις και κανόνες με MAC filtering; δεν μπορω να βρε κατι σχετικο με το client isolation στο μενου του wlan..και τα mac filters που ακριβως μπορει να ειναι? σε πιο μενου? δεν ειμαι και πολυ γνωστης στα routers αν θελεις μπορω να σου στείλω εικονες με το μενου να σε βοηθησω για να με βοηθησεις.μου φαίνεται πολυ κουτο να παω να αγορασω αλλο router για μια ρυθμιση στο μενου που δεν ξερει κανεις απο την νοβα Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από loypis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δώσε εικόνα από το μενού με τις ρυθμίσεις του ασύρματου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάτα στην καρτέλα "local network" (επάνω στη μπάρα) κι ύστερα στην επιλογή WLAN. Θα το βρεις ως " SSID Isolation " Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε WLAN Global Configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτο? να αλλαξω το mode? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από loypis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Τι mode έχει; Ανέβασε κι ένα screenshot από την καρτέλα WLAN Global Configutation. Αν έχει επιλογή κάτι με "Isolation" , βάλτο off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 δεν εχει κατι για isolation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες το manual, σελίδα 58 https://www.allnet-italia.it/sito/ItemsDownloads/ART-78040.2_EN.pdf Κανονικά, έπρεπε να έχει επιλογή μέσα στην καρτέλα global configuration. Απ' ότι φαίνεται, η forthnet αφαίρεσε την επιλογή Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 δυστηχως δεν υπαρχει αυτο ακριβως το μενου σε αυτο το μοντελο..η το εχει αφαιρέσει η νοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στην πάνω εικόνα, στο SSID 1, έχει ενεργό φίλτρο. Απενεργοποίησέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ο κολλητός με το ίδιο ρουτερ ενω συχρονισμό έχει 49999 το ασύρματο σερνόταν και άλλαξε ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα