Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, bbbb είπε

Kαμμια σχέση. Αλλωστε εβαλα 20€ καρτα 2 10αρες και πήρα φυσικά 37,83€ υπόλοιπο λογω του διπλασιασμού. Οταν έχεις λάβει απο άλλο αριθμό τοτε δεν στέλνει sms οτι η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σου αλλά ότι δεν μπορει να ολοκληρωθεί η μεταφορά επειδή έχεις λάβει χρήματα απο μεταφορά και δεν έκανες ανανέωση με χρήματα

Ποιος πρεπει να κανει ανανεωση με χρηματα; Αυτος που σου στελνει ή ο παραλαβων; Δεν καταλαβα. Το ποστ #1 το διαβασες, τι πρεπει να κανω; Που να βαλω μοναδες; Και οι 2 πλευρες εγω ειμαι.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Είσαι σε άλλη περίπτωση από αυτό που συζητάμε εμείς από τη στιγμή που το μήνυμα που σου έβγαλε είναι για τα 20 ευρώ και όχι ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία. Τον προηγούμενο μήνα έχεις βάλει 10 ευρώ στο νούμερο από το οποίο θα στείλεις; Αν ναι, τοτε χρειάζεσαι αλλα 10€ ώστε να συμβεί η προϋπόθεση 20€/4μηνο και να σε αφήσει να μεταφέρεις σε άλλο νούμερο. 

Δημοσ.

Προκειμένου να χαθούν τα χρήματα, να στέλνετε μηνύματα ενίσχυσης σε οργανισμούς που κάνουν σοβαρό έργο και τα έχουν ανάγκη, όπως το make a wish, π.χ.

• Like 2
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

εχω ενα whats up που εχει μαζεψει 50 κατι ευρω.

Μπορω με καποιο τροπο να τα μεταφερω σε αλλο καρτοκινητο η whats up?

Πρεπει να το κανω συντομα γιατι θελω να κλεισω τον αριθμο καποια στιγμη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tornado είπε

καλησπερα

εχω ενα whats up που εχει μαζεψει 50 κατι ευρω.

Μπορω με καποιο τροπο να τα μεταφερω σε αλλο καρτοκινητο η whats up?

Πρεπει να το κανω συντομα γιατι θελω να κλεισω τον αριθμο καποια στιγμη....

Φυσικά και γίνεται, πληροφορίες θα βρεις στα προηγούμενα post.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.

απο καρτοκινητο κοσμοκαρτα που εχω μεσα 50 ευρω μπορω να μεταφερω σε καρτοκινητο what's up καποια χρηματα ? αυτο γινεται με το easy transfer ή με την λεγομενη μεταφορα υπολοιπου? ή αυτα ειναι το ιδιο πραγμα?

ευχαριστω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

[αν δεν ειμαι οφτοπικ]

τις τελευταιες ωρες υπαρχει μια κινητικοτητα στο ελληνικο twitter για τα καρτελ καρτοκινητης

και την αφαιρεση χρηματων στους 2 μηνες απο τα καρτοκινητα,

δειτε το θεμα εκει 

εχει ενδιαφερον για πολλους λογους...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί στον ΟΤΕ και στη Vodafone να χάνονται τα λεφτά στο δίμηνο , αλλά στην WIND , διαλέγεις πχ ένα πακέτο FLASH OFFER ιντερνετ τη νύχτα με  3 ευρώ , και έτσι παρατείνεις τη λήξη 1 μήνα ...  κοκ   ( χωρίς να αναγκαστείς να προσθέσεις χρήματα )   , Έτσι κερδίζεις χρόνο   περιμένοντας να έρθει κάποια άλλη προσφορά που θέλεις .

Επεξ/σία από chrismoute

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...