Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, bbbb είπε Kαμμια σχέση. Αλλωστε εβαλα 20€ καρτα 2 10αρες και πήρα φυσικά 37,83€ υπόλοιπο λογω του διπλασιασμού. Οταν έχεις λάβει απο άλλο αριθμό τοτε δεν στέλνει sms οτι η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σου αλλά ότι δεν μπορει να ολοκληρωθεί η μεταφορά επειδή έχεις λάβει χρήματα απο μεταφορά και δεν έκανες ανανέωση με χρήματα Ποιος πρεπει να κανει ανανεωση με χρηματα; Αυτος που σου στελνει ή ο παραλαβων; Δεν καταλαβα. Το ποστ #1 το διαβασες, τι πρεπει να κανω; Που να βαλω μοναδες; Και οι 2 πλευρες εγω ειμαι. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Zerg13
bbbb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Είσαι σε άλλη περίπτωση από αυτό που συζητάμε εμείς από τη στιγμή που το μήνυμα που σου έβγαλε είναι για τα 20 ευρώ και όχι ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία. Τον προηγούμενο μήνα έχεις βάλει 10 ευρώ στο νούμερο από το οποίο θα στείλεις; Αν ναι, τοτε χρειάζεσαι αλλα 10€ ώστε να συμβεί η προϋπόθεση 20€/4μηνο και να σε αφήσει να μεταφέρεις σε άλλο νούμερο.
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Προκειμένου να χαθούν τα χρήματα, να στέλνετε μηνύματα ενίσχυσης σε οργανισμούς που κάνουν σοβαρό έργο και τα έχουν ανάγκη, όπως το make a wish, π.χ. 2
tornado Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 καλησπερα εχω ενα whats up που εχει μαζεψει 50 κατι ευρω. Μπορω με καποιο τροπο να τα μεταφερω σε αλλο καρτοκινητο η whats up? Πρεπει να το κανω συντομα γιατι θελω να κλεισω τον αριθμο καποια στιγμη....
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tornado είπε καλησπερα εχω ενα whats up που εχει μαζεψει 50 κατι ευρω. Μπορω με καποιο τροπο να τα μεταφερω σε αλλο καρτοκινητο η whats up? Πρεπει να το κανω συντομα γιατι θελω να κλεισω τον αριθμο καποια στιγμη.... Φυσικά και γίνεται, πληροφορίες θα βρεις στα προηγούμενα post. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Joshua21 1
sonikk Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 απο καρτοκινητο κοσμοκαρτα που εχω μεσα 50 ευρω μπορω να μεταφερω σε καρτοκινητο what's up καποια χρηματα ? αυτο γινεται με το easy transfer ή με την λεγομενη μεταφορα υπολοιπου? ή αυτα ειναι το ιδιο πραγμα? ευχαριστω.
yioula Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 [αν δεν ειμαι οφτοπικ] τις τελευταιες ωρες υπαρχει μια κινητικοτητα στο ελληνικο twitter για τα καρτελ καρτοκινητης και την αφαιρεση χρηματων στους 2 μηνες απο τα καρτοκινητα, δειτε το θεμα εκει εχει ενδιαφερον για πολλους λογους...
prometheas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Aυτό ειναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Welcome to Greece..
chrismoute Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορεί στον ΟΤΕ και στη Vodafone να χάνονται τα λεφτά στο δίμηνο , αλλά στην WIND , διαλέγεις πχ ένα πακέτο FLASH OFFER ιντερνετ τη νύχτα με 3 ευρώ , και έτσι παρατείνεις τη λήξη 1 μήνα ... κοκ ( χωρίς να αναγκαστείς να προσθέσεις χρήματα ) , Έτσι κερδίζεις χρόνο περιμένοντας να έρθει κάποια άλλη προσφορά που θέλεις . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από chrismoute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα