Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω 2 τηλεφωνα καρτοκινητα cosmote , 20 και 30€ εχουν μεσα σε μοναδες. Αυτα τα τηλεφωνα απλα τα ανανεωνω για διαφορους δικους μου λογους. Τις μοναδες αυτες μεχρι τωρα τις μετεφερα με την υπηρεσια easy transfer, σε ενα τηλεφωνο που της χρησιμοποιω. τωρα αφου εστειλα το μηνυμα μεταφορας μου εβγαλε αυτο: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EASY TRANSFER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20€ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ. αν βαλω αλλα 10€ ποσα θα με αφησει να στειλω με easy trasnfer; 20€; Υπαρχει κατι να κανω αυτες τις μοναδες; Να αγορασω τιποτα; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Zerg13
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχω 2 τηλεφωνα καρτοκινητα cosmote , 20 και 30€ εχουν μεσα σε μοναδες. Αυτα τα τηλεφωνα απλα τα ανανεωνω για διαφορους δικους μου λογους. Τις μοναδες αυτες μεχρι τωρα τις μετεφερα με την υπηρεσια easy transfer, σε ενα τηλεφωνο που της χρησιμοποιω. τωρα αφου εστειλα το μηνυμα μεταφορας μου εβγαλε αυτο: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EASY TRANSFER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20€ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ. αν βαλω αλλα 10€ ποσα θα με αφησει να στειλω με easy trasnfer; 20€; Υπαρχει κατι να κανω αυτες τις μοναδες; Να αγορασω τιποτα; Από καρτοκινητό 2€, 5€ και 10€ είναι τα ποσά που μπορείς να μεταφέρεις, και κάθε φορά σου κρατάει 20 λεπτά. Το όριο των μεταφορών είναι 6 ανά ημέρα ή 18 ανά μήνα, συνεπώς 60€ ανά ημέρα ή 180€ ανά μήνα. Επίσης η υπηρεσία easy transfer πλέον λειτουργεί μόνο σε cosmocarta. Σε whats up που δοκίμασα πριν 2-3 εβδομάδες επέστρεφε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται από το πακέτο μου, έκανα αλλαγή πακέτου σε cosmocarta και μπόρεσα να στείλω κανονικά 2 φορές από 10€. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Joshua21
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν μου βγαζει δεν υποστηριζεται το πακετο, αλλα παρολα αυτα, πως βλεπω τι πακετο ειμαι;
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στείλε ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314, αν σου έρθει απάντηση πχ να στείλεις F για αλλαγή σε frog και C για αλλαγή σε cosmocarta τότε έχεις whats up. Δεν θυμάμαι άλλο τρόπο. Πάντως το μήνυμα "η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από το πακέτο σου" θα σου έρθει με sms αφού ολοκληρώσεις το αίτημα.
runner1960 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Από καρτοκινητό 2€, 5€ και 10€ είναι τα ποσά που μπορείς να μεταφέρεις, και κάθε φορά σου κρατάει 20 λεπτά. Το όριο των μεταφορών είναι 6 ανά ημέρα ή 18 ανά μήνα, συνεπώς 60€ ανά ημέρα ή 180€ ανά μήνα. Επίσης η υπηρεσία easy transfer πλέον λειτουργεί μόνο σε cosmocarta. Σε whats up που δοκίμασα πριν 2-3 εβδομάδες επέστρεφε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται από το πακέτο μου, έκανα αλλαγή πακέτου σε cosmocarta και μπόρεσα να στείλω κανονικά 2 φορές από 10€. Σε εμένα αφήνει 4 μεταφορές το μήνα. Επίσης, έκανα μεταφορά από whats up πριν από λίγα λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, runner1960 είπε Σε εμένα αφήνει 4 μεταφορές το μήνα. Επίσης, έκανα μεταφορά από whats up πριν από λίγα λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα που ξαναείδα τους όρους όντως λέει για έως 4 φορές το μήνα, το όριο αιτημάτων (δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό) είναι 18/μήνα: "Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορείς να γίνει αποδέκτης ποσού έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα. Το όριο των αιτημάτων που μπορείς να πραγματοποιηθούν από συνδρομητή Καρτοκινητής είναι 6/ημέρα ή 18/μήνα." https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-COSMOTE-Mobile-Easy-Transfer.pdf Το whats up από το οποίο δοκίμασα ήταν νέο νούμερο και το υπόλοιπο διπλασιασμένο, ίσως για αυτό δεν με άφηνε.
bbbb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Απο what's up που έχει διπλασιασμό ποσού για το πρώτο 3μηνο, για ένα χρόνο δεν μπορείς να κάνεις easy transfer
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, bbbb είπε Απο what's up που έχει διπλασιασμό ποσού για το πρώτο 3μηνο, για ένα χρόνο δεν μπορείς να κάνεις easy transfer Αν κάνεις αλλαγή πακέτου σε cosmocarta μπορείς.
bbbb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά το πέρας του 3μηνου ή και νωρίτερα? Γιατι το ΄γυρισα σε cosmokarta και μου λεει η υπηρεσία easy transfer δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σου ενώ σίγουρα είναι ενεργοποιημένη αφού τον προηγούμενο μήνα ειχα στειλει 5€ απο το βασικό μου νούμερο. Εννοείται πως απο τότε ξαναέβαλα κάρτα στο νούμερο με το διπλασιασμό.. Και φυσικά δεν ισχύει ότι δεν υπάρχει μεταφορά απο wu σε wu.. Μια χαρά ισχύει Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από bbbb
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 48 λεπτά πριν, bbbb είπε Μετά το πέρας του 3μηνου ή και νωρίτερα? Γιατι το ΄γυρισα σε cosmokarta και μου λεει η υπηρεσία easy transfer δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σου ενώ σίγουρα είναι ενεργοποιημένη αφού τον προηγούμενο μήνα ειχα στειλει 5€ απο το βασικό μου νούμερο. Εννοείται πως απο τότε ξαναέβαλα κάρτα στο νούμερο με το διπλασιασμό.. Και φυσικά δεν ισχύει ότι δεν υπάρχει μεταφορά απο wu σε wu.. Μια χαρά ισχύει 15 ημέρες μετά την ενεργοποίηση. Μήπως το νούμερο από το οποίο προσπάθησες να στείλεις είχε πρόσφατα λάβει χρήματα από άλλο νούμερο? Αν ναι τότε λογικό να μην μπορούσες να στείλεις από αυτό αν δεν κάνεις έστω μια ανανέωση πρώτα, το γράφει και στους όρους.
bbbb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαμμια σχέση. Αλλωστε εβαλα 20€ καρτα 2 10αρες και πήρα φυσικά 37,83€ υπόλοιπο λογω του διπλασιασμού. Οταν έχεις λάβει απο άλλο αριθμό τοτε δεν στέλνει sms οτι η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σου αλλά ότι δεν μπορει να ολοκληρωθεί η μεταφορά επειδή έχεις λάβει χρήματα απο μεταφορά και δεν έκανες ανανέωση με χρήματα Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από bbbb
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, bbbb είπε Kαμμια σχέση. Αλλωστε εβαλα 20€ καρτα 2 10αρες και πήρα φυσικά 37,83€ υπόλοιπο λογω του διπλασιασμού. Οταν έχεις λάβει απο άλλο αριθμό τοτε δεν στέλνει sms οτι η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σου αλλά ότι δεν μπορει να ολοκληρωθεί η μεταφορά επειδή έχεις λάβει χρήματα απο μεταφορά και δεν έκανες ανανέωση με χρήματα Εγώ προσωπικά προμηθεύτηκα από Γερμανό νέο πακέτο σύνδεσης whats up με διπλασιασμό, πλήρωσα επί τόπου 12€ για κάρτα, το υπόλοιπο μέσα ήταν 22€ και κάτι. 15 ημέρες μετά έβαλα άλλα 10€ κάρτα ώστε να καλύψω την προϋπόθεση "20€ ανανέωση τους τελευταίους 4 μήνες" αλλά δεν με άφηνε να κάνω μεταφορά, μου ερχόταν το sms ότι η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πακέτο μου. Στο καπάκι έκανα αλλαγή σε cosmocarta, δοκίμασα μεταφέρω χρήματα σε άλλο νούμερο, και με άφησε. Έκανα συνολικά 2 μεταφορές των 10€ σε άλλο νούμερο, και το υπόλοιπο μειώθηκε στα 21,51€ ακριβώς. Αυτή ακριβώς είναι η εμπειρία μου, από αυτή προκύπτει ο παρακάτω ισχυρισμός: 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν κάνεις αλλαγή πακέτου σε cosmocarta μπορείς.
bbbb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 χμ... θα δοκιμασω πάλι αλλαγή σε cosmokarta και να βάλω νέα κάρτα.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, bbbb είπε χμ... θα δοκιμασω πάλι αλλαγή σε cosmokarta και να βάλω νέα κάρτα. Στη δική μου περίπτωση πρώτα έβαλα τις κάρτες και μετά έκανα ΑΛΠΑΚ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα