blue jeans Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας θελω να κανω μια επενδυση σε μια καρεκλα για gaming, εχω βρει καποιες μαρκες αλλα δεν γνωριζω αν πραγματικα εινε καλες σε θεμα χαλαρωσης στην μεση και σε ολα τα μερη του σωματος, μετα απο παρα πολλες ωρες. https://secretlab.eu/ https://noblechairs.com/ πια εινε η γνωμη σας για τις https://secretlab.eu/ και https://noblechairs.com/; παντως για τις https://secretlab.eu/ ακουω παρα πολυ καλες κριτικες πια εινε η γνωμη σας για αυτες? υπαρχουν αλλες επιλόγες καλυτερες? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από blue jeans 1
.:Cabal:. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα αγαπητέ συμφορουμίτη, εγώ σαν κάτοχος της Titan 2019 θα σου πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρήση της μετά από ένα χρόνο. Το lumbar support (δηλαδή η υποστήριξη στη μέση) που έχει είναι εξαιρετικό. Πολύ στιβαρή κατασκευή και πολύ άνετη ακόμα και μετά από πολλές ώρες συνεχόμενης χρήσης. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οσον αφορά της φθορές μετά από ένα χρόνο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Σημειωτέον ότι έχω την έκδοση με το PU leather. Τώρα όσον αφορά τις noblechair που αναφέρεις τις έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω κάποια στην κατοχή μου και δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη. Από το λίγο που τις δοκίμασα πάντως μου φάνηκαν εφάμιλλες με την Titan.
blue jeans Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, .:Cabal:. είπε Καλησπέρα αγαπητέ συμφορουμίτη, εγώ σαν κάτοχος της Titan 2019 θα σου πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρήση της μετά από ένα χρόνο. Το lumbar support (δηλαδή η υποστήριξη στη μέση) που έχει είναι εξαιρετικό. Πολύ στιβαρή κατασκευή και πολύ άνετη ακόμα και μετά από πολλές ώρες συνεχόμενης χρήσης. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οσον αφορά της φθορές μετά από ένα χρόνο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Σημειωτέον ότι έχω την έκδοση με το PU leather. Τώρα όσον αφορά τις noblechair που αναφέρεις τις έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω κάποια στην κατοχή μου και δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη. Από το λίγο που τις δοκίμασα πάντως μου φάνηκαν εφάμιλλες με την Titan. επειδη σκεφτομαι να αγορασω την Secretlab TITAN δηλαδη στην μεση και σε ολα τα μερη του σωματος εινε παρα πολυ ανετη μετα και απο 8 ωρες πχ. οταν καθεσαι; αυτο στο ρωταω γιατι εχει παρα πολυ σημασια για μενα. επισης η συγκεκριμενη καρεκλα εχει παρα πολλους χειρισμους; επισης πιστευεις οτι οι Secretlab TITAN εινε καλυτερες απο κατι arozi, dxracer, ktl? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από blue jeans
.:Cabal:. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ναι παραμένει ξεκούραστη ακόμα και μετά από 8 ώρες χρήσης και βάλε. Όσον αφορά τους χειρισμούς δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Μπορεί να παραμετροποιηθεί σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό πάντως. Πλάτη, βάση, στηρίγματα για τα χέρια κτλ κτλ. Από DXracer δεν ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τις συγκεκριμένες τις γνωρίζω μόνο ιντερνετικά από reviews και τα λοιπά. Από Arozzi σίγουρα είναι πολύ καλύτερες γιατί τις έχω δοκιμάσει και τις βρήκα πολύ πιο κουραστικές από ότι είναι η Titan.
blue jeans Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε Ναι παραμένει ξεκούραστη ακόμα και μετά από 8 ώρες χρήσης και βάλε. Όσον αφορά τους χειρισμούς δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Μπορεί να παραμετροποιηθεί σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό πάντως. Πλάτη, βάση, στηρίγματα για τα χέρια κτλ κτλ. Από DXracer δεν ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τις συγκεκριμένες τις γνωρίζω μόνο ιντερνετικά από reviews και τα λοιπά. Από Arozzi σίγουρα είναι πολύ καλύτερες γιατί τις έχω δοκιμάσει και τις βρήκα πολύ πιο κουραστικές από ότι είναι η Titan. απο προεδρικες καρεκλες πιες εινε καλες γνωριζεις?
.:Cabal:. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Αν αναφέρεσαι σε κανονικές καρέκλες γραφείου και δεν τρολάρεις δεν έχω ιδέα.
blue jeans Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε Αν αναφέρεσαι σε κανονικές καρέκλες γραφείου και δεν τρολάρεις δεν έχω ιδέα. ναι αναφερομαι σε κανονικές καρέκλες γραφείου οπως σε Ergohuman v2 και ΙΚΕΑ Markus 11 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε Ναι παραμένει ξεκούραστη ακόμα και μετά από 8 ώρες χρήσης και βάλε. Όσον αφορά τους χειρισμούς δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Μπορεί να παραμετροποιηθεί σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό πάντως. Πλάτη, βάση, στηρίγματα για τα χέρια κτλ κτλ. Από DXracer δεν ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τις συγκεκριμένες τις γνωρίζω μόνο ιντερνετικά από reviews και τα λοιπά. Από Arozzi σίγουρα είναι πολύ καλύτερες γιατί τις έχω δοκιμάσει και τις βρήκα πολύ πιο κουραστικές από ότι είναι η Titan. κατι ασχετο ειχες δοκιμασει τις Arozzi και δεν ειτανε τοσο ξεκουραστες;
Koeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το κάθισμα στην titan πώς είναι φίλε Cabal; Κοιτάζω κι εγώ την συγκεκριμένη γιατί έχω μια genesis που πήρα πριν κανα δυο χρόνια από e-shop σε προσφορά, ωραία στιβαρή αλλά το μαξιλάρι που κάθεσαι δεν είναι για μένα. Η αίσθηση είναι σχετικά σκληρή, ίσως γιατί μέσα σ'όλα υποστηρίζει έως 130 κιλά και το κάνανε επίτηδες δεν ξέρω πάντως δεν τρελαίνομαι αλλά τώρα την πήρα και δεν ξέρω τι να την κάνω. Δεν είναι αυτή που κάθεσαι και δεν θες να σηκωθείς. Βέβαια φίλος που μου την σύστησε, 2 μέτρα 100+ τρομερή την ανεβάζει τρομερή την κατεβάζει... Οι DX Racer έχουν καλό marketing δεν θεωρώ πως είναι κάτι σπουδαίο και έχω κάτσει σε αρκετές. 2 λεπτά πριν, blue jeans είπε ναι αναφερομαι σε κανονικές καρέκλες γραφείου οπως σε Ergohuman v2 και ΙΚΕΑ Markus κατι ασχετο ειχες δοκιμασει τις Arozzi και δεν ειτανε τοσο ξεκουραστες; Έχω μια ΙΚΕΑ Markus και την θεωρώ εξαιρετική καρέκλα απλά δεν έχει πολλές ρυθμίσεις και μπιχλιμπίδια για να την βάλεις στην κατηγορία gaming. Ο λόγος που δεν έμεινα στην Markus είναι γιατί αναζητώ κάτι ακόμα καλύτερο.
blue jeans Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Koeman είπε Το κάθισμα στην titan πώς είναι φίλε Cabal; Κοιτάζω κι εγώ την συγκεκριμένη γιατί έχω μια genesis που πήρα πριν κανα δυο χρόνια από e-shop σε προσφορά, ωραία στιβαρή αλλά το μαξιλάρι που κάθεσαι δεν είναι για μένα. Η αίσθηση είναι σχετικά σκληρή, ίσως γιατί μέσα σ'όλα υποστηρίζει έως 130 κιλά και το κάνανε επίτηδες δεν ξέρω πάντως δεν τρελαίνομαι αλλά τώρα την πήρα και δεν ξέρω τι να την κάνω. Δεν είναι αυτή που κάθεσαι και δεν θες να σηκωθείς. Βέβαια φίλος που μου την σύστησε, 2 μέτρα 100+ τρομερή την ανεβάζει τρομερή την κατεβάζει... Οι DX Racer έχουν καλό marketing δεν θεωρώ πως είναι κάτι σπουδαίο και έχω κάτσει σε αρκετές. Έχω μια ΙΚΕΑ Markus και την θεωρώ εξαιρετική καρέκλα απλά δεν έχει πολλές ρυθμίσεις και μπιχλιμπίδια για να την βάλεις στην κατηγορία gaming. Ο λόγος που δεν έμεινα στην Markus είναι γιατί αναζητώ κάτι ακόμα καλύτερο. H ΙΚΕΑ Markus εινε παρα πολυ ανετη και χαλαρωτικη για τα μερη του σωματος? επισης ειπες οτι δοκιμασες την DX Racer σαν καρεκλες εινε παρα πολυ καλες σε θεμα ανεσης κτλ? πια εινε η γνωμη σου για τις Ergohuman v2 ? https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/dot-Chair-Ergohuman-Plus-Luxury-Black-EHPL-AG-HAM-KMD-31.htm Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από blue jeans
Koeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, blue jeans είπε H ΙΚΕΑ Markus εινε παρα πολυ ανετη και χαλαρωτικη για τα μερη του σωματος? επισης ειπες οτι δοκιμασες την DX Racer σαν καρεκλες εινε παρα πολυ καλες σε θεμα ανεσης κτλ? Αν μπορείς πήγαινε σε ένα ΙΚΕΑ και δοκίμασέ την φίλε μόνο έτσι θα βγάλεις συμπέρασμα αν σου ταιριάζει για την χρήση που θέλεις. Είναι μια άνετη καρέκλα γραφείου για νορμαλ χρήση αρκετά αναπαυτικό κάθισμα και ωραία στήριξη πλάτης. Μέχρι εκεί νομίζω, για μερικές ώρες είσαι άρχοντας. Αν θέλεις να κουμπώσεις πάνω και να μην ξανασηκωθείς δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Οι DX Racer είναι μια χαρά απλά σαν κατασκευές δεν τις θεωρώ και τις ποιοτικότερες. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Koeman
blue jeans Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Koeman είπε Αν μπορείς πήγαινε σε ένα ΙΚΕΑ και δοκίμασέ την φίλε μόνο έτσι θα βγάλεις συμπέρασμα αν σου ταιριάζει για την χρήση που θέλεις. Είναι μια άνετη καρέκλα γραφείου για νορμαλ χρήση αρκετά αναπαυτικό κάθισμα και ωραία στήριξη πλάτης. Μέχρι εκεί νομίζω, για μερικές ώρες είσαι άρχοντας. Αν θέλεις να κουμπώσεις πάνω και να μην ξανασηκωθείς δεν είναι αυτό που ψάχνεις. για παρα πολλες ωρες πια εινε η καταλληλη? Ergohuman v2 ? https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/dot-Chair-Ergohuman-Plus-Luxury-Black-EHPL-AG-HAM-KMD-31.htm πιστευεις οτι η Titan 2020 εινε πιο ποιοτικη σε σχεση με την ΙΚΕΑ Markus,dxracer, arozzi ktl? για παρα πολλες ωρες? 12 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε Ναι παραμένει ξεκούραστη ακόμα και μετά από 8 ώρες χρήσης και βάλε. Όσον αφορά τους χειρισμούς δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Μπορεί να παραμετροποιηθεί σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό πάντως. Πλάτη, βάση, στηρίγματα για τα χέρια κτλ κτλ. Από DXracer δεν ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τις συγκεκριμένες τις γνωρίζω μόνο ιντερνετικά από reviews και τα λοιπά. Από Arozzi σίγουρα είναι πολύ καλύτερες γιατί τις έχω δοκιμάσει και τις βρήκα πολύ πιο κουραστικές από ότι είναι η Titan. με την Titan 2019 δεν ενιωσες καποια κουραση, η και καπια ενοχληση μετα απο 8 ωρες φιλε μου? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από blue jeans
.:Cabal:. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Koeman είπε Το κάθισμα στην titan πώς είναι φίλε Cabal; Κοιτάζω κι εγώ την συγκεκριμένη γιατί έχω μια genesis που πήρα πριν κανα δυο χρόνια από e-shop σε προσφορά, ωραία στιβαρή αλλά το μαξιλάρι που κάθεσαι δεν είναι για μένα. Η αίσθηση είναι σχετικά σκληρή, ίσως γιατί μέσα σ'όλα υποστηρίζει έως 130 κιλά και το κάνανε επίτηδες δεν ξέρω πάντως δεν τρελαίνομαι αλλά τώρα την πήρα και δεν ξέρω τι να την κάνω. Δεν είναι αυτή που κάθεσαι και δεν θες να σηκωθείς. Βέβαια φίλος που μου την σύστησε, 2 μέτρα 100+ τρομερή την ανεβάζει τρομερή την κατεβάζει... Οι DX Racer έχουν καλό marketing δεν θεωρώ πως είναι κάτι σπουδαίο και έχω κάτσει σε αρκετές. Έχω μια ΙΚΕΑ Markus και την θεωρώ εξαιρετική καρέκλα απλά δεν έχει πολλές ρυθμίσεις και μπιχλιμπίδια για να την βάλεις στην κατηγορία gaming. Ο λόγος που δεν έμεινα στην Markus είναι γιατί αναζητώ κάτι ακόμα καλύτερο. Το κάθισμα της Titan είναι πιο flat συγκριτικά με την Omega πχ της ίδιας της Secret Lab (το οποίο είναι πιο φουσκωτό στα πλαϊνά), αλλά σε καμία περίπτωση κουραστικό ακόμη και μετά από συνεχόμενες ώρες χρήσης. Εγώ συνήθως την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα συνεχόμενα.
blue jeans Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, .:Cabal:. είπε Το κάθισμα της Titan είναι πιο flat συγκριτικά με την Omega πχ της ίδιας της Secret Lab (το οποίο είναι πιο φουσκωτό στα πλαϊνά), αλλά σε καμία περίπτωση κουραστικό ακόμη και μετά από συνεχόμενες ώρες χρήσης. Εγώ συνήθως την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα συνεχόμενα. με την Titan 2019 δεν ενιωσες καποια κουραση, η και καπια ενοχληση μετα απο 8 ωρες φιλε μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα