Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρειάζομαι βίδες M2.0 x 5.5 mm, Phillips-head . Ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου Αθήνα;  Η απέξω δεν με απασχολεί. Ευχαριστώ!

Βίδες.PNG

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Απο ebay! Αλλιως @ Ελλαδα ρωτησε εαν μπορει να βρεθει κατι πιο στοχευμενο απ' αυτο:
http://katoumas.gr/products/detail/208/flypage/4022?sef=hcfp

Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω βρει και ενα ακόμη κατάστημα. Θα βρω το link και θα το ανεβάσω.

Είχα βγάλει το κάτω καπάκι στο λάπτοπ για να προσθέσω μνήμη και ήρθε ο εγγονός μου και μου εξαφάνισε στο παιχνίδι 2 βιδάκια απο τα 10. Ευτυχώς που δεν είναι τόσο μικρός να τα βάλει στο στόμα. Του πέσανε στον κήπο. 

Φαντάζομαι ότι μπορώ να ψάξω και σε κάποιο service Η/Υ.....ή και στο service της lenovo. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Νομιζα μπορει καπως να σου ελειπαν ολες /και οι 10...
😋
Για δυο μονο, μην το κανεις καν θεμα αντικαταστασης!

Ε.. καλά δεν έχει θέμα. Θα ήταν καλό να βρώ    .ίσως κάποια στιγμή χρειαστώ service.  Τότε θα έχω θέμα με την εγγύηση. 

Δημοσ.

Ενημερωτικά, αν κάποιος ενδιαφερθεί στο μέλλον,  βρήκα στο kentrovidas.gr, που έχει και φυσικό κατάστημα στη Μεταμόρφωση. 

Έχει ότι σχετικό με βίδες, βιδακια, κατσαβίδια κ.λ.π.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 15/6/2019 στις 12:46 ΜΜ, Green Dragon είπε

Ενημερωτικά, αν κάποιος ενδιαφερθεί στο μέλλον,  βρήκα στο kentrovidas.gr, που έχει και φυσικό κατάστημα στη Μεταμόρφωση. 

Έχει ότι σχετικό με βίδες, βιδακια, κατσαβίδια κ.λ.π.

Ευχαριστούμε ! Ήξερα ότι ο Ντέτσικας έχει πολύ πράμα από βίδες αλλά δεν περίμενα να χει τόσο μικρές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...