Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μετεφερα ενα site wp απο εναν χωρο, στο δικο μου χωρο. Γενικα την διαδικασια την εχω κανει και αλλες φορες σε αλλα site χωρις προβλημα. Σε αυτη τη μεταφορα ειχα το εξης προβλημα ομως. 

Την πρωτη φορα που συνδεομαι με τον admin κωδικο, μπαινει κανονικα στο admin panel. Αν αποσυνδεθω ή παω να μπω με αλλο browser, τοτε ενω βαζω σωστα τα στοιχεια της συνδεσης, δεν συνδεεται και με κανει redirect στο wp-login. Οταν βαζω λαθος κωδικο μου πεταει το μηνυμα του λαθος κωδικου κλπ. Αν βαλω τον σωστο, απλα redirect στο wp-login χωρις να συνδεεται.

τι να ψαξω; Το site ειναι πολυ απλο, δεν εχει σχεδον τιποτα απο εξτρα plugins

Δημοσ.

1. Δες μήπως πάει να κάνει κάποιο redirect από www σε non www ή το αντίστροφο.

2. Άνοιξε τη κονσόλα του browser μήπως εμφανίζει κάτι σχετικό.

3. Δοκίμασε να αναβαθμίσεις το wordpress + plugins στην τελευταία τους έκδοση.

4. Δες μήπως έχουν βάλει κάποιο "υποχρεωτικό" plugin στον φάκελο /wp-content/mu-plugins

5. Aπενεργοποίησε όλα τα plugins και εάν διορθώνεται ενεργοποίησε τα ξανά ένα ένα μέχρι να δεις σε πιο οφείλεται.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, CyberCr33p είπε

4. Δες μήπως έχουν βάλει κάποιο "υποχρεωτικό" plugin στον φάκελο /wp-content/mu-plugins

5. Aπενεργοποίησε όλα τα plugins και εάν διορθώνεται ενεργοποίησε τα ξανά ένα ένα μέχρι να δεις σε πιο οφείλεται.

Θα τα δικιμασω σε λιγο που θα παω σπιτι. Προς το παρον εχω κανει μονο το 3)

1 ώρα πριν, CyberCr33p είπε

Δεν κάνει κάποιο redirect

Τι ακριβώς πρέπει να ψάξω?

Τα έχω αναβαθμίσει

Δεν υπάρχει τίποτα.

Τωρα δεν μπορώ να μπω καθόλου. Δείτε παρακάτω...

Απο εχθές έχω και ένα πρόβλημα με την mediahost και δεν μπορώ να μπω σε κανένα site μου (δεν είχα κάνει τίποτα στο χώρο μου. Επίσης δεν άνοιγε ουτε το δικό τους site). Μπήκε μερικές φορές αλλά άλλες δεν μπορεί να ανοίξει κανένα site. Είδα οτι με 4g από κινητό μπάινω κανονικά. Μετα από επικοινωνία μαζί τους, το πρώτο που μου είπαν ήταν αν μπαίνω με vodafone. Και αφου τους είπα ναι, μου είπαν οτι έχει γενικά πρόβλημα η vodafone. Το βράδυ έφτιαξε. Σήμερα όμως πάλι τα ίδια, τους έστειλα ticket και μου απάντησαν οτι προφανώς δεν έχει λυθεί το πρόβλημα και μου έστειλαν και αυτό. Αρα λογικά έχει πρόβλημα η vodafone και δεν έχει λυθεί ακόμα. Γιατί το γράφω αυτό; Σήμερα παρατήρησα οτί όταν "προσπαθώ" 2-3 φορές να συνδεθώ με το πρόβλημα που λέω στο αρχικό post, από firefox μπαίνει, από opera σε incognito έχω το ίδιο πρόβλημα, και μετά από 2-3 προσπάθειες πέφτει το site. Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα site της mediahost. Μπορεί να είναι σύμπτωση?

EDIT: Βασικά τώρα παρατηρώ οτι όταν κάνει το πρόβλημα το url είναι χωρίς www.  Αυτό εννούσες στο 1?

Δηλαδή το url γίνεται έτσι

https://site.gr/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fwww.site.gr%2Fwp-admin%2F&reauth=1

Δημοσ.

Μετά απο πολύ ώρα είδα οτι είχαν στις ρυθμίσεις του wp το

Διεύθυνση URL του WordPress, χωρίς www

και Διεύθυνση URL ιστότοπου, με www.

α) Μπορεί να δημιουργούσε πρόβλημα αυτό? Εχω δοκιμάσει 10 φορές τώρα και μπαίνει μια χαρά

β) Υπάρχει κάποιος λόγος που μπορεί να το είχαν βάλει διαφορετικά?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, killer76 είπε

Θα τα δικιμασω σε λιγο που θα παω σπιτι. Προς το παρον εχω κανει μονο το 3)

Απο εχθές έχω και ένα πρόβλημα με την mediahost και δεν μπορώ να μπω σε κανένα site μου (δεν είχα κάνει τίποτα στο χώρο μου. Επίσης δεν άνοιγε ουτε το δικό τους site). Μπήκε μερικές φορές αλλά άλλες δεν μπορεί να ανοίξει κανένα site. Είδα οτι με 4g από κινητό μπάινω κανονικά. Μετα από επικοινωνία μαζί τους, το πρώτο που μου είπαν ήταν αν μπαίνω με vodafone. Και αφου τους είπα ναι, μου είπαν οτι έχει γενικά πρόβλημα η vodafone. Το βράδυ έφτιαξε. Σήμερα όμως πάλι τα ίδια, τους έστειλα ticket και μου απάντησαν οτι προφανώς δεν έχει λυθεί το πρόβλημα και μου έστειλαν και αυτό. Αρα λογικά έχει πρόβλημα η vodafone και δεν έχει λυθεί ακόμα. Γιατί το γράφω αυτό; Σήμερα παρατήρησα οτί όταν "προσπαθώ" 2-3 φορές να συνδεθώ με το πρόβλημα που λέω στο αρχικό post, από firefox μπαίνει, από opera σε incognito έχω το ίδιο πρόβλημα, και μετά από 2-3 προσπάθειες πέφτει το site. Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα site της mediahost. Μπορεί να είναι σύμπτωση?

EDIT: Βασικά τώρα παρατηρώ οτι όταν κάνει το πρόβλημα το url είναι χωρίς www.  Αυτό εννούσες στο 1?

Δηλαδή το url γίνεται έτσι

https://site.gr/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fwww.site.gr%2Fwp-admin%2F&reauth=1

Αυτό που σου είπε η mediahost για χτες ισχύει. Υπήρχε γενικότερο πρόβλημα με την Vodafone όχι μόνο με την Ελλάδα αλλά και με άλλες χώρες που δραστηριοποιείται. Όμως απ' όσο γνωρίζω σήμερα δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την Vodafone.

Nαι αυτό εννοούσα στο πρώτο διότι δεν θα μπορούσε να γίνει σωστά η αποθήκευση των cookies.

1 ώρα πριν, killer76 είπε

β) Υπάρχει κάποιος λόγος που μπορεί να το είχαν βάλει διαφορετικά?

Την μεταφορά στην έκανε η mediahost; Εάν ναι τότε θα ξέρουν οι ίδιοι τι μπορεί να έγινε.

Δημοσ.

Οχι εγω την εκανα την μεταφορα. Στο β) εννοω αυτους που εφτιαξαν το site αρχικα

Τεσπα. Τελικα ολα οκ. Ευχαριστω πολυ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...