batman_gardiki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω μια μικρή LG led ips κρεβατοκάμαρας και θέλω να την πάρω σε οργανωμένο κάμπινγκ. Με τι κεραία θα μπορέσω να πιάσω τα κανάλια της digea;; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από batman_gardiki
dmyl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αναλογα τη περιοχη και τη καλυψη μπορεις να εχεις σχετικα αξιοπρεπη ληψη και με εμα συρμα μερικων εκατοστων οπως επισης και καθολου ληψη με κεραια μεγαλης απολαβης με χρηση ενισχυτη. Θελω να οω σχετικο απο το τι κακυψηωεχει η περιοχη που θα επισκεφτεις. Υπαρχουν κ κεραιες για καμπινγκ που πιθανον να σε καλυψουν αλλα ολα ειναι σχετιξα
batman_gardiki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 έτσι όπως τα έγραψες δεν κατάλαβα και πολλά 😁
Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Σου λέει πως ανάλογα με το πόσο ισχυρό σήμα υπάρχει στην περιοχή που θα πας, θα πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη λύση. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην έχεις ιδέα, αν δεν έχεις ξαναπάει.
batman_gardiki Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Άρα τι να έχω μαζί μου για λύσεις;; Ένα σύρμα 2μ και μια κεραία με ενισχυτή;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα