lefscott Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Καλημέρα. Να μπω κατευθείαν στο θέμα. Έχω μια chaintech FX A 5900 128MB η οποία στη συσκευασία της αναφέρει συχνότητες λειτουργίας πυρήνα/μνήμης --> 400/850MHZ. Στο rivatuner όμως είδα ότι τα παραπάνω νούμερα είναι 300/850 και ότι ο πυρήνας δεν πάει πάνω από τα 370ΜΗΖ. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα?Παρακαλώ διαφωτίστε με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Λευτέρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixlord Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 θα ανοίξεις την registy(run->regedit) και μετα: HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->NVIDIA->CLOBAL->NVTWEAK. Εκεί θα πεοσθέσεις μια dword με το όνομα coolbits και τιμή 3. Να προσέξεις να είναι Hexademical.Μετά θα πας στο display->settings->advanced και μετά στο tab της κάρτας γραφικών και θα δείς μια επιλογή για τον καθορισμό των συχνοτήτων. Εκεί δες τι συχνότητες έχει και μπορεί να πιάσει η κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 koita mhpws ayth einai h syxnotita gia 2d kai sta 3d doulevei se allh! ayto nomizw einai! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefscott Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 spiros--> έκανα αυτό που λες και μου έβγαλε τις σωστές συχνότητες. Ευχαριστώ πολύ matrixlord-->Ενδιαφέρον. Ομολογώ βέβαια οτι δεν καταλαβαίνω και πολλά αλλά προσπαθώ. Ψάχνω να καταλάβω τι ακριβώς κάνει η διαδικασία που περιγράφεις. Thanx πάντως για το hint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 lefscott αυτή του Πλαισίου είναι; 400/850 δουλεύει τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 nai alitheia ayti ikarta pou dinei to plaisio giro sta 200 eyro telika einai kanoniki 5900 i kamia petsokomeni?se ti sixnotites doulevei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefscott Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 ναι Narayan του Πλαισίου είναι (σ'αυτή την τιμή που λες stefan123) και δουλεύει στα 400/850 αλλά επειδή στο 3dmark03 μου βγάζει 4230 πόντους δεν ξερω, με βάζει σε υποψίες. Μήπως δεν εχω κάνει κάποια ρύθμιση σωστά? Ψάχνω στο φόρουμ σε άλλες συζητήσεις να βρω κάτι, αλλά θέλει χρόνο γμτ και δεν έχω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Απενεργοποίησε FSAA και AA και μετά κάνε benchmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.