Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε καινούργιο laptop HP (3 μηνών) έχω θέμα με τα updates. Στο windows update, δεν βγάζει νέα update και έχει μείνει 1 update από μέσα Μαΐου για να γίνει λήψη. Κάθε φορά που το ανοίγω λέει εκκρεμεί λήψη, πατάω λήψη και δεν γίνεται τίποτα, μένει στο 0% και κάθε μέρα γίνεται το ίδιο. Πατάω και αντιμετώπιση προβλημάτων για το windows update, το έχω αφήσει αρκετές ώρες και μένει στο στάδιο " προετοιμασία διαγνωστικού ελέγχου " και τίποτα περαιτέρω. 
Σίγουρα υπάρχουν νέα update που δεν μου τα εμφανίζει και λογικά υπάρχει θέμα.  Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω ;

Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 5:57 ΜΜ, volleyball είπε

Καλησπέρα. Σε καινούργιο laptop HP (3 μηνών) έχω θέμα με τα updates. Στο windows update, δεν βγάζει νέα update και έχει μείνει 1 update από μέσα Μαΐου για να γίνει λήψη. Κάθε φορά που το ανοίγω λέει εκκρεμεί λήψη, πατάω λήψη και δεν γίνεται τίποτα, μένει στο 0% και κάθε μέρα γίνεται το ίδιο. Πατάω και αντιμετώπιση προβλημάτων για το windows update, το έχω αφήσει αρκετές ώρες και μένει στο στάδιο " προετοιμασία διαγνωστικού ελέγχου " και τίποτα περαιτέρω. 
Σίγουρα υπάρχουν νέα update που δεν μου τα εμφανίζει και λογικά υπάρχει θέμα.  Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω ;

Σε παρόμοιο πρόβλημα με Windows 10 , κατέβασα απο τη Microsoft το παρακάτω

https://support.microsoft.com/el-gr/help/3159635/windows-10-update-assistant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...