volleyball Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Σε καινούργιο laptop HP (3 μηνών) έχω θέμα με τα updates. Στο windows update, δεν βγάζει νέα update και έχει μείνει 1 update από μέσα Μαΐου για να γίνει λήψη. Κάθε φορά που το ανοίγω λέει εκκρεμεί λήψη, πατάω λήψη και δεν γίνεται τίποτα, μένει στο 0% και κάθε μέρα γίνεται το ίδιο. Πατάω και αντιμετώπιση προβλημάτων για το windows update, το έχω αφήσει αρκετές ώρες και μένει στο στάδιο " προετοιμασία διαγνωστικού ελέγχου " και τίποτα περαιτέρω. Σίγουρα υπάρχουν νέα update που δεν μου τα εμφανίζει και λογικά υπάρχει θέμα. Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω ;
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 5:57 ΜΜ, volleyball είπε Καλησπέρα. Σε καινούργιο laptop HP (3 μηνών) έχω θέμα με τα updates. Στο windows update, δεν βγάζει νέα update και έχει μείνει 1 update από μέσα Μαΐου για να γίνει λήψη. Κάθε φορά που το ανοίγω λέει εκκρεμεί λήψη, πατάω λήψη και δεν γίνεται τίποτα, μένει στο 0% και κάθε μέρα γίνεται το ίδιο. Πατάω και αντιμετώπιση προβλημάτων για το windows update, το έχω αφήσει αρκετές ώρες και μένει στο στάδιο " προετοιμασία διαγνωστικού ελέγχου " και τίποτα περαιτέρω. Σίγουρα υπάρχουν νέα update που δεν μου τα εμφανίζει και λογικά υπάρχει θέμα. Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω ; Σε παρόμοιο πρόβλημα με Windows 10 , κατέβασα απο τη Microsoft το παρακάτω https://support.microsoft.com/el-gr/help/3159635/windows-10-update-assistant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα