Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει εναν καινουργιο υπολογιστη με win 10 και απο τοτε αποσυνδεονται και ξανασυνδεονται μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Σιγουρα το προβλημα δεν ειναι τα ακουστικα καθως επαιζαν κανονικα οταν ειχα τον παλιο μου με win 7. Προσπαθησα να το φτιαξω βλεποντας λυσεις απο αλλα forums με το ιδιο προβλημα αλλα τιποτα...Καμια ιδεα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KonstantinaL είπε

Ειχα παρει εναν καινουργιο υπολογιστη με win 10 και απο τοτε αποσυνδεονται και ξανασυνδεονται μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Σιγουρα το προβλημα δεν ειναι τα ακουστικα καθως επαιζαν κανονικα οταν ειχα τον παλιο μου με win 7. Προσπαθησα να το φτιαξω βλεποντας λυσεις απο αλλα forums με το ιδιο προβλημα αλλα τιποτα...Καμια ιδεα?

Δοκιμασε σε αλλη θυρα usb και checkαρε αν εχεις περάσει σωστούς drivers για της usb.Δοκιμασε και ενα unistall και ξανα install το synapse.Μετα στειλε στην razer.Εχουν πολυ καλο support θα σε εξυπηρετησουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Δοκιμασε σε αλλη θυρα usb και checkαρε αν εχεις περάσει σωστούς drivers για της usb.Δοκιμασε και ενα unistall και ξανα install το synapse.Μετα στειλε στην razer.Εχουν πολυ καλο support θα σε εξυπηρετησουν.

ναι και εγω αυτο νμζ στην αρχη, πως δηλαδη η υποδοχη ειχε προβλημα ή το synapse αλλα τελικα νομιζω πως βρηκα το προβλημα. Καταρχας ο παλιος μου pc τις υποδοχες τις ειχε επανω και ετσι το usb δεν κρεμονταν ενω ο καινουργιος τις εχει μπροστα. Με το παραμικρο κουνημα αποσυνδεεται... αν ειναι θα βαλω κανα usb hub ή οπως και να λεγεται και θα τα συνδεσω εκει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...