꧁༺𝕂𝕐ℝ༻꧂ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Δεν είμαι hater ούτε Apple fan boy αλλά άμα ,λέω ΑΜΑ η Apple κυκλοφορούσε πρώτη fold smartphone και είχε αυτά τα αποτελέσματα & την απ αόριστον αναβολή αυτών, τώρα το άρθρο δεν θα είχε ανετα 200+ σχόλια ; ΙΝΝΟβΕιΣΟ! Ισχύει αυτό που λες
bahamut_zero Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καποιου το σκατο εφτασε στην καλτσα. Εν τω μεταξυ τι θελει να μας πει ο κινεζος; Οτι χαλασε η φημη της Samsung αλλα οχι η δικη του; Ποιας της χουαγουει;
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 51 minutes ago, KilliK said: μας μαγεψαν Δεν καταλαβαίνεις, είναι πολύ επαγγελματικές συσκευές αυτές, ούτε να κυκλοφορήσουν για να τις αγοράσετε δεν αξίζετε οι ταπεινοί πληβείοι. 2
gregdais Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Καποιου το σκατο εφτασε στην καλτσα. Εν τω μεταξυ τι θελει να μας πει ο κινεζος; Οτι χαλασε η φημη της Samsung αλλα οχι η δικη του; Ποιας της χουαγουει; Ακριβως της Huwaei! η Samsung στη συγκεκριμενη περιπτωση χαλασε μονη της τη φημη της. Της Huawei της την χαλασαν.
stafaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε Δεν είμαι hater ούτε Apple fan boy αλλά άμα ,λέω ΑΜΑ η Apple κυκλοφορούσε πρώτη fold smartphone και είχε αυτά τα αποτελέσματα & την απ αόριστον αναβολή αυτών, τώρα το άρθρο δεν θα είχε ανετα 200+ σχόλια ; ΙΝΝΟβΕιΣΟ! Εδώ μια βάση ασύρματης φόρτισης ακύρωσε, που τέλος πάντων κλάιν-μάιν κιόλας και έγινε ο κακός χαμός. Την κλείσανε 10 φορές. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από stafaf 4 2
kostasfalcon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν ειναι ακομα προιοντα για ευρεια κυκλοφορια. Τι πηγε να κανει η samsung δεν ξερω. Ο προεδρος της huawei ουτε καν αφηνε να πιασουν το foldable ο κοσμος σε reviews να φανταστεις. Θελουν δουλεια ακομα. Το έχει κάνει review το pocketnow... Μπες στο YouTube να δεις... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από kostasfalcon
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Εγώ σας τα έλεγα αλλά μου λέγατε για innovation... 😛 2 1 1
bahamut_zero Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, gregdais είπε Ακριβως της Huwaei! η Samsung στη συγκεκριμενη περιπτωση χαλασε μονη της τη φημη της. Της Huawei της την χαλασαν. Προφανως μετα το φιασκο της samsung εκαναν πιο εξαντλητικα τεστ και ειδαν πως εχουν κι αυτοι σαπακι. 30 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ σας τα έλεγα αλλά μου λέγατε για innovation... 😛 True story 2
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ σας τα έλεγα αλλά μου λέγατε για innovation... 😛 Βρε innovation ειναι και σιγουρα το μελλον απλα δεν ηρθε η ωρα του ακομα. Δωστους χρονο.
nosstrom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 ξέρουμε ποια εταιρία θα βγάλει σωστό foldable κινητό....η Apple φυσικά.. 2 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nosstrom είπε ξέρουμε ποια εταιρία θα βγάλει σωστό foldable κινητό....η Apple φυσικά.. βαση ιστορίας ναι μάλλον έτσι... αλλα αν κρίνουμε απο τη βαση των 999ευρω που βγήκε τωρα, το applefold θα κανει ακατέβατο 3.000λιαρο νταξη έχουν ξεφύγει αυτοί εκεί με τον τιμ Κόουλ κουκ και τον αλλον το ντιζάινερ αλλοφρονες πλέον ουτε οι πλούσιοι δε θα μπορούν να αγοράσουν ο τιμ αππλ τι ειχε πει το άτομο! οσο κανει ο καφες κανει το iphone δεν είναι ακριβό Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από pacahontas III milagros
gianniskks Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Κάποιοι τα λέγαμε εδώ μέσα. Η τεχνολογία αυτή ήδη τελείωσε. Πάμε για το επόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα