Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nosstrom είπε

ξέρουμε ποια εταιρία θα βγάλει σωστό foldable κινητό....η Apple φυσικά..

μολις βγαλει την πρωτη βιδα η apple σε δικο της εργοστασιο ας μας το πειτε.

• Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, dancer είπε

Και τα φασονάδικα τι θα γίνουν, κλέφτες;

5 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

Ο τιμ αππλ τι ειχε πει το άτομο! οσο κανει ο καφες κανει το iphone δεν είναι ακριβό 

Ένας καφές τη μέρα για ένα χρόνο είχε πει.  

Θέλεις να υποστηρίξεις τις ανοησίες που γράφεις και λες ό,τι να'ναι. 

5 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Δεν είμαι hater ούτε Apple fan boy αλλά άμα ,λέω ΑΜΑ η Apple κυκλοφορούσε πρώτη fold smartphone και είχε αυτά τα αποτελέσματα & την απ αόριστον αναβολή αυτών, τώρα το άρθρο δεν θα είχε ανετα 200+ σχόλια ;

ΙΝΝΟβΕιΣΟ!

Η διαφορα ειναι οτι η σαμμυ το εδωσε πρωτα σε reviewers και νομιζω καποιοι λιγοι το αγορασαν;;; σε καθε περιπτωση εγιναν ανακλησεις και ουτε γατα ουτε ζημια. Η αππλε θα το ειχε ακομα στην αγορα, και μετα απο αρκετους που θα διαμαρτυρονταν για της ζημιες, θα εκανε ενα δελτιο τυπου λεγοντας ποσο αχρηστοι ειναι αυτοι που τα κρατανε λαθος. Τα φανμποιζ θα κατηγορουσαν οσους τα χαλασαν "επιτηδες" για να αμαυρωσουν το ονομα της αππλε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, nosstrom είπε

ξέρουμε ποια εταιρία θα βγάλει σωστό foldable κινητό....η Apple φυσικά..

Το θεμα ειναι ποιον αιων...εεε δεκαετια θα το βγαλει η Apple.

Καλα εκανε και το ανεβαλε η Samsung βιαστηκε ειναι η αληθεια, αλλα πιστευω οτι συντομα θα το κυκλοφορησει εχοντας παρει το μαθημα της...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρκετινίστικα κολπάκια και της Samsung και της Huawei!Και οι δυο ξερανε οτι ειχανε ενα προϊόν μη δοκιμασμενο και σε πολυ πρωιμη φαση, αλλα βιαστηκαν να τα ανακοινωσουν για να εντυπωσιασουν!Μεχρι και χρονοδιαγραμμα παραγωγης βγαλανε αλλα η δε samsung ευθαρσώς δηλωσε ότι αναστέλλει το συγκεκριμενο project, ενώ η Huawei το πηγαινει στα τερματα, θεωρωντας πως η κωλοτουμπα της θα ειναι πιο ηπια,με δυο-τρία "τσαλιμάκια"!

Επεξ/σία από giodoul
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, dancer είπε

Γιατί ποιός βγάζει τι, σε δικό του εργοστάσιο?

Ανέλυσε μου τα βασικά. οθόνη, ,cpu, μνήμες,μπαταρία, σασί, καμερα, κεράια… ασε την apple...πές μου για Hua και Xiaomi

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 5:44 ΜΜ, MontzOlee είπε

Δεν είμαι hater ούτε Apple fan boy αλλά άμα ,λέω ΑΜΑ η Apple κυκλοφορούσε πρώτη fold smartphone και είχε αυτά τα αποτελέσματα & την απ αόριστον αναβολή αυτών, τώρα το άρθρο δεν θα είχε ανετα 200+ σχόλια ;

ΙΝΝΟβΕιΣΟ!

δεν νομίζω η samsung  όσο και η χαβαι   παράγουν εχουν τμήματα δικα τους  έκαναν κάτι νέο   που δεν ήταν ακόμα έτοιμες και απέτυχαν αλλα ένα μπράβο   γτ η προσπάθεια μετρά..... πάντα τα πρώτα προϊόντα είχαν αποτυχία .... η αποτυχία για μένα είναι το πρώτο βήμα της επιτυχίας ..... τωρα η apple οπως λες δεν νομίζω να μπορεί να ακολουθήσει  samsung και huawei στην καινοτομία 

Δημοσ.
13 minutes ago, Cocomel said:

δεν νομίζω η samsung  όσο και η χαβαι   παράγουν εχουν τμήματα δικα τους  έκαναν κάτι νέο   που δεν ήταν ακόμα έτοιμες και απέτυχαν αλλα ένα μπράβο   γτ η προσπάθεια μετρά..... πάντα τα πρώτα προϊόντα είχαν αποτυχία .... η αποτυχία για μένα είναι το πρώτο βήμα της επιτυχίας ..... τωρα η apple οπως λες δεν νομίζω να μπορεί να ακολουθήσει  samsung και huawei στην καινοτομία 

Και επειδή παράγουν δεν θα είχαμε 200+ σχόλια; Τι εννοείς;

Και από πού κι ως πού μετράει η προσπάθεια; Δεν είναι πανελλήνιο στίβου η αγορά ηλεκτρονικών.

Το iPhone δεν θυμάμαι να απέτυχε και πολύ.

Η αποτυχία είναι το 1ο βήμα της επιτυχίας αλλά να γίνεται εντός των τειχών και όχι ως εμπορεύσιμο προϊόν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Και επειδή παράγουν δεν θα είχαμε 200+ σχόλια; Τι εννοείς;

Και από πού κι ως πού μετράει η προσπάθεια; Δεν είναι πανελλήνιο στίβου η αγορά ηλεκτρονικών.

Το iPhone δεν θυμάμαι να απέτυχε και πολύ.

Η αποτυχία είναι το 1ο βήμα της επιτυχίας αλλά να γίνεται εντός των τειχών και όχι ως εμπορεύσιμο προϊόν.

στο πουλησαν και δεν το ξερω???  το ειδες σε κανενα μαγαζι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...