Klavdiani Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Λοιπον αντιμετωπίζω ένα μεγαλο πρόβλημα ,αγορασα το s9plus από την εταιρια drele,σημερα το παρελαβα .Δεν ειχε ζελατινα ,ειχε μονο το αυτοκολλητο που σφραγιζε το κουτι.Βαζω την σιμ καρτα ,παταω το κουμπι ενεργοποησης και αρχιζει να τρεμοπαιζει για ωρα το σημα της Samsung.Μετα από 3 λεπτα ανοιξε αλλα ζεματουσε .Η μπαταρια ηταν στο 15 τοις εκατο.Μιλησα με το σερβις του καταστήματος μου λεει όλα τα κινητα όταν εχουν χαμηλη μπαταρια ζεσταίνονται .Πιστευετε ότι εχει πρόβλημα? να το επιστρεψω ?Εχω αγχωθεί αρκετα,θα εκτιμουσα μια διαφωτιστικη απαντηση.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρε τηλεφωνο την Smartec Και μιλησε μαζι τους. https://smartec.gr/gr.php Αν σου πουν να τους το στειλεις στο service και διαπιστωθει οτι εχει προβλημα η συσκευη,τοτε δικαιουσαι αλλαγη/αντικατασταση συσκευης με αλλη καινουργια. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Fulgore 1
TechnoState Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Klavdiani είπε .....Μιλησα με το σερβις του καταστήματος μου λεει όλα τα κινητα όταν εχουν χαμηλη μπαταρια ζεσταίνονται .... .... έλεος!!.... τι έχουν καταλήξει να λένε στον κόσμο!?!?! 6
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πριν πέντε μέρες πήρα s9 plus γιατί έσπασε το note9.Αυτά που λες δεν γίνονται.αμεσως αλλαγή. 3
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Klavdiani είπε Λοιπον αντιμετωπίζω ένα μεγαλο πρόβλημα ,αγορασα το s9plus από την εταιρια drele,σημερα το παρελαβα .Δεν ειχε ζελατινα ,ειχε μονο το αυτοκολλητο που σφραγιζε το κουτι.Βαζω την σιμ καρτα ,παταω το κουμπι ενεργοποησης και αρχιζει να τρεμοπαιζει για ωρα το σημα της Samsung.Μετα από 3 λεπτα ανοιξε αλλα ζεματουσε .Η μπαταρια ηταν στο 15 τοις εκατο.Μιλησα με το σερβις του καταστήματος μου λεει όλα τα κινητα όταν εχουν χαμηλη μπαταρια ζεσταίνονται .Πιστευετε ότι εχει πρόβλημα? να το επιστρεψω ?Εχω αγχωθεί αρκετα,θα εκτιμουσα μια διαφωτιστικη απαντηση. Στο 15% λίγο δύσκολο. Στο 50%-60% περίπου πρέπει να είναι. Χρησιμοποίησε το DOA(7 μέρες εργάσιμες) για αντικατάσταση και μην πλέξεις με service γιατί θα σου φάει χρόνο και μετά πέταξε το πουλάκι για αντικατάσταση. 3
paris_chav Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Klavdiani είπε Η μπαταρια ηταν στο 15 τοις εκατο.Μιλησα με το σερβις του καταστήματος μου λεει όλα τα κινητα όταν εχουν χαμηλη μπαταρια ζεσταίνονται .Πιστευετε ότι εχει πρόβλημα? Νταξει δεν υπαρχουν πες τους. Εννοειται οτι εχει προβλημα. Δεν εχω καταφερει να κανω το s9+ να ζεσταθει ο,τι κι αν του κανω. 4
Klavdiani Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις αποψεις σας.Ηταν τοσο πειστικος ο τεχνικος που με εκανε να αμφισβητησω και την λογικη μου.Του ειπα πως δεν είναι φυσιολογικο να ζοριζεται τοσο να ανοιξει ,να καθυστερει τοσο ,και να ζεματάει και μου λεει μετα το κουφα με το 15 τοις εκατο αλλα ασχετα οπως ενταξει λογω του καιρου ισως είναι πιο ζεστο.Ολες οι συσκευες θερμαίνονται παραπανω .Του λεω ειμαι σε κλιματιζομενο χωρο και απανταει μπορει να μην είναι τοσο ζεστο να σου φαινεται. Τα ανελυσα λιγο παραπανω για να καταλάβετε τι εζησα.Μετα πηρα και την αντιπροσσωπεια τηλεφωνο της Samsung και με συμβουλεψαν να το γυρισω εφόσον είμαι εντος του νομιμου χρονου και ότι δεν εχουν ξαναακουσει παρομοιο περιστατικο με s9 plus να ζεσταίνεται την ωρα που ανοιγει.Μολις γυρισα από την μεταφορικη ,το εστειλα πισω και ακυρωσα την παραγγελια γιατι είναι η πρωτη μερα που το επιασα στα χερια μου και θα μπορουσα να το επιστρεψω και να μην ηταν ελαττωματικο.Τωρα εμεινα παλι χωρις κινητο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Klavdiani
paris_chav Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Klavdiani είπε Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις αποψεις σας.Ηταν τοσο πειστικος ο τεχνικος που με εκανε να αμφισβητησω και την λογικη μου.Του ειπα πως δεν είναι φυσιολογικο να ζοριζεται τοσο να ανοιξει ,να καθυστερει τοσο ,και να ζεματάει και μου λεει ενταξει λογω του καιρου ισως είναι πιο ζεστο.Ολες οι συσκευες θερμαίνονται παραπανω .Μετα πηρα και την αντιπροσσωπεια τηλεφωνο της Samsung και με συμβουλεψαν να το γυρισω εφόσον είμαι εντος του νομιμου χρονου και ότι δεν εχουν ξαναακουσει παρομοιο περιστατικο.Προσπαθουσε γενικα να με πεισει να το κρατησω.Μολις γυρισα από την μεταφορικη ,το εστειλα πισω και ακυρωσα την παραγγελια γιατι είναι η πρωτη μερα που το επιασα στα χερια μου.Τωρα εμεινα παλι χωρις κινητο. Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια περιπτωση που επεσε/θα πεσει σε ελαττωματικο κινητο. Το θεμα ειναι οτι πηγε να στο περασει σαν κατι φυσιολογικο και να σε φορτωσει με μια συσκευη που ηταν απ την πρωτη μερα προβληματικη. Για κανενα κινητο δεν λογικο να ζεματαει. Αλλο το να εχει μια λιγο μεγαλυτερη θερμοτητα οταν φορτιζει ή οταν τρεχει απαιτητικες εφαρμογες ή παιχνιδια. Ποσο μαλλον απ τη στιγμη που το εχω και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι το s9+ ειναι κρυο ακομα και τετοιες μερες με μεγαλη ζεστη. Και φυσικα ουτε η παπατζα με το 15% ισχυει. Το εχω φτασει 2-3 φορες και κατω/γυρω στο 15% αν και αποφευγω οσο μπορω να ξεφορτιζεται τοσο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από paris_chav
Klavdiani Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 απογοητευτηκα και εγω αδικα από το κινητο,γιατι ειχα μεγαλες προσδοκίες.ολοι το εκθειαζουν εχει πολύ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα και μολις το πιανω στα χερια μου να ζεσταίνεται.επεσα από τα συννεφα.εδω το νοτε 3 νέο που ειχα πριν μετα από 6 χρονια χρησης δεν ζεσταινοταν ετσι .Α ξες τι άλλο μου ειπε ως ενδεχομενο παραγοντα όταν εκανα συγκριση με αλλα μοντελα που δεν παρουσιασαν ποτε τετοιο θεμα ενώ ειχαν φορτιση 15 τοις εκατο.Μου λεει ε αυτό όμως εχει ταχεια φορτιση.Και γενικα με ταλαιπωρησε πολύ για να δεχτει την ακυρωση .Πηρα 4 φορες τηλεφωνο 3 λεπτά πριν, paris_chav είπε Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια περιπτωση που επεσε/θα πεσει σε ελαττωματικο κινητο. Το θεμα ειναι οτι πηγε να στο περασει σαν κατι φυσιολογικο και να σε φορτωσει με μια συσκευη που ηταν απ την πρωτη μερα προβληματικη. Για κανενα κινητο δεν λογικο να ζεματαει. Αλλο το να εχει μια λιγο μεγαλυτερη θερμοτητα οταν φορτιζει ή οταν τρεχει απαιτητικες εφαρμογες ή παιχνιδια. Ποσο μαλλον απ τη στιγμη που το εχω και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι το s9+ ειναι κρυο ακομα και τετοιες μερες με μεγαλη ζεστη.
paris_chav Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Klavdiani είπε απογοητευτηκα και εγω αδικα από το κινητο,γιατι ειχα μεγαλες προσδοκίες.ολοι το εκθειαζουν εχει πολύ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα και μολις το πιανω στα χερια μου να ζεσταίνεται.επεσα από τα συννεφα.εδω το νοτε 3 νέο που ειχα πριν μετα από 6 χρονια χρησης δεν ζεσταινοταν ετσι .Α ξες τι άλλο μου ειπε ως ενδεχομενο παραγοντα όταν εκανα συγκριση με αλλα μοντελα που δεν παρουσιασαν ποτε τετοιο θεμα ενώ ειχαν φορτιση 15 τοις εκατο.Μου λεει ε αυτό όμως εχει ταχεια φορτιση.Και γενικα με ταλαιπωρησε πολύ για να δεχτει την ακυρωση .Πηρα 4 φορες τηλεφωνο Πονταρε σε ενδεχομενη αγνοια σου για να υποχωρησεις και να το κρατησεις. Καλα εκανες που μιλησες με την αντιπροσωπεια. Το κινητο ειναι πολυ καλη περιπτωση και θα το καταλαβεις οταν πιασεις στα χερια σου ενα "κανονικο" S9+ 1
kyriakidis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Klavdiani είπε Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις αποψεις σας.Ηταν τοσο πειστικος ο τεχνικος που με εκανε να αμφισβητησω και την λογικη μου.Του ειπα πως δεν είναι φυσιολογικο να ζοριζεται τοσο να ανοιξει ,να καθυστερει τοσο ,και να ζεματάει και μου λεει μετα το κουφα με το 15 τοις εκατο αλλα ασχετα οπως ενταξει λογω του καιρου ισως είναι πιο ζεστο.Ολες οι συσκευες θερμαίνονται παραπανω .Του λεω ειμαι σε κλιματιζομενο χωρο και απανταει μπορει να μην είναι τοσο ζεστο να σου φαινεται. Τα ανελυσα λιγο παραπανω για να καταλάβετε τι εζησα.Μετα πηρα και την αντιπροσσωπεια τηλεφωνο της Samsung και με συμβουλεψαν να το γυρισω εφόσον είμαι εντος του νομιμου χρονου και ότι δεν εχουν ξαναακουσει παρομοιο περιστατικο με s9 plus να ζεσταίνεται την ωρα που ανοιγει.Μολις γυρισα από την μεταφορικη ,το εστειλα πισω και ακυρωσα την παραγγελια γιατι είναι η πρωτη μερα που το επιασα στα χερια μου και θα μπορουσα να το επιστρεψω και να μην ηταν ελαττωματικο.Τωρα εμεινα παλι χωρις κινητο. Προσωπικά όταν περνάω νεα rom (custom rom) στο note 8 ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία και κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει , κατά την άποψη μου το κινητό ήταν επιστροφή και περάσανε το fimware ξανα απο την αρχη (τωρα αν εχει αλλα προβληματα ενας θεος μπορει να ξερει) , οπως και να εχει μονο που δεν ήτανε στην ζελατίνα επιστροφή 1
mp123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μπορώ να πω πως έχοντας note9 πριν και τώρα το s9 plus κανονικά έπρεπε να έπαιρνα από την αρχή s9 plus.η μόνη διαφορά που βλέπω είναι το πενάκι που είναι χρήσιμο και λίγο καλύτερη κάμερα.το s9 plus όμως κάθετε πολύ καλύτερα στο χέρι έχει και 200 ευρώ φτηνότερα.αν είχε πενάκι θα ήταν τέλειο.το s10 με απογοήτευσε για αυτό δεν το πήρα. Το punch hole για την κάμερα δεν μου αρέσει καθόλου προσωπικά.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mp123 είπε Μπορώ να πω πως έχοντας note9 πριν και τώρα το s9 plus κανονικά έπρεπε να έπαιρνα από την αρχή s9 plus.η μόνη διαφορά που βλέπω είναι το πενάκι που είναι χρήσιμο και λίγο καλύτερη κάμερα. Η 4000 μπαταρια γιατι ειναι αναξια αναφορας?Επισης το note9 βγαινει το φθηνοτερο μοντελο με 128gb χωρου και εχει και μεγαλυτερη εκδοση 8/512. Τελος η ιδια του η οθονη ειναι καλυτερη απο αυτη του s9+. 1
pele75 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) παρηγγειλα και εγω απο το ιδιο καταστημα, s9 plus και το περνω δευτερα...λετε να εχουμε τα ιδια? wρε γλεντια Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από pele75
mp123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Η 4000 μπαταρια γιατι ειναι αναξια αναφορας?Επισης το note9 βγαινει το φθηνοτερο μοντελο με 128gb χωρου και εχει και μεγαλυτερη εκδοση 8/512. Τελος η ιδια του η οθονη ειναι καλυτερη απο αυτη του s9+. Οκ δεν αντιλέγω το κορυφαίο κινητό είναι το note9 τωρα .δεν λέω το ειχα και ηταν κορυφη.αλλα όμως σε σύγκριση με τα δύο μου καθησε καλύτερα στο χέρι το s9 plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα