paniti Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αποκλειστικά μέσα από το My COSMOTE app ή το whatsup app 😐 EDIT: Τώρα μου το εμφανίζει και μέσα από τον broswer στο m.whatsup.gr (φοιτητικό πακέτο whatsup), άρα δεν γίνεται πια αποκλειστικά από τα app όπως έλεγε αρχικά η διαφήμιση. Η ενεργοποίηση στο m.whatsup.gr πρέπει να γίνει από το δίκτυο της cosmote (όχι από wifi) https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/data_offers.html Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από paniti 3
Tasosp22 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το εμφανιζει πλεον και στην εφαρμογη whats up!
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Ειναι roll over ξερετε; Αν μεταφερονται τα mb στην ληξη τους με αλλο πακετο
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ειναι roll over ξερετε; Αν μεταφερονται τα mb στην ληξη τους με αλλο πακετο Όχι, έχουν δική τους ημερομηνία λήξης
panagiotis54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Ισχυει και για frog εαν καποιος εναδιαφερεται
anonik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 58 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε Ο Τσάμπας πέθανε. https://www.vodafone.gr/shake-it-promo/ Μπααα στην κοσμοτε μόνο
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν πειραζουν τα 90 λεπτα. Πειραζει οτι ειναι για 3 μερες. Ας εκαναν κατι αντιστοιχο της vodafone καλοκαιρι εχουμε ο κοσμος παει διακοπες. 1
1nsom-n1k Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_dinos είπε Φαντάζομαιδεν έχεις κωδικό στο wifi και κατεβάζουν δωρεάν ταινίες οι γείτονες Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Η cosmote είναι εταιρία και αφού η προσφορά ήταν για 3 μέρες μόνο, έπρεπε να είναι δωρεάν, έτσι κι αλλιώς οι πιο πολύ ούτε τα 2 gb από τα 5 που δίνει δεν θα προλάβουν να χαλάσουν μέσα σε 3 μέρες. Μην πούμε τίποτα τώρα για τα πακέτα όλων των εταιριών με τα εκατοντάδες μηνύματα που ενσωματώνουν και που σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί, κι όσοι τα χρησιμοποιούν τελικά δεν κάνουν χρήση ούτε το 10%. Απλά για να ανεβαίνει η τιμή στα 8.5 ευρώ τα έχουν οι εταιρίες. Και ναι, εγώ έχω ένα δίκτυο guest ξεκλείδωτο και το ανοίγω όποτε έρχονται συγγενείς - φίλοι στο σπίτι οπότε κατεβάζουν ότι θέλουν δωρεάν όσοι το πιάνουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εξάλλου και η cosmote για περιορισμένο χρονικό διάστημα δίνει την προσφορά. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από 1nsom-n1k 1
k_dinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείς να απαιτήσεις από κάποιον να σου δώσει κάτι τσάμπα. Σίγουρα έχουν υπερκερδος όσο και να το δώσουν. Ο λόγος που δίνουν πολλά mb για λίγο χρονικό διάστημα, είναι για για να κάνουν και ένα stress test τα συστήματα τους 1
MontzOlee Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ερώτηση : αν το ενεργοποιήσω Κυριακή που είναι η καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης , θα το έχω για τρεις μέρες κανονικά ή θα λήξει την Δευτέρα ;
paniti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MontzOlee είπε Ερώτηση : αν το ενεργοποιήσω Κυριακή που είναι η καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης , θα το έχω για τρεις μέρες κανονικά ή θα λήξει την Δευτέρα ; Η καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η Δευτέρα (στις 22.00) σύμφωνα με το site της Cosmote (εκεί που αναφέρεται στους bussiness πελάτες) και με γειτονικό site. EDIT: Τώρα στο δικό μου (φοιτητικό whatsup) μου βγάζει: - Τα 5GB έχουν ισχύ από την Παρασκευή στις 18:00:00 έως και τη Δευτέρα στις 23:59:59. - Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την Κυριακή στις 23:59:59 και 1 μόνο φορά. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από paniti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα