GIANNIS400 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μετα απο 5 χρονια τελειωσα ενα 3αρι σπιτι το οποιο ειναι 850μετρα μακρια απ το 1ο σπιτι της πολης, σε ενα μηνα θα μπορω να πηγαινω και να ευχαριστιέμαι μπασο και μουσικη σε οποια ενταση θελω αφου φτιαξω ενα συστημα που μεχρι σημερα δεν μπορουσα να φτιαξω λόγο γειτονων στην πολυκατοικια που μενω. Εχω ενα yamaha ενισχυτη ax 570 και δυο ηχεια warfedale απο 150w, να τονισω οτι ειμαι παντελώς ασχετος απο ηχο και δεν ξερω σε ποιες λυσεις να προβω για να ευχαριστιέμαι δυνατη μουσικη σε ενα σαλονι 45τετραγωνικων, το ερωτημα μου λοιπον ειναι, Να πάω σε αυτοενισχυομενα woofer και ηχεια και να τα συνδεσω με τον ΑΧ570? Να πάω σε άλλο ενισχυτη τελικο και προενισχυτη και να παρω ηχεια και woofer μή αυτοενισχυομενα. Nα πάω σε άλλη λυση Αν γινετε προτείνετε μαρκες, τιμες και ισχυ ηχειων-woofer, πιστευω χωρις να γνωριζω οτι με 1000w rms θα ειμαι ενταξει. Ευχαριστω εκ των προτέρων
MAFAKA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αν θες όντως να γκρεμίζεις τοίχους https://www.skroutz.gr/s/4819658/JBL-EON615.html Με δυο τέτοια σίγουρα θα σου κάνουν παράπονο οι γείτονες και ας είναι 850 μετρα μακριά... 1
TechnoState Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 ... πότε κάνεις εγκαίνια? (Φυσικά θα έρθω με τα μπουκαλάκια μου ανά χείρας...)
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MAFAKA είπε Αν θες όντως να γκρεμίζεις τοίχους https://www.skroutz.gr/s/4819658/JBL-EON615.html Με δυο τέτοια σίγουρα θα σου κάνουν παράπονο οι γείτονες και ας είναι 850 μετρα μακριά... Αυτα τα συνδέω κατευθείαν στο ενισχυτη που εχω? Ερωτηση, να παρω woofer και ηχεια ξεχωριστα? 9 ώρες πριν, TechnoState είπε ... πότε κάνεις εγκαίνια? (Φυσικά θα έρθω με τα μπουκαλάκια μου ανά χείρας...) Αν παιζεις και μουσικη ακομα καλυτερα, ελα, πρεπει να κανω test στο ποσο γερο ειναι δομικάα το καινουριο κτιριο, νομιζω θα χρειαστεις 😁 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από GIANNIS400
MAFAKA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε Αυτα τα συνδέω κατευθείαν στο ενισχυτη που εχω? Ερωτηση, να παρω woofer και ηχεια ξεχωριστα? Η στο pre out του ενισχυτή ή παίρνεις ένα μικτη (καλύτερα). Φιλε μου τα ηχεία έχουν 15ιντσο γουφερ. Αν δεν έχεις ακούσει πως παίζουν δυο 15αρια σε οικιακό χώρο σε ενημερώνω ότι με dubstep ή κάτι αντίστοιχο σε πολύ υψηλές στάθμες κανένα έμβιο ον δεν θα ήθελε να μείνει για πολύ στο δωμάτιο με τόσο μπάσο... 1
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, MAFAKA είπε Η στο pre out του ενισχυτή ή παίρνεις ένα μικτη (καλύτερα). Φιλε μου τα ηχεία έχουν 15ιντσο γουφερ. Αν δεν έχεις ακούσει πως παίζουν δυο 15αρια σε οικιακό χώρο σε ενημερώνω ότι με dubstep ή κάτι αντίστοιχο σε πολύ υψηλές στάθμες κανένα έμβιο ον δεν θα ήθελε να μείνει για πολύ στο δωμάτιο με τόσο μπάσο... εχω τον ΑΧ497 ΥΑΜΑΗΑ, σαν pre out εννοείς το Md? http://www.hifishock.org/gallery/electronics/yamaha/integrated-amplifier/ax-497-0b-yamaha/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα