JoannisV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dieccast είπε ευχαριστω πολυ παιδια το αγορασα στα 3 ευρω απο greengaming! τωρα τι κανω πρεπει να κατεβασω το παιχνιδι απο που? και να βαλω τον κωδικο? Το κατεβάζεις από το Steam (αν δεν το έχεις, το κατεβάζεις και φτιάχνεις λογαριασμό δωρεάν από το site τους). Κάτω γωνία αριστερά πατάς στο εικονίδιο (+) Προσθήκη παιχνιδιού / add game και έπειτα Ενεργοποίηση προϊόντος / Activate a product. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από JoannisV 2
dieccast Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 54 λεπτά πριν, JoannisV είπε Το κατεβάζεις από το Steam (αν δεν το έχεις, το κατεβάζεις και φτιάχνεις λογαριασμό δωρεάν από το site τους). Κάτω γωνία αριστερά πατάς στο εικονίδιο (+) Προσθήκη παιχνιδιού / add game και έπειτα Ενεργοποίηση προϊόντος / Activate a product. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τελεια σε ευχαριστω! αυτο μετα μπορω να το παιξω σε αλλον υπολογιστη εαν μπω με τα στοιχεια μου στο στεαμ?(και το ξανακατεβασω?) 1
JoannisV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, dieccast είπε τελεια σε ευχαριστω! αυτο μετα μπορω να το παιξω σε αλλον υπολογιστη εαν μπω με τα στοιχεια μου στο στεαμ?(και το ξανακατεβασω?) Ναι. Είναι στον λογαριασμό σου από όπου και αν μπεις. 2
NightHaWky Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Το πηρα κι εγω απο το greenmangaming 3 ευρα.Θενκ γιου βερι μουτς!
geophi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Παιδιά χίλια ευχαριστώ! Το τσίμπησα και εγώ. Παιχνιδάρα!
Chrisfm94 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τωρα στα 3 ευρω! https://www.greenmangaming.com/games/borderlands-the-handsome-collection-bundle-pc/ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Chrisfm94
non-serviam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Τωρα στα 3 ευρω! https://www.greenmangaming.com/games/borderlands-the-handsome-collection-bundle-pc/ Σοβαρά τώρα, δυο σελίδες θρεντ είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα