Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επιβεβαιώνω.

Από προχθές σε εμένα.

Εικάζω οτι η Huawei θα χάσει αρκετούς πελάτες, εκτός και αν μας εκπλήξει με κάτι. Το μέλλον θα δείξει.

Edit: Ψάχνω άτομο να του δώσω 50 ευρώ να αγοράσει το huawei μου με 20

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθόλου ωραιο από την πλευρα της Huawei και οποιας Huawei. Ειναι διαφορετικό να βλέπεις διαφημισεις απο καποιες δωρεαν εφαρμογες που κατεβασες ΕΣΥ, οι οποιες εν παση περιπτωσει σου προσφερουν τη λειτουργία της  εφαρμογης  και διαφορετικό ειναι το πρωτο πραγμα που βλεπεις οταν πιανεις το κινητό να ειναι διαφημισεις. Σωζει την κατασταση οτι ειναι κατ επιλογην τουλαχιστον. Ειναι η εικονα, το "προσωπο" του λειτουργικου σου συστηματος, δεν αφορα ενα site που επισκεφθηκες και βλεπεις διαφημισεις. Αυτο θα μπορουσε δυστυχως να επεκταθει στα settings ή οπουδηποτε αλλού μέσα στο λειτουργικό, οποτε καλο θα ηταν οι κατοχοι να δωσουν feedback αρνητικό, ωστε να το λαβουν σοβαρά υποψιν.

Επεξ/σία από Runman
Δημοσ.

1000$ Για να σας υποχρεωνουν να βλεπετε διαφημισεις; Τουλαχιστον εχετε αναφορα παραδοσης και υπερυθρες, τοσα λεφτα δωσατε αλλωστε.

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Εμένα γιατί μου μυρίζει ότι έγινε κάτι παρόμοιο από την booking με αυτό που έκανε η North Face με τις εικόνες του Wikipedia; 

Και σε εμένα εμφανίζονται.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Voyaller είπε

Όλοι εμείς που κραζαμε τα κινέζικα brands δικαιωθήκαμε.

Μιλάμε για δικαίωση.. Όχι λαμακιες 😂

• Like 2
Δημοσ.

Έχω και εγώ το θέμα με το booking στο lock screen με mate 10 pro. Είμαι έξαλλος.

Εύχομαι τα χειρότερα στην εταιρία....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fg9000 είπε

Επιστροφη στον όρο "φτηνο και κινεζικο".

Απο καπου πρεπει να βγαλει κερδος χοχοοχχ

Δεν σας αρεσαν οι επωνυμες συσκευες (apple, samsung,lg κτλ)

Θελατε φτηνα και κινεζικα. Φατε διαφημισεις τωρα για να επιβιωσει η χουα.

Ρε φίλε μας δουλέυεις? Για τα "Wallpaper & Stories", Glance και "My Galaxy" της Samsung έχεις ακουστά? Τα έχεις δει σε δράση να γουστάρεις να σουταρεις το κινητό στον τοίχο?

Δημοσ.

Μονο σε μενα φαινεται λιγο μιζερο να ενοχλει ενα logo σε μια οθονη που κοιτας το πολυ ενα δευτερολεπτο πριν ξεκλειδωσει? Αν ειναι τοσο σημαντικο πια ας ριξετε μαυρο στη booking - οπως γινεται κατα κορον - μετα απο τηλεφωνικη συννενοηση για να γλιτωσει και ο ξενοδοχος το κερατιατικο και ολα καλα!! 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Μονο σε μενα φαινεται λιγο μιζερο να ενοχλει ενα logo σε μια οθονη που κοιτας το πολυ ενα δευτερολεπτο πριν ξεκλειδωσει? Αν ειναι τοσο σημαντικο πια ας ριξετε μαυρο στη booking - οπως γινεται κατα κορον - μετα απο τηλεφωνικη συννενοηση για να γλιτωσει και ο ξενοδοχος το κερατιατικο και ολα καλα!! 

Η Booking, καλεί και παριστάνει τον πελάτη, αν ο ξενοδόχος κλείσει το δωμάτιο σε χαμηλότερη απ της Booking τιμή τότε μπορεί κ να αφαιρεθεί απ τη λίστα, αν θεωρεί ότι δίνει μεγάλη προμήθεια μπορεί να προσπαθήσει με φυλλάδια ή να ρισκάρει.

Μίζερο θεωρώ ότιτι εκμεταλλευεσαι μια υπηρεσία που σε βοηθάει να μην πιαστείς κορόιδο επειδή είσαι τσιπης και θες να γλυτώσεις ένα 10%. Εκτός αν κάνω λάθος και δεν είσαι τέτοιος, ψάχνεις στο Google, μπαίνεις στο site του εκάστοτε, κοιτάς τις πειραγμενες φωτος και μετά παίρνεις τηλέφωνο και ο ιδιοκτήτης σε πείθει με το "έλα μάνα μου, δίπλα στο λιμάνι είναι μεστην αγορά να ουμ" ενώ είναι στην διπλανή βραχονησίδα. Τεσπά

Απορώ με την κίνηση τώρα που βάλλεται από παντού. Προσωπικά θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για τιμές με διαφημίσεις και χωρίς

Επεξ/σία από gnsX
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Λογικά θα τις κόβει. Είναι διαφημίσεις πρακτικά στην lockscreen δύσκολα να ειναι ενσωματωμένες πάνω στο wallpaper. 

Θα μπορουσε να μας πει καποιος με Ηuawei και Adguard αλλα φαινεται τα πουλησαν ολοι...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...