Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακολουθεί Xiaomi και η Huawei. Αν συνεχίσει έτσι, όπως έγραψε και ένα παλικάρι πιο πάνω, την βλέπω τελειωμένη σε λίγα χρονάκια. Μόνο κατά Κίνα μεριά θα πουλάει.

• Thanks 3
  • Confused 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και σε εμένα συναίβει χθες αυτό. Και απορούσα το γιατί..

Σήμερα πάντως.. διαφήμηση booking ή κάτι άλλο, δεν έχω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Επιστροφη στον όρο "φτηνο και κινεζικο".

Απο καπου πρεπει να βγαλει κερδος χοχοοχχ

Δεν σας αρεσαν οι επωνυμες συσκευες (apple, samsung,lg κτλ)

Θελατε φτηνα και κινεζικα. Φατε διαφημισεις τωρα για να επιβιωσει η χουα.

Πως ακριβώς πρόεκυψε αυτή η διαφορά τιμών μεταξύ Samsung - LG και Huawei;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kabamaru2372 είπε

Δεν τα λες και φθηνά τα χαβάη....

Ως φθηνα κινεζικα ειχαν πλασαριστει πριν απο χρονια.

Με το που επιασαν στην αγορα ηρθαν οι "Ναυαρχιδες" του χιλιαρικου. Ενω τα mid range δεν εχουν κατω απο 400€.

Κατα τα αλλα η apple και οι samsung ειναι οι κακοι που θελουν να παιρνουν τα λεφτα μας.

Τουλαχιστων στα κινητα τους δεν θα δεις διαφημιση οπως στα huawei, xiaomi κτλ

49 λεπτά πριν, kostas12ldb είπε

Να συμπληρώσω εδώ ότι και η Samsung είχε θέμα με τις διαφημίσεις στο παρελθόν. Ακόμα και σε ναυαρχίδες (Note 4 π.χ.)

Αλλο το bloatware αλλο η splash διαφημιση στην οθονη.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Το θεμα ειναι για την συγκεκριμενη τακτικη και την συγκεκριμενη διαφημιση στη lockscreen...θα την εκοβε το Adguard η θα την εβλεπε ως wallpaper προεγκατεστημενο(το οποιο ειναι).

Το θα ερευνησω και τα λοιπα ειναι κουτοπονηριες της Huawei...

Λογικά θα τις κόβει. Είναι διαφημίσεις πρακτικά στην lockscreen δύσκολα να ειναι ενσωματωμένες πάνω στο wallpaper. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Επιστροφη στον όρο "φτηνο και κινεζικο".

Απο καπου πρεπει να βγαλει κερδος χοχοοχχ

Δεν σας αρεσαν οι επωνυμες συσκευες (apple, samsung,lg κτλ)

Θελατε φτηνα και κινεζικα. Φατε διαφημισεις τωρα για να επιβιωσει η χουα.

Ρατσισμος στο φουλ, δηλαδη η Κορεα εχει διαφορα με την Κινα θες να μου πεις? Η με την αμερικη (Apple) που τα κινητα της τα φτιαχνουν 15χρονα στην Κινα? Φυγε απο εδω ρε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Αλλο το bloatware αλλο η splash διαφημιση στην οθονη.

Δεν μιλάω για bloatware μόνο! Πέταγε διαφημίσεις στο notification bar κανονικότατα! Και το πάθαιναν κι άλλοι αυτό, όχι μόνο εγώ (έγινε μια περίοδο, κάποιους μήνες, τους έκραξαν, και σταμάτησε).

Όπως και να 'χει, αυτές οι πρακτικές είναι του πεταματού, ιδιαίτερα για συσκευές που τις έχεις πλερώσει ήδη με τα ωραία σου λεφτάκια σε μορφή κασέρι...

Δημοσ.

Έλα σιγά σιγά οι άσωτοι να ξαναγυρνάνε στα Samsung.Την κάνατε την βόλτα σας στα Xiaomi και στα Huawei.Ελάτε πίσω καλά μου παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαφημίσεις γενικά είναι ενοχλητικές από όπου και να προέρχονται. Καμία σχέση με το "κινέζικο" ή μη. Και προφανώς απενεργοποιούνται όπως ανέφερε κάποιος προηγουμένως. Μην ξεχνάμε ότι πρωτεργάτης των διαφημίσεων στο wallpaper σε συσκευές είναι η amazon με τα kindle και τα tablet fire της με "special offer". Και μην πει κανένας ότι η amazon είναι "φτηνή" δευτεροκλασάτη εταιρία κτλ. 2 φορές τα έχω ενεργοποιήσει πάντως δωρεάν απλά ζητώντας το χωρίς πολλά πολλά.

Καλά για google και για fb δεν μιλάω ... το έχουν φτάσει σε άλλο level. Δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gthe είπε

Οι διαφημίσεις γενικά είναι ενοχλητικές από όπου και να προέρχονται. Καμία σχέση με το "κινέζικο" ή μη. Και προφανώς απενεργοποιούνται όπως ανέφερε κάποιος προηγουμένως. Μην ξεχνάμε ότι πρωτεργάτης των διαφημίσεων στο wallpaper σε συσκευές είναι η amazon με τα kindle και τα tablet fire της με "special offer". Και μην πει κανένας ότι η amazon είναι "φτηνή" δευτεροκλασάτη εταιρία κτλ. 2 φορές τα έχω ενεργοποιήσει πάντως δωρεάν απλά ζητώντας το χωρίς πολλά πολλά.

Καλά για google και για fb δεν μιλάω ... το έχουν φτάσει σε άλλο level. Δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε.

Insomnia:

Η google απενεργοποιει τους ad blockers απο τον Chrome: I sleep

Huawei διαφημίσεις στο lockscreen: REAL SHIT

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elessar86 είπε

Αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο 2019 η Huawei απ το 2020 έχει τελειώσει απο Ευρώπη... μόνο Κίνα θα πουλάει και σε κάποιες Ασιατικές χώρες! 

Το πιο σωστο σχολιο.

Σιγα σιγα σπανε και οι παρανομες εισαγωγες με τις περιεργες τριγωνικες πωλησεις και τα διαφορα περιεργα καναλια πωλησεων απο τα βαθη της ασιας.

Δεν ειναι λιγες οι φορες που ενα σκρουτζομαγαζο " του ενος μηνα" προσφερει 

Φθηνωτερα συσκευες σε σχεση με τον καταστηματαρχη που παλευει νομιμα να επιβιωσει.

Καναμε τα κινεζοτηλεφωνα μεγαλα "brand" για να κονομαει η παραικονομια, ο αετονυχης με το μαγαζι φαντασμα και ο "εμπορακος" των αγγελιων.

5 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

Χαχαχα μονο Xiaomi ρεεεε

Χαχαχαχαχα

Για να βλεπεις διαφημισεις και στο μενου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Insomnia:

Η google απενεργοποιει τους ad blockers απο τον Chrome: I sleep

Huawei διαφημίσεις στο lockscreen: REAL SHIT

Είναι biased το insomnia? :D Ε όχι δεν μπορώ να το πιστέψω ... κάποιο λάθος θα έχει γίνει :P 

Επεξ/σία από gthe
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Ρατσισμος στο φουλ, δηλαδη η Κορεα εχει διαφορα με την Κινα θες να μου πεις? Η με την αμερικη (Apple) που τα κινητα της τα φτιαχνουν 15χρονα στην Κινα? Φυγε απο εδω ρε.

Οτι ναι, μπερδεψε το ινσομνια με το πρωτο ψεμα και λοιπες φυλλαδες.

Για δες και τα υπολοιπα εργοστασια στην κινα πως και ποσο σκιζουν τους υπαλληλους στα 18 ωρα. μην στεκεσαι μονο στην apple, αντε μπραβο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και να ήταν προεκλογική περίοδος στις ΗΠΑ και η διαφήμιση να έλεγε "Vote for Trump" να δακρύζουν μέχρι και οι κάμερες... 🤪

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...