Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodimis είπε

Προφανώς αξίζει λόγω ίδιας φιλοσοφίας με τη 220 αλλά είσαι στο 1,80 με πάρα πολλές εναλλακτικές επιλογές και επιπλέον τρέξιμο στην Αγ. Βαρβάρα λογικά. Η 220 θα έχει την τιμή αυτή σε όλα τα Praktiker της Ελλάδας.

Για μένα που βρίσκομαι κοντά στο κατάστημα, πιστεύεις πως αξίζει να ψαχτω για κάτι άλλο σε αυτή την τιμή?

Σ'ευχαριστω πολύ και πάλι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lmag είπε

Για μένα που βρίσκομαι κοντά στο κατάστημα, πιστεύεις πως αξίζει να ψαχτω για κάτι άλλο σε αυτή την τιμή?

Σ'ευχαριστω πολύ και πάλι. 

Λόγω της 3ετους εγγύησης πλέον των Praktiker:

1. Φ170 πολυεστέρας με εξαερισμό https://www.praktiker.gr/p/omprela-thalassis-creta-me-eksaerismo-f-170cm-se-diafores-apoxroseis-72127

2. Φ200 με εξαερισμό αλλά με την έκπτωση 10% του CU https://www.praktiker.gr/p/omprela-thalassis-mple-f-200cm-81048

Επεξ/σία από geodimis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, buuren είπε

Ξερουμε μηπως βγαλει και τις πιο μικρες σε προσφορα? Νομιζω δεν θα μπαινει στο πορτ μπαγκαζ του polo ...

σε Corsa του 2005 έχω βάλει 220

2 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Ναι αυτή είναι, δεν την έβαλα στο αρχικό post για να μην αρχίσουμε τα δεν είναι η τιμή αυτή. τώρα με το βίντεο που αναφέρει την τιμή θα προσθέσω και το λινκ της.

Επεξ/σία από geodimis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, geodimis είπε

Αλουμινίου (βάρος /αντοχή) πολυεστέρας (προστασία UV / αντοχή) εξαερισμός πάνω (για να μην βρασεις λόγω πολυεστέρα) συν brand name. 

πολυεστέρας είναι για το διάολο 

εγώ κρατάω ακόμα την αρχαιολογική μου ομπρέλα που κοντεύει να σαπίσει γιατί δε βρίσκω με πανί

μόνο με πανί κάνεις δουλειά, με οτιδήποτε άλλο όσο "καλό" κι αν είναι βράζεις 

και κοντάρι εννοείται κρουστικό, δεν παίζουμε 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

εγώ κρατάω ακόμα την αρχαιολογική μου ομπρέλα που κοντεύει να σαπίσει γιατί δε βρίσκω με πανί

Σύμφωνοι μόνο αν έχεις χαμηλά την ομπρέλα αλλά θα παρεις και μια σοβαρή βάση να την εχεις τουλάχιστον 1,5μ απο το εδαφοσ. πες μας που υπάρχει με πανί σε λογική τιμή να παμε. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, geodimis είπε

Σύμφωνοι μόνο αν έχεις χαμηλά την ομπρέλα αλλά θα παρεις και μια σοβαρή βάση να την εχεις τουλάχιστον 1,5μ απο το εδαφοσ. πες μας που υπάρχει με πανί σε λογική τιμή να παμε

έχω να ψάξω χρόνια για ομπρέλα αλλά πραγματικά πρέπει να αλλάξω

όσα και να κάνει πάντως αν βρω πανί θα πάρω πανί, δεν αντέχω κάτω από πλαστικό 

και ο πατέρας μου μετά από δεκαετίες με πανί πήρε καλή πλαστική που δεν ήταν και φθηνή και έκατσα από κάτω και έφριξα

να σου πω την αλήθεια επειδή παίζω πολύ θαλασσα για μένα είναι επένδυση, όπως και τα καλά καρεκλάκια και γενικά η όλη φάση που έχει να κάνει με τη θάλασσα 

αν δηλαδή πάρω κάτι και κρατήσει 15+ χρόνια όπως η τωρινή μου ας τη πληρώσω πιο φθηνά θα μου  βγει στη πραγματικότητα 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

έχω να ψάξω χρόνια για ομπρέλα αλλά πραγματικά πρέπει να αλλάξω

όσα και να κάνει πάντως αν βρω πανί θα πάρω πανί, δεν αντέχω κάτω από πλαστικό 

και ο πατέρας μου μετά από δεκαετίες με πανί πήρε καλή πλαστική που δεν ήταν και φθηνή και έκατσα από κάτω και έφριξα

να σου πω την αλήθεια επειδή παίζω πολύ θαλασσα για μένα είναι επένδυση, όπως και τα καλά καρεκλάκια και γενικά η όλη φάση που έχει να κάνει με τη θάλασσα 

αν δηλαδή πάρω κάτι και κρατήσει 15+ χρόνια όπως η τωρινή μου ας τη πληρώσω πιο φθηνά θα μου  βγει στη πραγματικότητα 

Τότε νομίζω πας με πανί σε ράφτη - αν ο σκελετός είναι οκ- και στο μοντάρει πάνω η ανάποδα με σκελετό σχετικά καλό βάζεις πάλι δικό σου πανί σε ράφτη. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

και κοντάρι εννοείται κρουστικό, δεν παίζουμε 

Τι ειναι αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...