Προς το περιεχόμενο

Gps offline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ειμαι ασχετος και απο χωριο και δεν εχω ασχοληθει ποτε με gps διοτι δε μου χρειαστηκε, θελω τα φωτα σας. Θα παω για επαγγελματικες υποχρεωσεις καπου και θελω να παω ακριβως σε ενα σημειο.

Μπηκα με το google maps, ολα καλα ολα ωραια, αλλα χρειαζεται συνδεση ιντερνετ για να με καθοδηγει και δυστυχως ειναι αδυνατο να εχω ιντερνετ αυτη τη στιγμη.

Υπαρχει καποιος τροπος να γινει offline?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Ακομα και τα offline gps navigation apps θελουν στην αρχη ιντερνετ για να κατεβασουν τους χαρτες.Μετα το navigation γινεται offline...

Μερικα απο αυτα ειναι το osmand , maps.me , here we go , sygic gps navigation (καποια features θελουν πληρωμη).

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Α οποτε να αφησω το google maps. Ποια προτεινεις απο αυτες?

Κοιτα το απολυτο ειναι το sygic , αλλα δεν ειναι τελειως free.Το here we go και το osmand πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε free offline navigation.

• Thanks 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mphxths είπε

Κοιτα το απολυτο ειναι το sygic , αλλα δεν ειναι τελειως free.Το here we go και το osmand πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε free offline navigation.

Το here we go φαινεται σενιο. Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον. Μολις κατεβασα το here we go, κατεβασα τον χαρτη της ελλαδας 500κατι mb και το δοκιμασα offline για εκει που ηθελα. Απλα τελειο η εφαρμογη ειναι πολυ τιμια. Ακριβως οτι ηθελα. Ευχαριστω πολυ mphxths :-)

Επεξ/σία από Alex-V
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παλιά οι χάρτες της Ελλάδας που έπαιρναν τα προγράμματα GPS ήταν κυρίως της teleatlas και TomTom και ήταν στα 45ΜΒ συν άλλα 11ΜΒ για τα POI. Τώρα που το here we go μου κατέβασε έναν χάρτη για την Ελλάδα πάνω από 500ΜΒ να υποθέσω ότι είναι το ίδιο αρχείο με τον χάρτη της Google με τα πολλά POI;

Με το here we go δεν έχω βρει πως δίνει ακριβώς τις γεωγραφικές συντεταγμένες και το υψόμετρο. Ίσως δεν τα δίνει καθόλου αν και με βρήκε ακριβώς στον offline χάρτη.

Δημοσ.

Υπάρχει offline επιλογή στο Google Maps.
Πατάς τις 3 μπαρίτσες πάνω αριστερά, επιλέγεις Offline maps, επιλέγεις την περιοχή και την κατεβάζεις.

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • To osmand κλάσεις ανώτερο από το here we go.

https://f-droid.org/

https://www.doctorandroid.gr/2019/03/quitting-google-maps-alternatives.html

To osmand μπορεί να κάνει και υπολογισμούς συμπεριλαμβάνοντας και ΜΜΜ (ακόμα και το μελλοντικό μετρό της Θεσσαλονίκη) και μάλιστα με πολλαπλές λύσεις συνδυασμών γραμμών και πεζοπορίας και ούτω κάθε εξής.

Δίνει και υψόμετρο και γεωγραφικές συντεταγμένες. Έχει tts.

"Το καλό με το F-Droid είναι ότι μας προσφέρει δωρεάν κάποιες εφαρμογές που στο Play Store θα τις βρούμε επί πληρωμή. Για παράδειγμα η πλήρης έκδοση των χαρτών OsmAnd που είδαμε τις προάλλες, κοστίζει 8,99 ευρώ στο Play Store, ενώ στο F-Droid είναι εντελώς δωρεάν! Και νόμιμα δωρεάν!'

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Krusty είπε
  • To osmand κλάσεις ανώτερο από το here we go.

https://f-droid.org/

https://www.doctorandroid.gr/2019/03/quitting-google-maps-alternatives.html

To osmand μπορεί να κάνει και υπολογισμούς συμπεριλαμβάνοντας και ΜΜΜ (ακόμα και το μελλοντικό μετρό της Θεσσαλονίκη) και μάλιστα με πολλαπλές λύσεις συνδυασμών γραμμών και πεζοπορίας και ούτω κάθε εξής.

Δίνει και υψόμετρο και γεωγραφικές συντεταγμένες. Έχει tts.

"Το καλό με το F-Droid είναι ότι μας προσφέρει δωρεάν κάποιες εφαρμογές που στο Play Store θα τις βρούμε επί πληρωμή. Για παράδειγμα η πλήρης έκδοση των χαρτών OsmAnd που είδαμε τις προάλλες, κοστίζει 8,99 ευρώ στο Play Store, ενώ στο F-Droid είναι εντελώς δωρεάν! Και νόμιμα δωρεάν!'

Έχει πουθενά επιλογή για το ποια σημεία ενδιαφέροντος θα φαίνονται πάνω στο χάρτη;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tarantules είπε

Έχει πουθενά επιλογή για το ποια σημεία ενδιαφέροντος θα φαίνονται πάνω στο χάρτη;

Ναι. Από το μενού πάμε Διαμόρφωση χάρτη και μετά "Επίστρωμα ΣΕ" και εκεί επιλέγουμε τί ΣΕ θέλουμε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...