Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο φόρουμ

Εδώ και μέρες γίνονται έργα στα κάτω Πατήσια από ΟΤΕ για οπτικές ίνες.

Επειδή έχω κουραστεί με τα 14mbps που έχω τόσα χρόνια, μια ερώτηση γιατί είδα κάτι και ξενέρωσα.

Έχουν σκάψει τον δρόμο που είμαι και έχουν φτιάξει τα πάντα μέχρι την διπλανή πολυκατοικία.

Σκαψανε αριστερά και δεξιά, και μετά στη μέση του δρόμου για να περάσουν τα καλώδια.

Από ότι είδα, ακριβώς έξω από εμένα δεν έχουν κάνει κάτι και έχουν αλλάξει τετράγωνο.

Παίζει να τον έφαγα και να μην μπορώ να πάρω vdsl? Και στην ακριβώς διπλανή μου πολυκατοικία εχουν γίνει έργα κανονικά, σταμάτησαν εκεί και είμαι απόσταση στα 5 μέτρα.

'Η δε παίζει ρόλο το ότι δεν σκαψανε ακριβώς έξω από εμένα οπότε θα είμαι οκ? 

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Το καφαο που είναι? Αυτό είναι το σημαντικό.

Ακομα δεν έχει μπει μαλλον. Γιατί πριν κάποιες μέρες ξεκίνησαν και έχουν φύγει από το τετράγωνο μου. Δεν έχω κάνει βόλτα ακόμα γύρω γύρω να δω αν έχουν βάλει.Θα το ελέγξω και αυτό

Δημοσ.

Για vdsl ειναι μεχρι το καφαο, αν βλεπεις και σκαβουν και εξω αππ τα σπιτια κατι μικρα τετραγωνα ειναι για fiber to the home.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/6/2019 στις 4:29 ΜΜ, btsaroux είπε

Για vdsl ειναι μεχρι το καφαο, αν βλεπεις και σκαβουν και εξω αππ τα σπιτια κατι μικρα τετραγωνα ειναι για fiber to the home.

Σωστά, μάλλον για ftth είναι αλλά οκ, η καμπίνα μπήκε στα 10 μέτρα από το σπίτι άρα άρχοντες. Άντε να βάλουν ρεύμα να πάρω vdsl επιτέλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνετε με την φορθνετ στα πατησια κολλάει το σύμπαν απο το απόγευμα

Επεξ/σία από tehyoda
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panossar95 είπε

Σωστά, μάλλον για ftth είναι αλλά οκ, η καμπίνα μπήκε στα 10 μέτρα από το σπίτι άρα άρχοντες. Άντε να βάλουν ρεύμα να πάρω vdsl επιτέλους

Έχε κατά νου ότι μπορεί να περάσει πάνω από χρόνος μέχρι να πάρει ρεύμα η καμπίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, elorant είπε

Έχε κατά νου ότι μπορεί να περάσει πάνω από χρόνος μέχρι να πάρει ρεύμα η καμπίνα.

Ναι δυστυχώς το γνωρίζω. Ας ελπίζουμε να μην πάει τόσο

4 ώρες πριν, tehyoda είπε

Τι γίνετε με την φορθνετ στα πατησια κολλάει το σύμπαν απο το απόγευμα

Δε ξέρω να σου πω, είμαι με κοσμοτε 15mbps σταθερά χωρις θέμα και βλάβες εδώ και 2 χρόνια. Φίλος με forthnet μέχρι 7-8. Δεν μου είπε κάτι για πρόβλημα

Επεξ/σία από panossar95

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...