avac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Είμαι κάτοχος του Huawei p20 και μου αρέσει αρκετά λόγο φωτογραφικής μηχανής που διαθέτει, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν δέχεται extra κάρτα μνήμης και για αυτό τον λόγο σκέφτομαι να το αλλάξω με Samsung galaxy s10e, αξίζει η να μείνω καλύτερα στο p20??
mphxths Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Ποια εκδοση εχεις του p20?Με τα 128gb?Αν ναι τα γεμισες κιολας?Γιατι δεν γεμιζουν ευκολα τα ρημαδια ... Αν εχεις το 64αρι , αν κανεις βαρια χρηση (φωτος,βιντεος,εφαρμογες) οκ καταλαβαινω οτι υπαρχει καποια στενοτητα χωρου... Το s10e προφανως και ειναι καλυτερο κινητο , απο πολλες για να μην πω απο ολες τις αποψεις ...αν σου περισσευουν τα λεφτα τι να σου πω..παρτο... Εγω παντως με το p20 μια χαρα κανω την δουλεια μου αν και ψηνομαι πολλες φορες για αλλαγη ετσι γιατι με πιανει η μαλακια ωρες ωρες...αλλα αντικειμενικα ειναι ενα αρκετα πληρες κινητο και τιμιο για τα λεφτα του..κανει την δουλεια του μια χαρα.
avac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το 128 GB έχω και ώρες ώρες είμαι συνέχεια σβήσε γράψε
txcellas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Γιατι δεν εχεις εναν ανταπτορα και ενα φλασακι μαζι σου να μεταφερεις οτι θες; το κανω με ταινίες και μ εχει λυσει τα χερια 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πάρε ένα otg καλώδιο, και κουμπωνε ένα φλασακι επάνω όσα gb θέλεις και περνά εκεί τα πάντα. Εύκολα και γρήγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα