Mathletic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, Θέλω να μεταφέρω τις επαφές από το παλιό τηλέφωνο (Nokia 301 Dual) στο νέο μου τηλέφωνο (iPhone 5s). Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό εάν δεν μπορώ να βάλω την κάρτα SIM πίσω στο παλιό κινητό τηλέφωνο και κάποιες επαφές εξακολουθούν να βρίσκονται στο παλιό τηλέφωνο; Προσπάθησα να στείλω τις επαφές μέσω Bluetooth, αλλά τα δύο τηλέφωνα δεν μπορούν να συνδεθούν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει άλλη δυνατότητα για την μεταφορά των επαφών;
txcellas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν πολλες εφαρμογές που μεταφέρεις τις επαφες σου στο email σου με καποια μορφη συμβατη για την αναγνωση επαφών σε ολα τα κινητα (δεν θυμαμαι την μορφη) και μετα απο το νεο σου κινητο ανοιγεις το email και μεταφερεις τις επαφες.
blazar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Mathletic είπε Καλησπέρα, Θέλω να μεταφέρω τις επαφές από το παλιό τηλέφωνο (Nokia 301 Dual) στο νέο μου τηλέφωνο (iPhone 5s). Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό εάν δεν μπορώ να βάλω την κάρτα SIM πίσω στο παλιό κινητό τηλέφωνο και κάποιες επαφές εξακολουθούν να βρίσκονται στο παλιό τηλέφωνο; Μήπως αυτό το θέμα έπρεπε να το ανοίξεις κάποια χρόνια πριν; Πάλι καλά που δεν ρώτησες, πως μεταφέρονται οι επαφές από το παλιό σου κινητό nokia 6110 στο καινούριο σου κινητό nokia 8310... Όσον αφορά το bluetooth έχουν ασυμβατότητα. Δες μήπως μπορέσεις όπως σου είπε ο @txcellas, αλλιώς χειροκίνητα...
manos256 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Αν οι επαφες σου ειναι λιγοτερες απο 200 (τοσες νομιζω χωράει μια SIM) δοκιμασε να αγορασεις εναν adaptor για να κανεις την νεα nano sim κανονικη. Στο παλιο κινητο μετεφερε ολες τις επαφες στην μνημη του τηλεφωνου και βαλε την καινουργια SIM για να κανει εκ νεου μεταφορα σε αυτην. Διαφορετικα πας σενα ΓΕΡΜΑΝΟ που εχει μηχανημα και στις περναει αυτοματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα