great Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αυτο σημαίνει (όταν το υποστηρίξουν και οι τράπεζες εδώ) οτι και με το Apple Watch θα περνάνε οι ανέπαφες πληρωμές ή έχει άλλο NFC πάνω του (apple watch 4) ? please για μια σίγουρη απάντηση ευχαριστώ
Dts_Dimensions Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν ξέρω, ο καθένας εδώ λέει τα δικά του επιτου θέματος!!! Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια σχεδόν στο 99% των αγορών που κάνω εκτός αν βρεθεί κανένας καημένος που έχει χαλασμένο POS ή δεν έχει POS! Μου έχει λύσει τα χέρια, δεν κουβαλάω πορτοφόλι σχεδόν ποτέ εκτός αν φύγω μακρυά σε άλλη πόλη ή χώρα. Ειδικά στην γυμναστική με το ποδήλατο μαζί με το tracker & Spotify έχεις και τα χρήματα σου στο κινητό για ότιδήποτε χρειαστεί. Απαραίτητο! 3
freegr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δηλαδή ακόμα δεν έχουμε δει εφαρμογές αλλά ούτε καν χαρακτηριστικά στα iphone...περιμένω περισσότερα όπως επιτέλους fm radio...
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, nosstrom είπε Προσωπικά δε χρειάστηκα ποτέ sd καρτα αν και είχα στις παλιές android συσκευές.Δε τράβαγα πολλά βίντεο η φωτογραφίες. 128 GB θα ήταν το βέλτιστο για εμένα αλλά και 64 GB τα καταφέρνω. NFC δε μου χρειάστηκε ποτέ μπορεί στο μέλλον για πληρωμές. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ!!! Καλά ότι και να λέμε φανατικός ANDROID είμουν, αλλα πήγα σε iPhone ..και λόγω ios ..δε ξανακοιτώ πίσω.Ησύχασα επιτέλους, update πολλά για τουλάχιστον 4-5 χρόνια , ανταλλάζω SD, notification led και ότι καινοτομίες προσφέρει το ΑΝΔΡΟΙΔ μαζί και το γιουχάρισμα για να έχω την ησυχία μου. Settings -> General -> Accessibility -> Led Flash for Alerts 1
macboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Γιατί όλοι εσείς που το έχετε στα κινητά σας το δουλεύετε κάθε μέρα!!! που είναι ανοιχτό σε όλα τα ρομπότ κινητά και ούτε ξέρετε τι κάνει ( τι είναι αυτό το Ν που είναι ανοιχτό τι κάνει)😂😂😂
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Και NFC...;;;;; Μπραβο καινοτομίες η apple...!!!!
dinos234 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Ραδιόφωνο συμφωνώ κι εγώ δεν βλέπω να βάζουν σου λένε έχεις δεδομένα κατέβασε μια εφαρμογή και άκου από εκεί αν θέλεις ασχέτως που δεν έχουμε καλά πακέτα στην Ελλάδα. Όσο για κάρτα μνήμης μια από τα ίδια δεν πρόκειται να βάλουν είδη ανεβάζουν την μνήμη και εξάλλου σου λένε αν δεν σε φτάνουν πχ τα 64 και 128 έχουμε και 512 η 1tb αν βγει πχ.
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, gamer73 είπε Αυτή η Apple αναφορά παράδοσης ποτέ θα βάλει αίσχος Έχει ήδη βάλει
vagstef Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, axidousgr είπε Το Apple Pay δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα οπου έχει πληρωμή ανέπαφη , αλλα με κάρτες εξωτερικού π.χ. Ν26, monese και είναι μεγάλη ευκολία !! Μέσα στο έτος θα το κάνουν και οι ελληνικές τράπεζες με πρωτη μάλλον την Alpha Το google pay θα αργήσει To NFC θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε διαφορα πασο όπως στα σουπερ μάρκετ , λεωφορεία μετρο σινεμά φοιτητικά πασο !! Βεβαια θα έχει κενά ασφαλειας αλλα θα το δούμε Πραγματικά!! Τι πιο σύγχρονο και γρήγορο και άνετο το να περνάς την athena card με το κινητό ... απόρώ κανένα ενδιαφέρον από κανέναν να το κάνει?
JcD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτή η εταιρία, και δεν τρολάρο τώρα, απλά δεν είχα ιδέα ότι τα iphone δεν είχαν δυνατότητα nfc μέχρι σήμερα, απίστευτο μου φαίνεται!
DimAslan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μακάρι να έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Εγώ δεν κουβαλάω ποτέ πορτοφόλι και η cashcard που έχουμε έχει αρχίσει να φθείρεται. Θα μου ήταν μεγάλη ευκολία. Ξέρετε αν θα υποστηρίζεται το iWatch?
Ryzenlake Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 47 λεπτά πριν, JcD είπε Δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτή η εταιρία, και δεν τρολάρο τώρα, απλά δεν είχα ιδέα ότι τα iphone δεν είχαν δυνατότητα nfc μέχρι σήμερα, απίστευτο μου φαίνεται! Το τρομακτικό νομίζω είναι ότι είχε nfc. Δηλαδή ο αγοραστής το πλήρωνε κανονικά, απλά ήταν κλειδωμένο!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα