Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Νταξ άμα έχεις μια από τις 2 κάρτες Cosmote , δεν έχεις πρόβλημα , την κάνεις e-sim και έτοιμο το δίκαρτο !

προσωπικά πολύ νωρίς έγινε ντόρος για 2 sim στην Ελλάδα χωρίς να εξηγήσουν καλά καλά τι είναι η μία(esim).Στη κίνα όμως μια χαρά το δώσανε το δίκαρτο. Ευτυχώς στο εξωτερικό που πάω έχει tourist esim, γλυτώνω το βάζε βγάζε...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ποτε δεν ειναι αργα. Αντε σιγα σιγα και στο ανοιγμα του BT στην εισοδο υποδοχης SD σε FM radio και σε file manager. 

ουυυυυυυυυυ.....φαντασου να βαλει και notification led....

NOTIFICATION LED ρε φιλε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δε χρειάστηκα ποτέ sd καρτα αν και είχα στις παλιές android συσκευές.Δε τράβαγα πολλά βίντεο η φωτογραφίες. 128 GB θα ήταν το βέλτιστο για εμένα αλλά και 64 GB τα καταφέρνω. NFC δε μου χρειάστηκε ποτέ μπορεί στο μέλλον για πληρωμές.

7 λεπτά πριν, laziokos είπε

ουυυυυυυυυυ.....φαντασου να βαλει και notification led....

NOTIFICATION LED ρε φιλε

ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ!!!

Καλά ότι και να λέμε φανατικός ANDROID είμουν, αλλα πήγα σε iPhone ..και λόγω ios ..δε ξανακοιτώ πίσω.Ησύχασα επιτέλους, update πολλά για τουλάχιστον 4-5 χρόνια , ανταλλάζω SD, notification led και ότι καινοτομίες προσφέρει το ΑΝΔΡΟΙΔ μαζί και το γιουχάρισμα για να έχω την ησυχία μου. 

Επεξ/σία από nosstrom
  • Thanks 2
Δημοσ.

να εχεις δωσει ενα χιλιαρικο για συσκευη και να μην μπορεις να κανει μια αγορα με nfc. Μη σου τυχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Προσωπικά δε χρειάστηκα ποτέ sd καρτα αν και είχα στις παλιές android συσκευές.Δε τράβαγα πολλά βίντεο η φωτογραφίες. 128 GB θα ήταν το βέλτιστο για εμένα αλλά και 64 GB τα καταφέρνω. NFC δε μου χρειάστηκε ποτέ μπορεί στο μέλλον για πληρωμές.

ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ!!!

Καλά ότι και να λέμε φανατικός ANDROID είμουν, αλλα πήγα σε iPhone ..και λόγω ios ..δε ξανακοιτώ πίσω.Ησύχασα επιτέλους, update πολλά για τουλάχιστον 4-5 χρόνια , ανταλλάζω SD, notification led και ότι καινοτομίες προσφέρει το ΑΝΔΡΟΙΔ μαζί και το γιουχάρισμα για να έχω την ησυχία μου. 

Τι είπες ωρέ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ; Πώς τόλμησες; 😛

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους! Γενικά το πάνε πολύ καλά με το iOS 13, τώρα μένει μόνο ένα κανονικό file system οπως στο iPadOS και αναδυόμενα παράθυρα, τουλάχιστον για το Max μοντέλο. Προς το παρόν πάντως το βρίσκω πολύ δυσκίνητο σαν λειτουργικό για την Ευρώπη που η πλειοψηφια έχει αντροιντ. Δεν γινεται το ένα, δεν γίνεται το άλλο, μικρα κολλήματα και ασυμβατότητες παντού που σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος το κάνουν να χάνει το νόημα του. Οκ, αν είσαι στο οικοσύστημα και στον κύκλο σου είστε όλοι αιφονάκηδες σίγουρα θα είναι καλύτερα, αλλά για την πλειοψηφία στην Ελλάδα και ειδικά σε αυτούς που κάνουν περισσοτερα από το να πατάνε λαικ στο ινταγκραμ, έστω κι αν αυτό έχει να κάνει με το να αναλλάσσετε PDF και .zip από εργασίες με τους συμφοιτητές σου on the go, κάνει την ζωή μας δύσκολη. Τέλος πρέπει να φτιάξουν αυτό που πολλές 3rd party εφαρμογές δίνουν την εντύπωση πως δεν λειτουργούν σε real time και σταματάνε όταν βγαίνεις από αυτες λες και είμαστε στο 2011. Είναι γελοίο. Δεν λέω, καλό λειτουργικό και με πολλά + σε σχέση με το αντροιντ, άπιαστο ειδικά σε ότι εχει σχεση με UI, αλληλεπίδραση χρήστη-συσκευής, touch latency και γενικότερο "smoothness"  (σε όλα αυτά είναι 2 σκαλιά πάνω πιστεύω) αλλά καμιά φορά αισθανόμουν ότι χρησιμοποιώ ενα basic κομπιουτεράκι. Γι' αυτό και την έκανα για αντροιντ. 

Επεξ/σία από nikifot
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cpgr είπε

Ενω εμεις οι αντροιντ χρηστες που χρησιμοποιουμε καθε μερα το nfc και δε μπορουμε χωρις αυτο, ειμαστε ετη φωτος μπροστα...

δεν ξερω για σενα, αλλα εγω το χρησιμοποιω συνεχεια, αντι να βγαζω την καρτα μου. Kαι οποιος θελει μπορει να το κανει με μια συσκευη των 100 ευρω.

Επεξ/σία από Bil79
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Bil79 είπε

δεν ξερω για σενα, αλλα εγω το χρησιμοποιω συνεχεια, αντι να βγαζω την καρτα μου. Kαι οποιος θελει μπορει να το κανει με μια συσκευη των 100 ευρω.

Btw έχει Apple Pay κανείς λινκ κάθε κάρτα σ και πληρώνεις πάνω από το 90% στην Ελλάδα δέχονται Apple Pay δεν μιλάω για εξωτερικό π έχει παντού. Άρα NFC είναι άκυρο για πληρωμές. Όπως μπορείς να χρησιμοποιείς την κάρτα σ και ονλινε χωρίς να την πατάς συνέχεια απλά διαλέγεις Apple Pay. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, EmnIT είπε

Btw έχει Apple Pay κανείς λινκ κάθε κάρτα σ και πληρώνεις πάνω από το 90% στην Ελλάδα δέχονται Apple Pay δεν μιλάω για εξωτερικό π έχει παντού. Άρα NFC είναι άκυρο για πληρωμές. Όπως μπορείς να χρησιμοποιείς την κάρτα σ και ονλινε χωρίς να την πατάς συνέχεια απλά διαλέγεις Apple Pay. 

δουλευει το apple pay στην Ελλαδα και δεν το ξερω? Αν δουλευει, πασο...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bil79 είπε

δουλευει το apple pay στην Ελλαδα και δεν το ξερω? Αν δουλευει, πασο...

Δεν μπορώ να σ πω σίγουρα 100% αλλά σε αεροδρόμια σίγουρα μπορείς και σε κάποια μαγαζιά στην Αθήνα μπορούσα να πληρώσω. Αλλά και πάλι η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή εξωτερικό όλοι παίζουν με Apple Pay όπου και να έχω πάει ++ ότι με ρύθμιση τράπεζας πληρώνεις μέχρι 500£ με Apple Pay τώρα αυτό για Αγγλία φαντάζομαι και σε άλλες χώρες θα γίνεται.

για μένα το nfc είναι κάτι άχρηστο αφού δεν θα το λειτουργήσω ποτέ για πληρωμές. 

• Confused 1
Δημοσ.

Προσωπικα δεν εχω iphone, αλλα εναν φιλο μου που ειχα ρωτησει που ειχε πει οτι δεν μπορει να κανει πληρωμες με το iphone του. Τωρα το οτι ειναι αχρηστο, ειναι και λιγο υποκειμενικο οποτε δεν μπορω να σχολιασω. Μπορει οτι και οι πιστωτικες-χρεωστικες καρτες να σου ειναι αχρηστες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο τις πληρωμες αφου σχεδον παντα ολοι εχουμε ενα πορτοφολι πανω μας, το nfc ειναι πρακτικα αχρηστο το οτιδηποτε...

Επεξ/σία από cpgr
  • Sad 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cpgr είπε

Περα απο τις πληρωμες αφου σχεδον παντα ολοι εχουμε ενα πορτοφολι πανω μας, το nfc ειναι πρακτικα αχρηστο το οτιδηποτε...

και η μεταφορα αρχειων με nfc ειναι πολυ πρακτικη και χρησιμη αλλα ολοι τείνουν προς να εξαλειψουν αυτη την δυνατοτητα για ευνοητους λογους...

• Like 1
Δημοσ.

Το Apple Pay δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα οπου έχει πληρωμή ανέπαφη , αλλα με κάρτες εξωτερικού π.χ. Ν26,  monese και είναι μεγάλη ευκολία !!

Μέσα στο έτος θα το κάνουν και οι ελληνικές τράπεζες με πρωτη μάλλον την Alpha 

Το google pay θα αργήσει 

To NFC θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε διαφορα πασο όπως στα σουπερ μάρκετ , λεωφορεία μετρο σινεμά φοιτητικά πασο !!

Βεβαια θα έχει κενά ασφαλειας αλλα θα το δούμε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...