Προς το περιεχόμενο

Ote Tv Go screen mirroring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα....ξέρει μήπως κανείς πως μπορώ να κάνω screen mirroring την εφαρμογή ote tv go από το κινητό σε smart tv? Έχω δοκιμάσει με διάφορα προγράμματα και με το wireless display που διαθέτει το κινητό αλλά τίποτα

Δημοσ.

Το ΟΤΕ TV GO δεν προορίζεται για την τηλεόραση αλλά για φορητές συσκευές. Ένας τρόπος για να κάνεις την δουλειά σου είναι να αγοράσεις ένα android tv box, όπως αυτά https://www.skroutz.gr/c/893/TV_Box/m/15053/Xiaomi.html και να κάνεις sideload το apk της εφαρμογής που προορίζεται για tablet. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο η ενεργή συσκευή σου θα είναι το tv box και όχι το κινητό.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μπορεί κάποιος με σιγουριά να μου πει αν το android app του cosmote tv go δουλεύει με Chromecast;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, black66.gr είπε

Δεν πρέπει να παίρνουν οι συσκευές και κάρτα sim;

Όχι σίγουρα γιατί από την ώρα που εκανα το ποστ το έβαλα στο macbook 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις mirror αλλά όχι σε όλες τις τηλεοράσεις. Δοκίμασα σε LG και μετά από 5 λεπτά κολλάει. Σε Samsung αυτό που θα σου πω δουλεύει. Ανοίγεις την εφαρμογή τρέχει κανονικά το καναλι που βλέπεις. Κατεβάζεις την μπάρα εργαλείων στο κινητό σου ανοίγεις το μιρρορ και έτσι τρέχει. Απλά πρέπει πρώτα να ανοίγεις το κανάλι να βλέπεις δηλαδή στο κινητό σου και μετά να ανοίξεις μιρρορ. Αν το κλείσεις πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία απ την αρχή. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή κ εγώ πρόσφατα έβαλα on the go στο κινητό. Μπορώ μέσω υπολογιστή με hdmi να δω στην τηλεόραση ή το κλειδώνει;

σε περίπτωση που το κλειδώνει, η επόμενη λύση είναι μέσω κινητού με screen mirroring; και εάν ναι, τότε πρέπει να είναι και συγκεκριμένη εταιρία ή τηλεόραση; έχει δοκιμάσει κανείς άλλος σε τηλεόραση πέρα από LG ή Samsung;

Ανανέωση 05-09-2019 . Δοκίμασα σε LG με Screen Mirroring(κινητό samsung A3 πενταετίας - https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a3-6762.php ) και δούλεψε εντάξει.Το κράτησα σίγουρα πάνω από 5-10 λεπτά και έπαιζε κανονικά.Η διαφορά ήταν ανάμεσα στην ανάλυση κινητό-τηλεόραση.Στην τηλεόραση ήταν εμφανώς χαμηλότερη.

Παρατηρήσεις: Για να παίξει, είχα βάλει από πριν το κανάλι να τρέχει και έπειτα έκανα τη σύνδεση. Σε οποιαδήποτε άλλη μεταβολή πήγα να κάνω, κολλούσε. Άρα κλειδώνεις από πριν ποιο κανάλι θέλεις να δεις και απλά μένεις εκεί.

*οποιοσδήποτε άλλος θέλει να προσθέσει - βοηθήσει ευπρόσδεκτος παιδιά!

Επεξ/σία από insomniakias123
Δημοσ.

Και εμένα στο macbook για να παίξει με hdmi ήθελε πρώτα να το βάλω να παίξει και μετά να το συνδέσω. Αλλιώς ήταν μαύρη η εικόνα και ακουγόταν μόνο ο ήχος 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ερωτηση. Δεν μπορω με τιποτα να κανω mirror το κανάλι απο κινητο σε τηλεοραση samsung. Εχω δοκιμασει ολες τις παραπανω μεθοδους αλλα τιποτα. Εχει αλλαξει κατι με την καινουργια εφαρμογη της cosmote ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...