Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε

Τι θες να συζητήσουμε τώρα; Γιατί τελείωσαν επιτόπου οι θέσεις, μέσω του ονλαιν συστήματος κρατήσεων; 

Προπληρωσες κάτι και σε κορόιδεψαν; 

Δεν ήσουν εξ αρχής ενήμερος για την τιμή που πλήρωσες ; 

Οι θέσεις δεν τελείωσαν από αυτό.

Δεν προπλήρωσα τίποτα γιατί για να βγάλεις αυτές τις θέσεις πρέπει να πας τουλάχιστον σε πρακτορείο αν όχι στα κεντρικά! ( οπότε δεν γίνεται να προπληρώσεις από κάποιο site) ώστε να πεις ότι έφυγαν δεξιά και αριστερά. 

Η τιμή που πλήρωσα είναι άλλη από την τιμή που έχουν τα κανονικά εισιτήρια αυτής της εταιρίας  ( ενημερωμένος όπως είπα και αρχικά ήμουν για λάθος δρομολόγια με λάθος τιμές ).

Επεξ/σία από thodoras13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thodoras13 είπε

Οι θέσεις δεν τελείωσαν από αυτό.

Δεν προπλήρωσα τίποτα γιατί για να βγάλεις αυτές τις θέσεις πρέπει να πας τουλάχιστον σε πρακτορείο αν όχι στα κεντρικά! ( οπότε δεν γίνεται να προπληρώσεις από κάποιο site) ώστε να πεις ότι έφυγαν δεξιά και αριστερά. 

Η τιμή που πλήρωσα είναι άλλη από την τιμή που έχουν τα κανονικά εισιτήρια αυτής της εταιρίας  ( ενημερωμένος όπως είπα και αρχικά ήμουν για λάθος δρομολόγια με λάθος τιμές ).

Online δεν μπορείς δηλαδή;

Εντάξει μόλις διάβασα προϋποθέσεις. 

Οκ καλυμμένοι είναι. 

Επεξ/σία από lou_melitzanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Εφοσον ανεφερα την κανονικη τιμη, και σου φαινομαι "μπρουκλης" (φραγκατος) μπορεις να διαβασεις και το αλλο μηνυμα μου (τεχνηέντως το αποφευγεις) στο οποιο αναφερω οτι θεωρω την συγκεκριμενη προσφορα αναξια να ασχολειται κανεις, γιατι την εχω πατησει και εγω (με τα ελαχιστα εισητηρια που βγαζουν διαθεσιμα). 

Παρολαυτα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα καταγγειλεις: 

- γιατι βγαζουν τοσα λιγα εισητηρια;;; αφου λενε στους ορους οτι βγαζουν οσα γουσταρουν

- γιατι σου εδωσαν πληροφοριες για την αλλη τους εταιρια στο τηλεφωνικο κεντρο;; οκ , μαλακια τους, αλλα δεν σηκωνει και καταγγελια

- γιατι εχασες μια μερα (οπως λες) στο πρακτορειο;; ειπες οτι ησουν εκει απο τις 8.20 και τα εκδοτηρια ανοιξαν στις 9.00. μετα τι εκανες και εχασες τη μερα σου;

πραγματικα δεν βλεπω κανεναν λογο καταγγελιας που να ευσταθει. ναι ειναι λαμογια γιατι βγαζουν λιγα εισητηρια, αλλα εχουν καλυψει τον κ@λο τους με τους ορους χρησης.

Όσο σκεφτόμαστε έτσι φίλε μου (αυτοί θα γίνονται όλα και μεγαλύτερα λαμόγια ) και όσο πάνε θα το κάνουν και χειρότερα ,αν τώρα δίνουν σε 5 τυχαία άτομα στο τέλος θα δίνουν σε 2 και δικούς τους! 

200 Θέσεις είναι ( καθόλου λίγες δεν είναι) πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εποχή που δεν έχει κίνηση γενικά ( τις μέρες που έχω εγώ άδεια )

Δλδ εσύ αν πάρεις μια αεροπορική εταιρία και σου δώσει λάθος δρομολόγια το λες ok ? που το έχουμε δει να γίνεται αυτό .

Δεν είπα ποτέ ότι έφυγα από το πρακτορείο 09:00 ... είπα 9 ενεργοποιήθηκε το σύστημα τους 11+ έφυγα ( και δεν ζητάω τίποτα για αυτό) για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Τους Όρους χρήσης που μου έστειλαν εκ νέου και στο email χωρίς να απαντήσουν σε τίποτα ! παρά μόνο στο ότι τελείωσε η προσφορά , να είστε καλά! 

Εγώ την προσπάθεια μου θα την κάνω ίσως αυτό κάπου βοηθήσει στο μέλλον κάποιον . 

15 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε

Online δεν μπορείς δηλαδή; 

Εντάξει μόλις διάβασα προϋποθέσεις.  

Οκ καλυμμένοι είναι

Από ποια σελίδα θα βάλεις τους κωδικούς της cosmote  ακριβός?

Θα δούμε αν είναι καλυμμένοι όπως λες!!!!

Επεξ/σία από thodoras13
Δημοσ.

Βασικά το ότι ο υπάλληλος σου έδωσε λάθος δρομολόγια ισχύει ότι είναι φάουλ. Η προσφορά από όσα γνωρίζω εξαντλήθηκε σε 3 ώρες, λογικά έβγαλαν λίγα projects γιατί δεν τους συμφέρει κυρίως λόγο οχήματος που είναι ακριβό. Επίσης δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά deals for you. Στο φετινό δεν δείχνει πόσες θέσεις cosmote έχει. Επίτηδες. Από κεντρικό πράκτορα blue star το έβγαλες ή από γενικού τουρισμού; 

Δημοσ.

Σε εισιτήρια 1+1 είτε από cosmote είτε από vodafone υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις online αν υπάρχει διαθεσιμότητα? Ή πρέπει αναγκαστικά να στηθείς στο τηλέφωνο ή να πας από κάποιο πρακτορείο για να σου πουν?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G30RGE είπε

Σε εισιτήρια 1+1 είτε από cosmote είτε από vodafone υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις online αν υπάρχει διαθεσιμότητα? Ή πρέπει αναγκαστικά να στηθείς στο τηλέφωνο ή να πας από κάποιο πρακτορείο για να σου πουν?

Της vodafone στέλνεις μήνυμα, άμα σου δώσει κωδικό σημαίνει ότι έχει διότι ο κωδικός της vodafone είναι αποκλειστικά για αυτήν την χρήση. Στην cosmote σου δίνει κωδικό έτσι κι αλλιώς γιατί έχει διάφορες χρήσεις, όπως σινεμά, φαί , καφέδες αλλά δέν ξέρεις άν υπάρχει δυνατότητα για ακτο/κα. Online δέν φαίνετα πουθενά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια μικρή επεξήγηση, για όσους δεν γνωρίζουν από ακτοπλοϊα και περί εμπορικής ναυτιλίας γενικώς.

Hellenic Seaways δεν υφίσταται εδώ και ένα χρόνο, έχει εξαγοραστεί πλήρως από την Blue Star Ferries η οποία πλέον είναι μονοπώλιο σε πολλές γραμμές, τα κεντρικά γραφεία στην Άστιγγος έχουν κλείσει και έχουν μεταφερθει στα κεντρικά της Blue Star Ferries στη Συγγρού. Τα πλοία της πλέον φέρουν το μπανεράκι Operated By Blue Star Ferries και η μόνη ύπαρξη της εμπορικής ονομασίας Hellenic Seaways θα υπάρχει μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, για να διευθετηθούν τα δάνεια και η πώληση/αλλαγή των νηολογίων των πλοίων της με την άδεια της επιτροπής ανταγωνισμού για να μην επηρεαστούν τα ευαίσθητα δρομολόγια.

Τουτέστιν όποιος βγάζει εισιτήρια Hellenic Seaways στην ουσία τα εκδίδει η Blue Star η οποία ποτέ δεν είχε πολιτική δώρων ή παροχών που έδινε η Hellenic Seaways και μια χαρά καλυμένοι είναι νομικά στους όρους τους. Τα όργανα στον Πειραιά βαράνε από πέρσι...

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρετε τι παίζει όταν είμαστε 3 άτομα?     Στους όρους γράφει οτι η προσφορά ισχύει ανα 2 ή ανα 4 άτομα.   Όταν είναι 3 , ο τρίτος πληρωνει και τα δυο εισητήρια? 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τυμβωριχος mode on :

Εχω κλείσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το deal for you απο το κινητο του κολλητού μου πρεπει να εχω και τα μηνύματα με τους κωδικους η δεν τα κοιτανε? Να ξερω αν ειναι να παρω την σιμ του?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...