thodoras13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην Παρέα. Να ξεκαθαρίσω ότι : Το πρόβλημα είναι από την Hellenic Seaways Συγκεκριμένα πριν 1+ μήνα είχα πάρει τηλέφωνο το κέντρο τους αυτό που βγάζει και στο google (που είναι ίδιο με την bluestar κάτι που έμαθα μετά βέβαια) και είπα τότε συγκεκριμένα : θα βγάλω 3 κωδικούς για το πρόγραμμα της cosmote '' από εκεί για εκεί ως προορισμό '' και το ανάποδο που είναι δωρεάν ( ωραία μου λένε τότε) , το άτομο που με εξυπηρέτησε όπως φαίνεται έκανε λάθος τα δρομολόγια και μου έδωσε όχι για Hellenic αλλά για bluestar με την διαφορά ότι ήταν άλλες ώρες τα πλοία και ότι δεν ισχύουν οι κωδικοί. Έτσι λοιπόν : Όταν πήγα να βγάλω την 1η μέρα της προσφορά (το πρωί 08:20) τα εισιτήρια , με ενημέρωσαν για τα ορθά δρομολόγια ωστόσο εγώ έπρεπε να αλλάξω την άδεια από την δουλειά κατά μια μέρα για να μπορώ να ταξιδέψω( αυτό θα έπρεπε να πω στην δουλειά για να γίνει). Την 2η μέρα που το έκανα και πήγα ξανά για τα εισιτήρια, είχαν '' τελειώσει!!! '' όλα ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν! Η συνομιλία μου υπάρχει ( εφόσον η κλήση καταγράφετε για δικιά μου ασφάλεια ) Μίλησα και με την εταιρία αλλά θέλει να το ρίξει πάνω μου ( μου έστειλε τους όρους και τίποτα άλλο ) . H Ερώτηση μου είναι που δίνουν λόγο αυτοί για να στείλω καταγγελία; Ο Συνήγορος του καταναλωτή προφανώς δεν έχει κάποια σχέση με αυτά έτσι; Απλά μου έκαναν ζημιά γιατί και τις 2 μέρες που πήγα για να προλάβω τα και καλά εισιτήρια χρεώθηκα 2 μέρες από την άδεια μου και στην τελική δεν θέλω να τους χαρίσω τα 140€ επιπλέον για δικό τους λάθος ( βγάζοντας τα εισιτήρια στην κανονική τιμή ) . Ευχαριστώ προκαταβολικά ...το μόνο μου θέλω είναι να βρω πως αυτοί θα υποχρεωθούν να βρουν την συνομιλία κάτι που δεν κάνουν όπως φαίνεται με ένα απλό email ή και τηλέφωνο που τους έκανα . Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από thodoras13
thodoras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πήρα τηλ. τον Συνήγορο του Καταναλωτή και λογικά θα ξεκινήσω διαδικασία από εκεί ( ωστόσο θα κάνω λίγο υπομονή μήπως έχω καμία απάντηση από την εταιρία ) . Αν ξέρει κάτι κάποιος ή είχε αντίστοιχο θέμα ας μου στείλει είτε εδώ είτε με pm .
ManFromEarth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 τραβηγμενη απο τα μαλλια η καταγγελια σου, imho. ΟΚ εκαναν μαλακια και σου ειπαν λαθος δρομολογια στο τηλ, αλλα το οτι αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να παρεις 2 ημερες αδεια απο τη δουλεια και να δωσεις επιπλεον 140 ευρω (γιατι δεν προλαβες την προσφορα) ειναι λιγο υπερβολικο. Θα μπορουσες να βγαλεις τα εισητηρια την πρωτη μερα και να χειριστεις μετα το θεμα της αδειας. επισης το οτι δεν προλαβες μια προωθητικη ενεργεια δεν νομιζω οτι θα το ερμηνευσει ο συνηγορος ως "εδωσε 140 ευρω επιπλεον". 3
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Χμμμ Δηλαδή αν χάσω μια οποιανδήποτε προσφορά μήπως να τους κάνω καταγγελία ζητώντας εχτρα αποζημίωση για ψυχική οδύνη και διαφυγόντα κέρδη...;;;;;
katbo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Η συγκεκριμένη προσφορά πάντως είναι λίγο περίεργη γιατί και σε μένα 1η μέρα της προσφοράς που πήγα το πρωί τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Μάλιστα δεν πρόλαβα να τους πω δρομολόγιο, προορισμο και μέρα, είχαν εξαντληθεί όλα μου είπαν για όλα τα καράβια και όλες τις μέρες. Νόμιζα ότι με κοροιδεύουν στο ταξιδιωτικό γραφείο κ πήγα σε άλλο. Πάλι τα ίδια, εκεί μου είπε ο υπάλληλος ότι μάλλον τα κρατάει η ναυτιλιακή για δικούς τους ή για λόγους μάρκετινγκ, δεν αφήνουν δηλαδή τα πρακτορεία να βγάλουν 1
ManFromEarth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Κι εγω δεν εχω καταφερει ποτε να προλαβω εισητηρια Deals For You, παιζει να ειναι ελαχιστοτατα αυτα που βγαζουν ή οντως να καβατζωνονται. Πλεον δεν ασχολουμαι καν. Συνεχιζω βεβαια να πιστευω οτι δεν υπαρχει βαση για να κανει καταγγελια ο ΟΡ στο συνηγορο. 1
lou_melitzanis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, bromiaris είπε Χμμμ Δηλαδή αν χάσω μια οποιανδήποτε προσφορά μήπως να τους κάνω καταγγελία ζητώντας εχτρα αποζημίωση για ψυχική οδύνη και διαφυγόντα κέρδη...;;;;; Θες να μου εξηγήσεις το λόγο που πλήρωσες τα εισιτήρια στην κανονική τους τιμή; Γιατί δυσκολεύομαι αρκετά να το αντιληφθω. 1
thodoras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε τραβηγμενη απο τα μαλλια η καταγγελια σου, imho. ΟΚ εκαναν μαλακια και σου ειπαν λαθος δρομολογια στο τηλ, αλλα το οτι αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να παρεις 2 ημερες αδεια απο τη δουλεια και να δωσεις επιπλεον 140 ευρω (γιατι δεν προλαβες την προσφορα) ειναι λιγο υπερβολικο. Θα μπορουσες να βγαλεις τα εισητηρια την πρωτη μερα και να χειριστεις μετα το θεμα της αδειας. επισης το οτι δεν προλαβες μια προωθητικη ενεργεια δεν νομιζω οτι θα το ερμηνευσει ο συνηγορος ως "εδωσε 140 ευρω επιπλεον". Έτσι είναι! αν δεν τα δίνεις εσύ αλλά άλλος ( δεν βλέπεις κανέναν λόγο) άλλωστε τι είναι 140€ επιπλέον ε σιγά. Άσχετα που ήμουν από το 1ο λεπτό εκεί (και στο τηλέφωνο που έχουν στο site ούτε λόγος! 25λεπτά αναμονή και μετά έπεφτε η γραμμή ) αλλά έχεις δίκιο ! Όλα αυτά 08:01 1h μέρα. Όσο για τις 2 μέρες δεν ζητάω να τις πάρω πίσω ( αλλά είπαμε εσύ αν πάρεις άδεια από την δουλειά για να κάνεις προσωπικές υποθέσεις που δεν γίνονται όχι από δικό σου λάθος, το βλέπεις τόσο χαλαρά και λες εντάξει όλα καλά μωρέ δεν έγινε και τίποτα? θα ξανά πάω ) ... εκτός αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ οπότε πάω πάσο. Ούτε όποτε γουστάρω μπορώ να φεύγω από την δουλεία και φυσικά όπως λέει και ένα άλλο μέλος τα '' τελειώσαν όλα '' είναι τουλάχιστον ύποπτο. Λοιπόν παίδες αν έχετε σκοπό να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο καλός , δεν έκανα ποστ να ρωτήσω αν το θεωρείτε ηθικό ή όχι ( εγώ άκρη βρήκα δεν το κάνω για εμένα αλλά αν είναι να λέει ο άλλος δίνω τόσο εισιτήρια στον λαό και στην ουσία δεν δίνει τίποτα πάει αλλού το πράμα και καλό να ξυπνάμε λίγο. 54 λεπτά πριν, katbo είπε Η συγκεκριμένη προσφορά πάντως είναι λίγο περίεργη γιατί και σε μένα 1η μέρα της προσφοράς που πήγα το πρωί τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Μάλιστα δεν πρόλαβα να τους πω δρομολόγιο, προορισμο και μέρα, είχαν εξαντληθεί όλα μου είπαν για όλα τα καράβια και όλες τις μέρες. Νόμιζα ότι με κοροιδεύουν στο ταξιδιωτικό γραφείο κ πήγα σε άλλο. Πάλι τα ίδια, εκεί μου είπε ο υπάλληλος ότι μάλλον τα κρατάει η ναυτιλιακή για δικούς τους ή για λόγους μάρκετινγκ, δεν αφήνουν δηλαδή τα πρακτορεία να βγάλουν Ακριβός ρε φίλε ! Σου λέει γιατί να πάει ο άλλος στο νησί του με τα μισά εφόσον θα πάει με ολόκληρο εισιτήριο έτσι κι αλλιώς. 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Χμμμ Δηλαδή αν χάσω μια οποιανδήποτε προσφορά μήπως να τους κάνω καταγγελία ζητώντας εχτρα αποζημίωση για ψυχική οδύνη και διαφυγόντα κέρδη...;;;;; Χμμμ μήπως λέω μήπως έχεις τρέξει και μικρότερες καταγγελίες .... να προσέχετε με την ηθική , όσο για το κείμενο που έβαλες δεν ζητάω τίποτα περισσότερο από το να φάνε πρόστιμο ( για την απάτη ) ούτε τα εισιτήρια θέλω!
ManFromEarth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, thodoras13 είπε Έτσι είναι! αν δεν τα δίνεις εσύ αλλά άλλος ( δεν βλέπεις κανέναν λόγο) άλλωστε τι είναι 140€ επιπλέον ε σιγά. Ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να σε φεσωσανε. Κανονικη τιμη πληρωσες, δεν προλαβες την εκπτωση. Deal with it, οπως κανουμε ολοι μας Κατα τα αλλα ευχομαι να πας στο νησι, γιατι σε βλεπω λιγο τσιτωμενο, εχεις αναγκη απο διακοπες 3
spyros007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε ναι εχεις δικιο σε μια μερα τελείωσαν ολα τα εισιτήρια.................Ε ρε δουλεμα που θέλετε μερικοι εδω μεσα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από spyros007
thodoras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να σε φεσωσανε. Κανονικη τιμη πληρωσες, δεν προλαβες την εκπτωση. Deal with it, οπως κανουμε ολοι μας Κατα τα αλλα ευχομαι να πας στο νησι, γιατι σε βλεπω λιγο τσιτωμενο, εχεις αναγκη απο διακοπες Μα αυτό έκαναν ( και όχι μόνο σε εμένα!) , πήγα 2 μέρες σε πρακτορείο που δεν είχα λόγο να πάω, έχασα χρόνο από την δουλειά μου, έκαψα βενζίνη και αποτέλεσμα δεν είχα. Αν είδες και άλλος παρουσιάστηκε με το ίδιο πρόβλημα με εμένα ( και ότι έκλεισαν όλα τα πλοία και όλες τις ημερομηνίες ) σε ούτε ώρες! Θα πω : ότι Δεν μεταναστεύουμε για να παίζει τέτοιο σενάριο! Εμένα μάλιστα οι ημερομηνίες ήταν και εκτός τουριστικού κύματος! Δεν νομίζω ότι ισχύει το '' δεν πρόλαβα την έκπτωση '' ΄όπως το λες! γιατί τα εισιτήρια ξεκίνησαν 09¨00 την ίδια ώρα που εγώ περίμενα από τις 08:20 στα εκδοτήρια ( δεν νομίζω ότι έχεις πάρει εισιτήρια για κάπου οπότε δεν προσπάθησες να επωφεληθείς μιας προσφοράς οπότε δεν είναι ok το Deal with it. Θα ήταν αν εγώ είχα αργήσει να αποφασίσω οπότε δεν θα ζήταγα και τα ρέστα . Έχω ανάγκη για διακοπές ( είναι αλήθεια) όχι όμως μόνο εγώ αλλά και όλοι αυτοί οι δικαστές που βρήκαν την ευκαιρία τους να δώσουν συμβουλή που δεν κάνουν οι ίδιοι. Καλές διακοπές φίλε.
katbo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Για να μην αδικήσω εντελώς την εταιρία, να πω ότι το πακέτο που εξαντλήθηκε αμέσως πριν καλά καλά ξεκινήσει η προσφορά ήταν το 2 άτομα+καμπίνα+αυτοκίνητο, το οποίο και θα μου έβγαινε ~225€ αντί για 450€. Στο δεύτερο πρακτορείο που πήγα μου είπαν ότι υπήρχαν κάποια πακέτα ακόμα για 2άτομα+2 παιδιά+καμπίνα+αυτοκίνητο και ότι με συμφέρει να κλείσω με αυτά. Πράγματι έβγαλα εισιτήρια με το 2ο πακέτο δηλώνοντας ότι έχω κ 2 παιδιά αφού και πάλι μου έβγαινε πιο φθηνά απ'οτι η κανονική τιμή, δηλαδή 360 ευρώ αντί για 450. 1 1
thodoras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, katbo είπε Για να μην αδικήσω εντελώς την εταιρία, να πω ότι το πακέτο που εξαντλήθηκε αμέσως πριν καλά καλά ξεκινήσει η προσφορά ήταν το 2 άτομα+καμπίνα+αυτοκίνητο, το οποίο και θα μου έβγαινε ~225€ αντί για 450€. Στο δεύτερο πρακτορείο που πήγα μου είπαν ότι υπήρχαν κάποια πακέτα ακόμα για 2άτομα+2 παιδιά+καμπίνα+αυτοκίνητο και ότι με συμφέρει να κλείσω με αυτά. Πράγματι έβγαλα εισιτήρια με το 2ο πακέτο δηλώνοντας ότι έχω κ 2 παιδιά αφού και πάλι μου έβγαινε πιο φθηνά απ'οτι η κανονική τιμή, δηλαδή 360 ευρώ αντί για 450. Και εγώ εντάξει είμαι ( και όχι με κανονική τιμή όπως λέει κάποιος μπρούκλης πάνω! που τα καίει τα λ7 του) το θέμα μου δεν είναι το εγώ να βολέψω τον κώλο μου ... αλλά όλοι αυτοί που τρέχουν για το τίποτα ''είναι εκνευριστικό τουλάχιστον να χάνεις την μέρα σου άδικα '' με ανύπαρκτη προσφορά . Δεν εξαντλήθηκε μόνο το auto ή οι καμπίνες ( που φεύγουν πρώτες) γιατί το ίδιο μου είπαν και εμένα που είμαι με μηχανή και οικονομικές θέσεις! Δεν υπάρχει τίποτα. Όταν είπαν όλες , εννοούσαν όλες. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από thodoras13
lou_melitzanis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, thodoras13 είπε Και εγώ εντάξει είμαι ( και όχι με κανονική τιμή όπως λέει κάποιος μπρούκλης πάνω! που τα καίει τα λ7 του) το θέμα μου δεν είναι το εγώ να βολέψω τον κώλο μου ... αλλά όλοι αυτοί που τρέχουν για το τίποτα ''είναι εκνευριστικό τουλάχιστον να χάνεις την μέρα σου άδικα '' με ανύπαρκτη προσφορά . Δεν εξαντλήθηκε μόνο το auto ή οι καμπίνες ( που φεύγουν πρώτες) γιατί το ίδιο μου είπαν και εμένα που είμαι με μηχανή και οικονομικές θέσεις! Δεν υπάρχει τίποτα. Όταν είπαν όλες , εννοούσαν όλες. Τι θες να συζητήσουμε τώρα; Γιατί τελείωσαν επιτόπου οι θέσεις, μέσω του ονλαιν συστήματος κρατήσεων; Προπληρωσες κάτι και σε κορόιδεψαν; Δεν ήσουν εξ αρχής ενήμερος για την τιμή που πλήρωσες ;
ManFromEarth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, thodoras13 είπε Και εγώ εντάξει είμαι ( και όχι με κανονική τιμή όπως λέει κάποιος μπρούκλης πάνω! που τα καίει τα λ7 του) το θέμα μου δεν είναι το εγώ να βολέψω τον κώλο μου ... αλλά όλοι αυτοί που τρέχουν για το τίποτα ''είναι εκνευριστικό τουλάχιστον να χάνεις την μέρα σου άδικα '' με ανύπαρκτη προσφορά . Δεν εξαντλήθηκε μόνο το auto ή οι καμπίνες ( που φεύγουν πρώτες) γιατί το ίδιο μου είπαν και εμένα που είμαι με μηχανή και οικονομικές θέσεις! Δεν υπάρχει τίποτα. Όταν είπαν όλες , εννοούσαν όλες. Εφοσον ανεφερα την κανονικη τιμη, και σου φαινομαι "μπρουκλης" (φραγκατος) μπορεις να διαβασεις και το αλλο μηνυμα μου (τεχνηέντως το αποφευγεις) στο οποιο αναφερω οτι θεωρω την συγκεκριμενη προσφορα αναξια να ασχολειται κανεις, γιατι την εχω πατησει και εγω (με τα ελαχιστα εισητηρια που βγαζουν διαθεσιμα). Παρολαυτα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα καταγγειλεις: - γιατι βγαζουν τοσα λιγα εισητηρια;;; αφου λενε στους ορους οτι βγαζουν οσα γουσταρουν - γιατι σου εδωσαν πληροφοριες για την αλλη τους εταιρια στο τηλεφωνικο κεντρο;; οκ , μαλακια τους, αλλα δεν σηκωνει και καταγγελια - γιατι εχασες μια μερα (οπως λες) στο πρακτορειο;; ειπες οτι ησουν εκει απο τις 8.20 και τα εκδοτηρια ανοιξαν στις 9.00. μετα τι εκανες και εχασες τη μερα σου; πραγματικα δεν βλεπω κανεναν λογο καταγγελιας που να ευσταθει. ναι ειναι λαμογια γιατι βγαζουν λιγα εισητηρια, αλλα εχουν καλυψει τον κ@λο τους με τους ορους χρησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα