Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους σας.

έχω ένα παλιό PC με της εξής προδιαγραφές

cpu :phenom 2 4core 3.0Gz  ,RAM:6 Gb ddr3 1333 , μηχανικό δίσκο 1 TB.

Σύμφωνα με το user manual της μητρικής μπορώ να βάλω το μέγιστο 16 gb μνήμης ram.αυτή τη στιγμή έχω 3 Modules απο 2 gb το καθένα.

είναι εφικτό στο τέταρτο slot της μητρικής να προσθέσω μια επιπλέον μνήμη 4 η 8gb,η πρέπει να έχουν όλες οι μνήμες ραμ ίδιο μέγεθος μεταξύ τους?

κάτι διάβασα για dual channel άλλα δεν κατάλαβα τι πλεονέκτημα έχει να βάλεις μνήμες σε ζεύγη. επίσης το cas και memory timing είναι κάτι που πρέπει να προσέξω?

Τέλος θα ήθελα να του βάλω ένα SSD 500 Gb,μπορεί ένα μηχάνημα οκταετίας να σηκώσει ένα τόσο γρήγορο δίσκο?

Συγνώμη προκαταβολικά για όλο αυτό το κατεβατό και της απορίες!

Δημοσ.

Mέχρι 4GB ανά module παίρνει εφόσον υποστηρίζει μέχρι 16GB συνολικά. Aλλά πες μας και τι χρήση κάνεις στο pc. Επίσης SSD δεν έχεις; Ό,τι χρήση και να κάνεις πέρνα το λειτουργικό και τα προγράμματα σε έναν ssd. 

Δημοσ.

απλή χρήση κάνω,e-mail.office και youtube.δεν έχω ssd και είναι μαρτύριο. έχω αρκετές εφαρμογές και  ιδιαίτερα στην εκκίνηση θέλει 7-8 λεπτά να φορτώσει .

Δημοσ.

Τότε βάλε πρώτα έναν ssd και βλέπεις αν σε καλύπτει η ram.

Ένας φθηνός όπως ο patriot burst σε καλύπτει. Χωρητικότητα παίρνεις όσο χρειάζεσαι, 240/480/960GB. Καλό θα ήταν αν υποστηρίζει και AHCI mode η μητρική σου να το ενεργοποιήσεις από το bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...