Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ PC  

AMD RADEON RX 580 NITRO 8 GB

AMD FX 8350 4.2HZ 8 CORES

8 GB RAM

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΠ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΣΚΡΙΝ ΛΑΓΚ ΚΛΠ ΑΝ ΚΑΙ ΗΛΠΙΖΑ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ? ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ OVERCLOCK ΣΤΟ CPU ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ? ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pantelispathsia είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ PC  

AMD RADEON RX 580 NITRO 8 GB

AMD FX 8350 4.2HZ 8 CORES

8 GB RAM

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΠ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΣΚΡΙΝ ΛΑΓΚ ΚΛΠ ΑΝ ΚΑΙ ΗΛΠΙΖΑ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ? ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ OVERCLOCK ΣΤΟ CPU ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ? ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ?

Τι settings βάζεις? Εγώ με ακριβώς ίδιο build αλλά 1060 αντί για 580 πήγαινε καλά. Αυτό πριν τα optimization patches. Στην beta ακόμα 

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα εχω δοκιμασει και ultra και high και ψιλολαγγαρει ξερεις στα movement κλπ 

χρειαζετε λες και αλλη ραμ? η να κανω κανα overclock το cpu

επισης πηγα στο κεντρο και ετυχε να παω σε νετ για μια δουλεια και δοκιμασα το pubg σενα πσ που ηταν για office ειχε αυτα τα πραγματα και δεν κολλαγε καν

AMD FX-6300
 8 GB RAM
 NVIDIA GeForce GTX 960 2GB 

μηπως πρεπει να βαλω μια ραμ ακομα η να κανω καποια settings?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pantelispathsia είπε

κοιτα εχω δοκιμασει και ultra και high και ψιλολαγγαρει ξερεις στα movement κλπ 

χρειαζετε λες και αλλη ραμ? η να κανω κανα overclock το cpu

επισης πηγα στο κεντρο και ετυχε να παω σε νετ για μια δουλεια και δοκιμασα το pubg σενα πσ που ηταν για office ειχε αυτα τα πραγματα και δεν κολλαγε καν

AMD FX-6300
 8 GB RAM
 NVIDIA GeForce GTX 960 2GB 

μηπως πρεπει να βαλω μια ραμ ακομα η να κανω καποια settings?

Eμ αυτό σου λέω και γω, με 8gb ram και 8350 που είχα δεν κόλλαγε. Κάτι περίεργο έχεις κάνει.Ρίξε όλα τα settings ultra low και δες πως πάει. Το screen scale πόσο το έχεις? Σε τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως κανει "throttling" ο επεξεργαστης;

Εγω με i5 4570 ,8GB RAM και RX 570 σε 1080p και low-medium εχω σταθερα 120+ fps (screen scale τερματισμενο)

Για δες λιγο θερμοκρασιες. Επισης τι μητρικη και ψυκτρα εχεις; Παιζει να τερματιζει και η RAM.

Επεξ/σία από Amix

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...