batman_gardiki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ και αρκετό καιρό 3-4μηνες αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης. Εχω συνδεμένα με WiFi... 4κινητα, 1 extender, 1ipad, 1laptop δυο ορόφους πιο κάτω, 1ps4 και με Ethernet 1 pc. Εκτός αυτού και ενώ είμαι στην Vodafone τουλάχιστον 10χρονια πληρώνω 24€ για το home double-play gr +300 ενώ ο Ξαδερφος μου που μένει από πάνω έχει το ίδιο πακέτο και πληρώνει 6€λιγότερα. Το router μου είναι το ZTE ZXHN H108N και καθημερινά κάνω επανεκκινήσεις αλλά δεν έχει πάντα αποτελέσματα. Από το κέντρο εξυπηρέτησης μου αλλάζουν το όνομα router αλλά για λίγες μέρες είμαι κάπως καλά και μετά τα ίδια. οι συσκευές μου βγάζουν μηνύματα όπως η σύνδεση σας δεν είναι ασφαλής ή δεν βρέθηκε ο διακομιστής κτλ τι να κάνω ;; Να αλλάξω ρούτερ, εταιρία ή κάτι άλλο;; Το συμβόλαιο μου ισχύει έως τον Δεκέμβριο του 2020. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από batman_gardiki
batman_gardiki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, bill2015 είπε Καλησπέρα Δοκίμασες με άλλο ρουτερ ; Όχι, Έχω ένα παλιό να δοκιμάσω με αυτό;;
balourdiskakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το ότι άλλος πληρώνει αλλά χρήματα δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα σου, εν συνεχεία του προβλήματος σου, το πρόβλημα μπορεί να δημιουργείτε από το extender σου, επίσης μπορεί να φταίει και το ρουτερ η ακόμα και το κανάλι εκπομπής του ρουτερ, δοκίμασε για αρχή χωρίς το extender και παίξε στα κανάλια 1 η 6 η 11.
batman_gardiki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, balourdiskakos είπε Το ότι άλλος πληρώνει αλλά χρήματα δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα σου, εν συνεχεία του προβλήματος σου, το πρόβλημα μπορεί να δημιουργείτε από το extender σου, επίσης μπορεί να φταίει και το ρουτερ η ακόμα και το κανάλι εκπομπής του ρουτερ, δοκίμασε για αρχή χωρίς το extender και παίξε στα κανάλια 1 η 6 η 11. Αυτό με τα κανάλια πως το ελέγχω;; Δεν το έχω ξανακάνει
balourdiskakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 είναι αναλόγως το ρουτερ που εχεις , στο δικο μου το οποιο ειναι το ΖΤΕ267Ν ειναι απλο, κανεις login στο ρουτερ σου στην σελιδα 192.168.2.1 user :admin pass: admin local area network - > WLAN -> WLAN Glogal configuration - > channel, αλλαζεις το καναλι και πατας apply.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα