banned_acc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τις 16:00 έχει πρόβλημα η vodafone στο internet σε κινητή και σταθερή ... έχουν πρόβλημα με τους DNS και είναι τα πάντα νεκρά... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από guzel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δεν είναι στο DNS το πρόβλημα. Κάτι άλλο φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Ναι έχουν πολλές χώρες στην Ευρώπη πρόβλημα, περιμένουν επίλυση φαίνεται να έχει επανέλθει πάντως τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Πάμε πάλι τα ίδια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Έχει και άλλος πρόβλημα με Vodafone σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RAS18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 από τις 22:00 έχουν προβλήματα στους dns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Τεντωθηκαν σήμερα .... Εφαγα όλα τ δεδομένα Μ από άλλη εταιρία μετά τ πρόβλημα της βοφ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, panosk0 είπε Τεντωθηκαν σήμερα .... Εφαγα όλα τ δεδομένα Μ από άλλη εταιρία μετά τ πρόβλημα της βοφ .... Μικρό το κακό… Αύριο θα φας από τα δεδομένα της Vodafone και θα ισοφαρίσεις την «χασούρα»… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snarp7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Το πρόβλημα παραμένει από χτες το βράδυ μέχρι και τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) και όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση μου λέει εκτιμώμενος χρόνος 6 με 8 ώρες (ούτε στην HOL πριν 20 χρόνια δεν είχα αντιμετωπίσει τόση αναμονή) ενώ το online chat μέσα από το app τους και το site τους δεν λειτουργεί. Γενικά, ας πούμε πως μπορώ να αντιληφθώ μια μεγάλη βλάβη (αν και τουλάχιστον 24 ώρες χωρίς Internet σε μεγάλο όγκο πελατών το θεωρώ τραγικό) αλλά το support level είναι απαραδεκτο. Αν δεν έμπαινα στο FB (φτου μακριά) να δω τα βρισίδια που τους γράφει ο κόσμος, δεν θα καταλάβαινα πως το πρόβλημα είναι μαζικό και όχι μόνο δικό μου. Η εταιρία λοιπόν άφαντη, χωρίς τηλεφωνικές γραμμές, χωρίς online support και χωρίς μια ανακοίνωση για το τι συμβαίνει και το πότε μπορεί να επανέλθει. Well done! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, snarp7 είπε Το πρόβλημα παραμένει από χτες το βράδυ μέχρι και τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) και όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση μου λέει εκτιμώμενος χρόνος 6 με 8 ώρες (ούτε στην HOL πριν 20 χρόνια δεν είχα αντιμετωπίσει τόση αναμονή) ενώ το online chat μέσα από το app τους και το site τους δεν λειτουργεί. Γενικά, ας πούμε πως μπορώ να αντιληφθώ μια μεγάλη βλάβη (αν και τουλάχιστον 24 ώρες χωρίς Internet σε μεγάλο όγκο πελατών το θεωρώ τραγικό) αλλά το support level είναι απαραδεκτο. Αν δεν έμπαινα στο FB (φτου μακριά) να δω τα βρισίδια που τους γράφει ο κόσμος, δεν θα καταλάβαινα πως το πρόβλημα είναι μαζικό και όχι μόνο δικό μου. Η εταιρία λοιπόν άφαντη, χωρίς τηλεφωνικές γραμμές, χωρίς online support και χωρίς μια ανακοίνωση για το τι συμβαίνει και το πότε μπορεί να επανέλθει. Well done! Μια από τα ίδια. Ένα 24ωρο χωρίς Ίντερνετ...... 4 γραμμές δικές μου, 2 Αθήνα (η μια με συναγερμούς κάμερες κλπ που έχουν βγει οφ) - 1 Θεσσαλονίκη και μια επαρχία που είναι και συνδεδεμένη επίσης μΕ κάμερες κ συναγερμο. το τηλεφωνικό τους κέντρο επίσης οφφ της μάνας τους το ***** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, snarp7 είπε Το πρόβλημα παραμένει από χτες το βράδυ μέχρι και τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) και όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση μου λέει εκτιμώμενος χρόνος 6 με 8 ώρες (ούτε στην HOL πριν 20 χρόνια δεν είχα αντιμετωπίσει τόση αναμονή) ενώ το online chat μέσα από το app τους και το site τους δεν λειτουργεί. Γενικά, ας πούμε πως μπορώ να αντιληφθώ μια μεγάλη βλάβη (αν και τουλάχιστον 24 ώρες χωρίς Internet σε μεγάλο όγκο πελατών το θεωρώ τραγικό) αλλά το support level είναι απαραδεκτο. Αν δεν έμπαινα στο FB (φτου μακριά) να δω τα βρισίδια που τους γράφει ο κόσμος, δεν θα καταλάβαινα πως το πρόβλημα είναι μαζικό και όχι μόνο δικό μου. Η εταιρία λοιπόν άφαντη, χωρίς τηλεφωνικές γραμμές, χωρίς online support και χωρίς μια ανακοίνωση για το τι συμβαίνει και το πότε μπορεί να επανέλθει. Well done! και εγω απο χθες προβλημα και υποστηριξη πουθενα Vodafone σου λεει μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Και εδώ από χθες πρόβλημα, δεν λειτουργεί η υποστήριξη ενώ μια στιγμή που έκανε κλήση είπε 42 ώρες αναμονή και το έκλεισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckotsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, koukis hlias είπε και εγω απο χθες προβλημα και υποστηριξη πουθενα Vodafone σου λεει μετα. Καλημέρα στην παρέα. Προσωπικά μου εμφανίστηκε στις 19/01/2020 21:35 και συνεχίζει χωρίς κάποια επίλυση. Εννοείται ότι δεν υπάρχει πουθενά το κέντρο εξυπηρέτησης και σε όποια κλήση γίνεται μετά από 25 δευτερόλεπτα αναμονής απλά ακούς ξαφνικά να πέφτει η γραμμή. Καμία ενημέρωση από πλευράς τους και δυστυχώς άφαντο το δίκτυο και ειδικότερα η εξυπηρέτηση. Κρίμα τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, paylidis είπε Μια από τα ίδια. Ένα 24ωρο χωρίς Ίντερνετ...... 4 γραμμές δικές μου, 2 Αθήνα (η μια με συναγερμούς κάμερες κλπ που έχουν βγει οφ) - 1 Θεσσαλονίκη και μια επαρχία που είναι και συνδεδεμένη επίσης μΕ κάμερες κ συναγερμο. το τηλεφωνικό τους κέντρο επίσης οφφ της μάνας τους το ***** SLAs παιδιά, πάρτε τους τα σώβρακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, donblunts είπε SLAs παιδιά, πάρτε τους τα σώβρακα. Τι είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα