Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 16:00 έχει πρόβλημα η vodafone στο internet σε κινητή και σταθερή ... έχουν πρόβλημα με τους DNS και είναι τα πάντα νεκρά... 

spacer.png

Επεξ/σία από guzel
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
4 ώρες πριν, panosk0 είπε

Τεντωθηκαν σήμερα .... Εφαγα όλα τ δεδομένα Μ από άλλη εταιρία μετά τ πρόβλημα της βοφ ....

Μικρό το κακό… Αύριο θα φας από τα δεδομένα της Vodafone και θα ισοφαρίσεις την «χασούρα»…

• Thanks 1

Το πρόβλημα παραμένει από χτες το βράδυ μέχρι και τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) και όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση μου λέει εκτιμώμενος χρόνος 6 με 8 ώρες (ούτε στην HOL πριν 20 χρόνια δεν είχα αντιμετωπίσει τόση αναμονή) ενώ το online chat μέσα από το app τους και το site τους δεν λειτουργεί. Γενικά, ας πούμε πως μπορώ να αντιληφθώ μια μεγάλη βλάβη (αν και τουλάχιστον 24 ώρες χωρίς Internet σε μεγάλο όγκο πελατών το θεωρώ τραγικό) αλλά το support level είναι απαραδεκτο.

Αν δεν έμπαινα στο FB (φτου μακριά) να δω τα βρισίδια που τους γράφει ο κόσμος, δεν θα καταλάβαινα πως το πρόβλημα είναι μαζικό και όχι μόνο δικό μου. Η εταιρία λοιπόν άφαντη, χωρίς τηλεφωνικές γραμμές, χωρίς online support και χωρίς μια ανακοίνωση για το τι συμβαίνει και το πότε μπορεί να επανέλθει. Well done!

15 λεπτά πριν, snarp7 είπε

Το πρόβλημα παραμένει από χτες το βράδυ μέχρι και τώρα (σε εμένα τουλάχιστον) και όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση μου λέει εκτιμώμενος χρόνος 6 με 8 ώρες (ούτε στην HOL πριν 20 χρόνια δεν είχα αντιμετωπίσει τόση αναμονή) ενώ το online chat μέσα από το app τους και το site τους δεν λειτουργεί. Γενικά, ας πούμε πως μπορώ να αντιληφθώ μια μεγάλη βλάβη (αν και τουλάχιστον 24 ώρες χωρίς Internet σε μεγάλο όγκο πελατών το θεωρώ τραγικό) αλλά το support level είναι απαραδεκτο.

Αν δεν έμπαινα στο FB (φτου μακριά) να δω τα βρισίδια που τους γράφει ο κόσμος, δεν θα καταλάβαινα πως το πρόβλημα είναι μαζικό και όχι μόνο δικό μου. Η εταιρία λοιπόν άφαντη, χωρίς τηλεφωνικές γραμμές, χωρίς online support και χωρίς μια ανακοίνωση για το τι συμβαίνει και το πότε μπορεί να επανέλθει. Well done!

Μια από τα ίδια. Ένα 24ωρο χωρίς Ίντερνετ...... 4 γραμμές δικές μου, 2 Αθήνα (η μια με συναγερμούς κάμερες κλπ που έχουν βγει οφ) - 1 Θεσσαλονίκη και μια επαρχία που είναι και συνδεδεμένη επίσης μΕ κάμερες κ συναγερμο. 

το τηλεφωνικό τους κέντρο επίσης οφφ

της μάνας τους το *****

29 λεπτά πριν, snarp7 είπε

και εγω απο χθες προβλημα και υποστηριξη πουθενα Vodafone σου λεει μετα.

12 ώρες πριν, koukis hlias είπε

και εγω απο χθες προβλημα και υποστηριξη πουθενα Vodafone σου λεει μετα.

Καλημέρα στην παρέα. 
Προσωπικά μου εμφανίστηκε στις 19/01/2020  21:35 και συνεχίζει χωρίς κάποια επίλυση.
Εννοείται ότι δεν υπάρχει πουθενά το κέντρο εξυπηρέτησης και σε όποια κλήση γίνεται μετά από 25 δευτερόλεπτα αναμονής απλά ακούς ξαφνικά να πέφτει η γραμμή.
Καμία ενημέρωση από πλευράς τους και δυστυχώς άφαντο το δίκτυο και ειδικότερα η εξυπηρέτηση. 
Κρίμα τα λεφτά  :(

13 ώρες πριν, paylidis είπε

Μια από τα ίδια. Ένα 24ωρο χωρίς Ίντερνετ...... 4 γραμμές δικές μου, 2 Αθήνα (η μια με συναγερμούς κάμερες κλπ που έχουν βγει οφ) - 1 Θεσσαλονίκη και μια επαρχία που είναι και συνδεδεμένη επίσης μΕ κάμερες κ συναγερμο. 

το τηλεφωνικό τους κέντρο επίσης οφφ

της μάνας τους το *****

SLAs παιδιά, πάρτε τους τα σώβρακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...