Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Να ρωτησω κάτι; (άσχετος με το θέμα οποτε Σορρυ προκαταβολικά): βλέπεις κάποια βελτίωση στα games συγκριτικά με μια απλή οθόνη; Ή τα πλεονεκτήματα αφορούν competitive online multi, κλπ; Για απλό gaming, αξίζει η αγορά, έστω της μικρής; (Ας υποθέσουμε ότι έχει κάποιος ένα gaming PC της τάξης των 800-1000€) 

Κατηγορηματικά όχι, μόνο για competitive gaming, κυρίως first person και δευτερευόντος third person, shooters.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Othal είπε

15 σχόλια και δε ρώτησε κανένας αν η βάση είναι έξτρα...Έχει πέσει η ομάδα.

Μεγαλώνουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε καλό IPS GLOW...BLEED...και Γκρίζα Μαύρα να έχουμε τώρα και με 1ms.

Η χειρότερη τεχνολογία ever. 

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

να κάνω μια ερώτηση? :P

τώρα που και οι ΤΝ έχουν πολύ καλές γωνίες θέασης (180-degree) ποιος ο λόγος να πας σε gaming ips?

Παντα οι καλες οθονες με tn panel θα υστερουν σε γωνιες θεασης και χρωματα απο τις αντιστοιχα καλες Ips οθονες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια συγννωμη, απλα αναρωτιέμαι ποιος χαζος θα αγοραζε μια οθονη με διαφορα απόκρισης 1ms οταν το ανθρωπινό ματι βλεπει μεχρι τα 8-10ms

καλα για κοροϊδα ψαχνουν για να τουσ φανε τα λεφτακαι και ειναι σιγουρο πως θα τα βρουν...

απλα λεω.... κοινή λογικοι. Ελληνες ξυπνατε ρεεεεεεεε!

--τωρα καποιος εξυπνος θα πεταχτει και θα πει "την θελω για να παιζει το πουλι μου"

Μόλις τώρα, mader είπε

παιδια συγννωμη, απλα αναρωτιέμαι ποιος χαζος θα αγοραζε μια οθονη με διαφορα απόκρισης 1ms οταν το ανθρωπινό ματι βλεπει μεχρι τα 8-10ms

καλα για κοροϊδα ψαχνουν για να τουσ φανε τα λεφτακαι και ειναι σιγουρο πως θα τα βρουν...

απλα λεω.... κοινή λογικοι. Ελληνες ξυπνατε ρεεεεεεεε!

--τωρα καποιος εξυπνος θα πεταχτει και θα πει "την θελω για να παιζει το πουλι μου"

εννοω το πτηνό.... προς αποφυγή παρεξηγήσεων.!!!

(τα περισσοτερα πτηνά βλεπουν 1-2ms διαφορα απόκρισης)

• Confused 1
Δημοσ.

Για ένα λεπτο …. από ότι βλεπω είναι 10color Bit , Είναι nano ips , Gsync v2 , IPS , 175hz ,3840χ1600 ??? Σιγουρα είναι σωστα νουμερα αυτά ? Διοτι αν είναι σωστα μιλαμε για Παγκοσμια πρωτια  αν δεν κανω λαθος. 

59 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

τώρα που και οι ΤΝ έχουν πολύ καλές γωνίες θέασης (180-degree) ποιος ο λόγος να πας σε gaming ips?

Χρωματα, άλλος ένα λογος .

Δημοσ.

Tο μεγάλο μοντέλο που θα είναι και το πιο δυνατό ας πούμε. Θα είναι καλύτερη από την gigabyte άωρους τον 400 δολαρίων?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Arkin είπε

To 27αρι ειναι gsync compatible. Δηλαδη freesync με δυνατοτητες gsync. Το 38αρι που θα ειναι μονο gsync δεν θα μπορει να εχει freesync με amd καρτες? Καλα δεν καταλαβα? Το 27αρι δηλαδη συγχρονισει και με amd και με nvidia ενω το 38αρι μονο με nvidia. Για αξιοποιηση του μεγαλου θελουμε 2080ti το λιγοτερο με την αναλυση που εχει.

Αν δεν κανω λαθος εφόσον υπαρχει το Display port 1.2a και πανω μπορει ανετα να δουλεψει Freesync . Ασχετα αν εχει Gsync , (αν κανω λαθος να με διόρθωση καποιος )

Για την αξιοποιηση του μεγαλου , οντος φαντασου εγω με 10Bit panel 3440x1440 και 1080ΤΙ strix oc , με το ζορι εχω 50-60 FPS σε παιχνίδια maxed out Shadow of tomb raider , Assassin Odysey ,κτλ κτλ …. ΟΜΩΣ υπαρχουν ατομα που παιζουν παιχνίδια όπως Fortnite, CS go που σε αυτά ανετα θα εχουν 100 fps + , η πολύ απλα βαζουν Shadow of tomb raider Medium settings κλεινουν και όλα τα AA Και εχουν 100 FPS + Είναι αναλογα τι θελει ο καθενας .

Εγω παράδειγμα δεν με ενδιαφερουν καθολου τα FPS εφόσον δεν είναι κατω από 60 , το πρωτο που με ενδιαφερει είναι αψογη ποιοτητα εικονας, Δεν μπορω να παιξω ουτε σε VA ουτε σε TN , για του λογου το αληθές ακομα και τα IPS Αρχιζουν να με χαλανε λογο του μαυρου τους ,μετα από συνηθεια σε OLED , απλα οκ ακομα είναι νωρις για monitor.   

Δημοσ.
17 minutes ago, Fulgore said:

Παντα οι καλες οθονες με tn panel θα υστερουν σε γωνιες θεασης και χρωματα απο τις αντιστοιχα καλες Ips οθονες.

μιλάμε όμως για την gaming κοινότητα. προσωπικά είμαι επιφυλακτικός γιατί το 1ms που λέει είναι στην καλύτερη περίπτωση. συνήθως είναι παραπάνω (4-5ms).

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, firepc είπε

2Κ θα εχει

Και εγω εκει πιστευω , αποκλείεται να εχει 1.000 ευρο, τοσο εχουν τα παλια μοντελα Alienware AW3418DW  Και το LG 34GK950 που είναι και αυτό παλιο πανελ εχει 1.250 … Οποτε σιγουρα μιλαμε για αρχικη τιμη 2.000 ευρο, ισος μετα από μηνες να παει 1.500

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε

μιλάμε όμως για την gaming κοινότητα. προσωπικά είμαι επιφυλακτικός γιατί το 1ms που λέει είναι στην καλύτερη περίπτωση. συνήθως είναι παραπάνω (4-5ms).

Το 1ms είναι στα 175fps. 1ms είναι οι περισσότερες 240hz οθόνες αλλά είναι Tn. Πρώτη φορά έχουμε 1ms και ips.

3 λεπτά πριν, Agony είπε

Αν δεν κανω λαθος εφόσον υπαρχει το Display port 1.2a και πανω μπορει ανετα να δουλεψει Freesync . Ασχετα αν εχει Gsync , (αν κανω λαθος να με διόρθωση καποιος )

Για την αξιοποιηση του μεγαλου , οντος φαντασου εγω με 10Bit panel 3440x1440 και 1080ΤΙ strix oc , με το ζορι εχω 50-60 FPS σε παιχνίδια maxed out Shadow of tomb raider , Assassin Odysey ,κτλ κτλ …. ΟΜΩΣ υπαρχουν ατομα που παιζουν παιχνίδια όπως Fortnite, CS go που σε αυτά ανετα θα εχουν 100 fps + , η πολύ απλα βαζουν Shadow of tomb raider Medium settings κλεινουν και όλα τα AA Και εχουν 100 FPS + Είναι αναλογα τι θελει ο καθενας .

Εγω παράδειγμα δεν με ενδιαφερουν καθολου τα FPS εφόσον δεν είναι κατω από 60 , το πρωτο που με ενδιαφερει είναι αψογη ποιοτητα εικονας, Δεν μπορω να παιξω ουτε σε VA ουτε σε TN , για του λογου το αληθές ακομα και τα IPS Αρχιζουν να με χαλανε λογο του μαυρου τους ,μετα από συνηθεια σε OLED , απλα οκ ακομα είναι νωρις για monitor.   

Ας μας διαβεβαιώσει κάποιος για το πρώτο δεν γνωρίζω σίγουρα. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Να ρωτησω κάτι; (άσχετος με το θέμα οποτε Σορρυ προκαταβολικά): βλέπεις κάποια βελτίωση στα games συγκρητικα με μια απλή οθόνη; Ή τα πλεονεκτήματα αφορούν competitive online multi, κλπ; Για απλό gaming, αξίζει η αγορα, έστω της μικρής; (Ας υποθέσουμε ότι εχει καποιος ένα gaming PC της τάξης των 800-1000€) 

Αναλογα τον Gamer , υπαρχει αυτός που ασχολειτε με competitive online Και θα παει σε μια οθονη που τον ενδιαφερει μονο το Lag latency Και καθολου η ποιοτητα, Και υπαρχουν gamers που όταν βλεπουν το παιχνιδι απολαμβανουν τα γραφικα βλεπουν λεπτομερείες βλεπουν χρωματα κτλ κτλ αυτοι θα πανε σε ένα πανελ τις προκοπης IPS με χρωματα ομορφα , να είναι 10BIT ώστε να μην εχουν αυτή την ανοιμοιομορφια πχ σε ένα ηλιοβασίλεμα , Αν παιξεις ένα αργο παιχνιδι όπως το Shadow of tomb raider σε VA , TN 8 bit Και μετα σε ένα IPS 10 bit θα καταλάβεις τι θελω να πω, (εφόσον εχει γινει σωστο calibrate)

34 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Άντε καλό IPS GLOW...BLEED...και Γκρίζα Μαύρα να έχουμε τώρα και με 1ms.

Η χειρότερη τεχνολογία ever. 

Δεν συμφωνω  …. Για αρχη όλα τα πανελ εχουν καλα και κακα , τα VA δεν τα πανε καλα σε χρωματα, δεν τα πανε καλα σε γωνιες θεασης κουνας το κεφαλι σου και νομιζεις ότι θελει ξανα calibrate , εχουν το μεγαλυτερο Latency , κτλ κτλ , Τα ΤΝ επισης ένα καρο προβλήματα, Τα IPS από την άλλη σου παρεχουν το χειροτερο μαυρο όταν παιζεις σε σκοτεινο δωματιο αυτό είναι αληθεια , όμως εχουν τα καλυτερα χρωματα πραγμα πολύ σημαντικο , IPS GLow Bleed είναι μονο σε test pattern Και με φωτεινότητα τερμα , την ωρα του παιχνιδιού δεν το βλέπεις . Σιγουρα τα OLED προσφερουν τα παντα όμως δεν βλεπω να εχουν βρει λυση για μόνιτορ ακομα .

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Ποιος ο λόγος να σε ενδιαφέρουν οι γωνίες θέασης σε ένα gaming monitor??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...