Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα daewoo matiz 2001 800 cc... Δεν εχει φιλτρο καμπινασ απο οσο ξέρω... Τι μπορω να κανω για να κανω συντηρηση στο aircondition? Το εφτιαξα προσφατα... Απλα θέλω να κάνω κάτι για να μην υπαρξουν σκονεσ βλαβερές ουσιεσ κλπ... Απ τη στιγμη που δεν εχεθ και φίλτρο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για συντήρηση πρέπει να πας σε ψυκτικό για τσεκ πιέσεων , διαρροών και φρέον.

Για φίλτρο αν πράγματι δεν έχει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Για συντήρηση πρέπει να πας σε ψυκτικό για τσεκ πιέσεων , διαρροών και φρέον.

Για φίλτρο αν πράγματι δεν έχει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Πραγματικά νομιζω δεν έχει... Θα το ψαξω... Απλα θελω κατι για πρόληψη απο οσμεσ βακτήρια βλαβερές ουσιεσ κλπ... Απο τι στιγμή πουβδεν εχει φίλτρο κατι πρέπει να υπάρχει να κανω... Για πρόληψη 

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην έχει φίλτρο ίσως το έχουν καταργήσει ρώτα στα ανταλλακτικά με την άδεια του αυτοκίνητου σου.

Επίσης καθαρά πατάκια ώστε στην ανακύκλωση να γλιτώνεις από κακές οσμές κτλ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δεν γίνεται να μην έχει φίλτρο ίσως το έχουν καταργήσει ρώτα στα ανταλλακτικά με την άδεια του αυτοκίνητου σου.

Να ρωτησω σε μαγαζι με ανταλλακτικά? Θα το κανω... Μ φαινεται περιεργο γιατι στο ιντερνευ που το ψαξα δεν βρηκα κατι... Αυτα τα σπρεη για τουσ αεραγωγουσ κανουν τιποτα? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Να ρωτησω σε μαγαζι με ανταλλακτικά? Θα το κανω... Μ φαινεται περιεργο γιατι στο ιντερνευ που το ψαξα δεν βρηκα κατι... Αυτα τα σπρεη για τουσ αεραγωγουσ κανουν τιποτα? 

Στο δικό μου δεν θα έριχνα το σπρέι από τους αεραγωγούς γιατί δεν ξέρεις που καταλήγει και εφόσον γίνεται υγρό-νερό μπορεί να προκαλέσει θέματα.

Έχει φίλτρο σίγουρα αν σου είπαν ότι δεν έχει δεν είχαν όρεξη να λύσουν ντουλαπάκι κτλ θέλει χρόνο π.χ στο δικό μου όταν το κάνω θέλω 30+ λεπτά έχει λαμάκια που κρατάνε το ντουλαπάκι και θέλει προσοχή γιατί λύσε-δέσε κάθε χρόνο που το αλλάζω σε λίγο δεν έχω ντουλαπάκι :P Δες το βίντεο παραπάνω εκεί θα είναι και το δικό σου.
Οπότε βγάζεις το φίλτρο και στην υποδοχή του φίλτρου αδειάζεις ένα καθαριστικό σπρέι στον εξατμιστή.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Klausx είπε

Στο δικό μου δεν θα έριχνα το σπρέι από τους αεραγωγούς γιατί δεν ξέρεις που καταλήγει και εφόσον γίνεται υγρό-νερό μπορεί να προκαλέσει θέματα.

Έχει φίλτρο σίγουρα αν σου είπαν ότι δεν έχει δεν είχαν όρεξη να λύσουν ντουλαπάκι κτλ θέλει χρόνο π.χ στο δικό μου όταν το κάνω θέλω 30+ λεπτά έχει λαμάκια που κρατάνε το ντουλαπάκι και θέλει προσοχή γιατί λύσε-δέσε κάθε χρόνο που το αλλάζω σε λίγο δεν έχω ντουλαπάκι :P Δες το βίντεο παραπάνω εκεί θα είναι και το δικό σου.
Οπότε βγάζεις το φίλτρο και στην υποδοχή του φίλτρου αδειάζεις ένα καθαριστικό σπρέι στον εξατμιστή.

Δλδ αν βρω οτι όντως έχει φίλτρο το βγαζω... Του βαζω καινουργιο... Αγοραζω κ ενα σπρέι και το ριχνω στην υποδοχή του φιλτρου... Έχεις να μου προτείνεισ καπιο σπρέι? 

Δημοσ.

Όλα την ίδια δουλειά κάνουν, γεμίζουν το κύκλωμα μύκητες και αφήνουν μια (χημική) μυρωδιά που απλά επικαλύπτει τη βρωμιά για μερικές μέρες :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Δλδ αν βρω οτι όντως έχει φίλτρο το βγαζω... Του βαζω καινουργιο... Αγοραζω κ ενα σπρέι και το ριχνω στην υποδοχή του φιλτρου... Έχεις να μου προτείνεισ καπιο σπρέι? 

Ναι εκεί που θα βγάλεις το παλιό θέλει φύσημα γιατί θα έχει φύλλα κτλ όποτε βρίσκεις που είναι πας μέχρι ένα βενζινάδικο να το φυσήξεις και μετά το λούζεις με το σπρέι.

Δοκιμασμένα από εμένα:
1. PP_346608.jpg

2. air-conditioner-cleaner-2019.jpg.41a53d73a3222b7ad65a24b7c0377fe8.jpg

Το 1. το βρίσκεις στο Praktiker
Το 2. Freezecom ή αν πάρεις τηλ στα κοντινά σου μαγαζιά που πουλάνε ψυκτικά μηχανήματα κτλ ίσως το έχουν.

Το 1. έχει καλύτερο άρωμα
Το 2. είναι πιο "επαγγελματικό" από σοβαρή Ελληνική εταιρία που έχει αρκετά χημικά.

44 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Όλα την ίδια δουλειά κάνουν, γεμίζουν το κύκλωμα μύκητες και αφήνουν μια (χημική) μυρωδιά που απλά επικαλύπτει τη βρωμιά για μερικές μέρες :P

Δοκίμασε το 2. των "supermarket" δεν κάνουν τόσο καλή δουλεία, μην το τσιγκουνευτείς  άδειασε 1 δοχείο εκεί που μπαίνει το φίλτρο.

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Klausx είπε

Ναι εκεί που θα βγάλεις το παλιό θέλει φύσημα γιατί θα έχει φύλλα κτλ όποτε βρίσκεις που είναι πας μέχρι ένα βενζινάδικο να το φυσήξεις και μετά το λούζεις με το σπρέι.

Δοκιμασμένα από εμένα:
1. PP_346608.jpg

2. air-conditioner-cleaner-2019.jpg.41a53d73a3222b7ad65a24b7c0377fe8.jpg

Το 1. το βρίσκεις στο Praktiker
Το 2. Freezecom ή αν πάρεις τηλ στα κοντινά σου μαγαζιά που πουλάνε ψυκτικά μηχανήματα κτλ ίσως το έχουν.

Το 1. έχει καλύτερο άρωμα
Το 2. είναι πιο "επαγγελματικό" από σοβαρή Ελληνική εταιρία που έχει αρκετά χημικά

Α να δούμε! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Μη το γελας. Σε Daihatsu cuore απο αντιπροσωπεια ερχεται χωρις φιλτρο και τοτε το 2007 ζητουσαν 80 ευρω  για φιλτρο + το καπακι για να κλεινεις τη θυριδα που βαζεις το φιλτρο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Μη το γελας. Σε Daihatsu cuore απο αντιπροσωπεια ερχεται χωρις φιλτρο και τοτε το 2007 ζητουσαν 80 ευρω  για φιλτρο + το καπακι για να κλεινεις τη θυριδα που βαζεις το φιλτρο.

Ναι ε? Ολοι μ λενε πωσ δεν εχει... Αλλοσ λεει πωσ δεν παιζει αμάξι που έχει αιρκοντισιον να μην έχει φίλτρο καμπινασ... Εσυ τι λεσ να κανω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...