PostHelper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Απο προχθες δεν μπορω να εχω προσβαση στο αξεπεραστο http://libgen.io Βγαζει αυτην την βλακεια: Η πρόσβαση στη σελίδα που προσπάθησες να επισκεφθείς έχει διακοπεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ γιατί παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Σκέψου ότι επιλέγοντας την πρόσβαση σε περιεχόμενο από νόμιμες πηγές, συνεισφέρεις στην καλλιτεχνική δημιουργία, στη βελτίωση του πολιτιστικού προϊόντος και στην ανάπτυξη της οικονομίας. Μετα τα piratebay κλπ βρηκαν κ αυτο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!! Πληρης αντιεπιστημονικοτητα! 😬😬😬 Εσεις(οι κατοικοι Ελλαδας-απο Ελληνικη εταιρεια ιντερνετ δηλαδη) μπορειτε ή ειναι μόνο δικο μου θεμα? Επισης ενα παραδοξο: Απο κινητο με 4G data με συνδεση Cosmote που εχω, μπαινει κανονικοτατα. Αλλά οχι απο το σπιτι απο τον υπολογιστη απο συνδεση και παλι Cosmote. Γιατι?🤔 Επισης κατεβασα τον TOR browser και φυσικα ολα λειτουργουν κανονικα και μπαινει μια χαρα, αλλά επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα: Ποια η διαφορά να χρησιμοποιω VPN με TOR?
coffeex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Με αλλαγή DNS παίζει μια χαρά το συγκεκριμένο site. 1
akis_tzev Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Βαλε τα 8888 στο dns και θα παίξει κανονικότατα 1
eyw Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Σε site τύπου libgen καλό είναι να αρχίσουμε να μπαίνουμε μέσω vpn ή TOR, η ΕΔΠΠΙ (και ο διάβολος) έχει πολλά ποδάρια. Η Ολλανδία και η Σουηδία (μπορεί και άλλες ΕΕ χώρες) μπλοκάρουν έξοδο σε libgen. Μέχρι στιγμής αλλάζεις χώρα (vpn) ή κλικ new circuit for this site (tor) και τέλος. 1
StamTheMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στο δικο μου pc εχω αλλαγμενα dns στην ipv6,εχω οτε. Φιλος που και αυτος εχει οτε,δεν του δουλευουν οι ιδιες ρυθμισεις με εμενα. Αλλαζω και dns και cloudflare και google,μεσα απο το ρουτερ,αλλα δεν διορθωνεται. Μονο με tor κανει δουλεια. Τι μπορουμε να κανουμε για να δουλευει και με τους αλλους browser? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από StamTheMan
mike299 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, StamTheMan είπε Στο δικο μου pc εχω αλλαγμενα dns στην ipv6,εχω οτε. Φιλος που και αυτος εχει οτε,δεν του δουλευουν οι ιδιες ρυθμισεις με εμενα. Αλλαζω και dns και cloudflare και google,μεσα απο το ρουτερ,αλλα δεν διορθωνεται. Μονο με tor κανει δουλεια. Τι μπορουμε να κανουμε για να δουλευει και με τους αλλους browser? Κλείσε τελείως το ipv6 πρωτόκολλο. Δεν έχει πρακτική αξία σε μικρά δίκτυα
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, mike299 είπε Κλείσε τελείως το ipv6 πρωτόκολλο. Δεν έχει πρακτική αξία σε μικρά δίκτυα θα βοηθησει αυτο στο προβλημα μου;
mike299 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 59 λεπτά πριν, StamTheMan είπε θα βοηθησει αυτο στο προβλημα μου; Ναι, κλείσε ipv6 και βάλε τους άσους και τα 8 με το χέρι στο PC, τρέξε ipconfig /flushdns από cmd και θα είσαι οκ.
Titos301 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε θα βοηθησει αυτο στο προβλημα μου; https://libgen.li/ μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο 1
Rightman Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Βασικά κλικάρεις τις τρεις οριζόντιες παύλες που έχει πάνω δεξιά μετα πας Z-Access για να βρεις το προσωπικά σου links. "Your personal domain is a third-level clearnet (public internet) domain that you can use to access Z-Library without needing TOR or I2P networks. Our public second level domains get blocked very quickly. We believe that using personal domains may provide a longer lifespan for accessing the library. Please remember to keep your domains private and not share links to your domains with others! Personal domains are protected by your own password and cannot be accessed by other users."
alexx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, τα έχω αλλάξει όλα τα dns ( router, υπολογιστή) σβήνω και τα cookies αλλά στον firefox μου βγαίνει πάλι αυτή η ...!!! 🤔Στον chrome και στον edge δεν έχω θέμα. Ανοίγουν κανονικά οι σελίδες έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται?
Titos301 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, τα έχω αλλάξει όλα τα dns ( router, υπολογιστή) σβήνω και τα cookies αλλά στον firefox μου βγαίνει πάλι αυτή η ...!!! 🤔Στον chrome και στον edge δεν έχω θέμα. Ανοίγουν κανονικά οι σελίδες έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται? https://unblockit.asia Εδω η λυση μην ταλαιπωρησε 1
alexx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, Titos301 είπε https://unblockit.asia Εδω η λυση μην ταλαιπωρησε Και πως χρησιμοποιείται αυτό;
Engimek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δεν είναι κακό να χρησιμοποιούμε proxy αλλά οταν δεν χρειάζεται καθόλου θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε.. Για να σου δουλεψει στο firefox απλά πρεπει να κάνεις ένα ipconfig /flushdns στη γραμμή εντολών. Ή κάνε restart στο pc σου και το router σου. Στη χειρότερη περιπτωση πηγαινε στις ρυθμίσεις του firefox, ψάξε 'dns over https' και ενεργοποίησέ το. Αυτό θα κανει override ολες τις dns ρυθμισεις- router, λειτουργικού συστηματος κλπ. Χρησιμοποιεί αυτομάτως τις dns του cloudflare. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα