Orgios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Ολοκαινουρια! Πριν την προσφορα του public την είχε και το media markt το οποιο έδινε και επιστροφη 20% σε yellows , την εβαλα στο καλαθι και μέχρι να κάνω checkout είχε εξαντληθει... Η TV τα σπαει! Για netflix amazon (4k περιεχομενο) κτλ είναι απλα απιστευτη!!
tkig Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Και απο πλαισιο καινουργια, με 20% επιστροφη στα 800 ευρω τελικη (Εννοειται οταν τελειωσαν οι σφραγισμενες βγηκαν οι εκθεσιακες στο κλαρι)
teosard Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Εγώ λογικά θα παραλάβω σήμερα από public.Τους πηρα και τηλέφωνο και μου είπαν σφραγισμένη οχι εκθεσιακή. Άντε να δούμε.
FLIMIT Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 590 με αποφορολογηση στα mediamarkt μου βγηκε!!!!! Σε τηλεοπτικο σημα παντως digea ειναι σαφως χειροτερη απο μια samy ju6400 που ειχα 4ετιας. Γενικα λογω των υψηλων προσδοκιων που ειχα, δεν τρελαθηκα κιολας. Αn εξαιρεσεις το μαυρο που οντως εχει διαφορα, σαν εικονα νομιζω οτι γενικα ειμαστε θυματα του marketing (γενικα οχι για την συγκεκριμενη) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από FLIMIT
Orgios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 4k δεν παιρνεις για να βλέπεις τηλεόραση , πρωτα απ'ολα δεν υπάρχει περιεχόμενο 4κ . 4κ θα παρεις ΜΟΝΟ αν βλέπεις 4κ περιεχόμενο και ΜΟΝΟ τότε. 1
FLIMIT Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Orgios είπε 4k δεν παιρνεις για να βλέπεις τηλεόραση , πρωτα απ'ολα δεν υπάρχει περιεχόμενο 4κ . 4κ θα παρεις ΜΟΝΟ αν βλέπεις 4κ περιεχόμενο και ΜΟΝΟ τότε. Να παρουμε καμια 10αρια τηλεορασεις για να βλεπουμε στην καθεμια απο διαφορετικη πηγη...Ρε την παλευετε? Τι σημαινει η 4Κ ειναι μονο για 4Κ ? ΑΝ θελω να δω ενα τηλεοπτικο σημα (copa america) καποια στιγμη πρεπει να παρω αλλη? Εχουμε γινει πιο αμερικανακια πεθαινεις ( κ εμενα μεσα βαζω). Τελος η τηλεοραση για τηλεπτικο σημα ειναι μετρια κ σε οποιον αρεσει ... Γενικα οτι τηλεορασεις 3ετιας και 4ετιας εχω δει σε τηλεοπτικο ειναι καλυτερες απο τις σημερινες 4κ. Λογικο μεχρι ενος σημειου λογω upscaler αλλα οχι να παιρνεις tv που κοστιζε 1,5χιλ πριν απο λιγο καιρο κ να μην ειναι top παντου Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από FLIMIT 1
Orgios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, FLIMIT είπε Να παρουμε καμια 10αρια τηλεορασεις για να βλεπουμε στην καθεμια απο διαφορετικη πηγη...Ρε την παλευετε? Τι σημαινει η 4Κ ειναι μονο για 4Κ ? ΑΝ θελω να δω ενα τηλεοπτικο σημα (copa america) καποια στιγμη πρεπει να παρω αλλη? Εχουμε γινει πιο αμερικανακια πεθαινεις ( κ εμενα μεσα βαζω). Τελος η τηλεοραση για τηλεπτικο σημα ειναι μετρια κ σε οποιον αρεσει ... Εντελως φιλικα θα σου ξαναπω οτι το τηλεοπτικο σημα δεν βγάζει ούτε 1080p (1080i) στην καλυτερη. Το καλύτερο μέσο για να δεις 1080p(i) είναι μία full hd τηλεοραση. Αν πίστευες οτι επειδή πήρες 4κ τηλεοραση θα δεις 4κ σημα και αναλύσεις απο digea συγγνωμη αλλά έκανες μεγάλο λάθος. H συγκεκριμένη τηλεοραση κρίνεται μόνο με 4κ περιεχόμενο (και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ) .
FLIMIT Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντελως φιλικα ...σου ειπα οτι περιμενω αναλυση 4Κ στα τηλεοπτικα? Απλως σου ειπα με την λογικη σου πρεπει να παρουμε τουλαχιστον ακομα μια τηλεοραση για τα τηλεοπτικα και επισης οτι για τηλεοραση τοπ επιπεδου σε συγκριση με την παλιοτερη που ειχα ,η εικονα στα digea ειναι χειροτερη , πιο Blur. Και ναι ειναι πολυ καλη στο περιεχομενο 4Κ, αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από FLIMIT 1
tryf3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, FLIMIT είπε Εντελως φιλικα ...σου ειπα οτι περιμενω αναλυση 4Κ στα τηλεοπτικα? Απλως σου ειπα με την λογικη σου πρεπει να παρουμε τουλαχιστον ακομα μια τηλεοραση για τα τηλεοπτικα και επισης οτι για τηλεοραση τοπ επιπεδου σε συγκριση με την παλιοτερη που ειχα ,η εικονα στα digea ειναι χειροτερη , πιο Blur. Και ναι ειναι πολυ καλη στο περιεχομενο 4Κ, αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα Εμένα το τηλεοπτικό της lg oled c8 65 γιατί μου φαίνεται 10 φορές καλύτερο από τη Samsung ku6400 4k hdr 55 του 2016 που έχω;
assos01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Σου φαινεται 10 φορες καλυτερο, γιατι απλα ειναι. Ειναι χειροτερη σε τηλεοπτικο απο καλες τηλεορασεις 1080Ρ , οχι απο 4Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις