ignome4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, paredwse είπε Για μένα, ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν μεταφέρομαι ολοκληρωτικά στο iCloud (το οποίο ούτως ή άλλως πληρώνω) και έχω και Dropbox Plus (εδώ και μερικές ημέρες αναβαθμίστηκε σε 2ΤΒ αντί του μέχρι πρότεινος 1ΤΒ) είναι η έλλειψη selective sync στα αρχεία. Όταν, με το καλό, το δω και αυτό, θα μεταβώ ολοκληρωτικά σε iCloud. Και είμαστε πάρα πολλοί .... 😉
aypnia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Arkin είπε Προφανως και αυτα μεσω ccleaner. Το iCloud για κατοχους iphone/ipad ειναι must επρεπε απο καιρο να ερθει στα windows. Και στο android καποια στιγμη. Χλωμό να έρθει στο Android. Πρέπει να υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ Apple και Google για να μη μπει στο Android, αλλιώς θα το είχαν διαθέσιμο από καιρό. Από τη στιγμή που η Apple στηρίζεται πλέον στο Google Cloud Platform για το iCloud κι όχι στο Azure ή την Amazon, η Google μπορεί να έχει θέσει όρο να μη μπει στα "χωράφια" της. https://www.theverge.com/2018/2/26/17053496/apple-google-cloud-platform-icloud-confirmation Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από aypnia
nero62 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 13/6/2019 στις 3:33 ΜΜ, Arkin είπε Κανα 2 φορες πηγα να το δουλεψω κατεβασα το demo του forza 4 κατεβηκαν τα 28gb και στο install εβγαλε error και ξανα απο την αρχη που και παλι το ιδιο. Οτι εφαρμογη codecs χρειαζομαι στο pc τα κατεβαζω ξεχωριστα απο τα επισημα site τους. Ποτε δεν δουλεψε σωστα το store της MS. Εγώ έχω εγκαταστήσει tbytes από το store και όλα παίζουν άψογα γρήγορα με τη μία. Κάποιο άλλο πρόβλημα έχει το pc σου. Αν βοηθά δεν έχω τίποτε από apple προϊόν/λογισμικό, η πλατφόρμα είναι φουλ intel και Nvidia με γνήσια windows 10 pro με πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Στις 13/6/2019 στις 4:34 ΜΜ, bakchr είπε Μια χαρά λειτουργεί το iCloud εδώ και χρόνια στα Windows. Ενημερώσεις κάνεις μέσα από την εφαρμογή. Σιγά μην περιμέναμε να το κατεβάσουμε από το MS store... Απορώ χρήστες με προϊόντα της Apple και δεν έχουν Apple υπολογιστή. Περίεργο δεν είναι?
bakchr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nero62 είπε Απορώ χρήστες με προϊόντα της Apple και δεν έχουν Apple υπολογιστή. Περίεργο δεν είναι? Το να έχεις iPhone ή iPad δεν προϋποθέτει να έχεις και Apple υπολογιστή. Κάποιες ελάχιστες διεργασίες γίνονται πιο εύκολα σε Apple υπολογιστή αλλά το 95% γίνεται το ίδιο καλά και σε Windows. Μιας και αναφέρεσαι σε εμένα όμως, να σε ενημερώσω ότι έχω και Apple και Windows υπολογιστή. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία. 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nero62 said: Εγώ έχω εγκαταστήσει tbytes από το store και όλα παίζουν άψογα γρήγορα με τη μία. Κάποιο άλλο πρόβλημα έχει το pc σου. Αν βοηθά δεν έχω τίποτε από apple προϊόν/λογισμικό, η πλατφόρμα είναι φουλ intel και Nvidia με γνήσια windows 10 pro με πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Απορώ χρήστες με προϊόντα της Apple και δεν έχουν Apple υπολογιστή. Περίεργο δεν είναι? Δεν είναι και τόσο περίεργο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να έχει κάποιος ένα iPhone και ένα PC. Βάλε και τις περιπτώσεις που κάποιος έχει και Windows και Mac (εγώ π.χ.) Edit: Και ο bakchr, απ' ό,τι μόλις είδα On 13/06/2019 at 21:43, paredwse said: Για μένα, ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν μεταφέρομαι ολοκληρωτικά στο iCloud (το οποίο ούτως ή άλλως πληρώνω) και έχω και Dropbox Plus (εδώ και μερικές ημέρες αναβαθμίστηκε σε 2ΤΒ αντί του μέχρι πρότεινος 1ΤΒ) είναι η έλλειψη selective sync στα αρχεία. Όταν, με το καλό, το δω και αυτό, θα μεταβώ ολοκληρωτικά σε iCloud. Έχει κι άλλα καλά το ρημάδι το Dropbox. Το "File Requests" μ' έχει βοηθήσει πολλές φορές. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα