EverythingYouBelieve Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Είμαι μάλλον στους τυχερούς που θα το απολαύσουν τώρα για πρώτη φορά. Eίχα κάποτε ένα γαλάζιο Game Boy Color και το LA ήταν στα βασικά υποψήφια μα με πρόλαβε το 2002. Το Gamecube με το πρώτο Luigi's Mansion μόλις είχαν βγει και πούλησα το GBC σε ένα μαγαζί για να μου κόψει από την τιμή τους!
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 τον κολέκτορα πάντως ακόμα να τον δούμε κάπου 2
jay_D Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, cubilone είπε Πριν 3 χρόνια τερμάτισα το Link's Awakening για πρώτη φορά στο 3DS μου, στον στρατό. Το είχα παίξει και παλιότερα όταν ήμουν πιτσιρικάς, αλλά καθώς πρώτα είχα παίξει το Ocarina of Time, το πρώτο μου Zelda, δεν με κέρδισε. Έγραψα ένα άρθρο για το Link's Awakening λοιπόν, μια ωδή-ερωτική εξομολόγηση χωρίς ίχνος νοσταλγίας. Το αφήνω εδώ γιατί έχουμε μαζευτεί πολλοί! Αφού το έπαιξα τόσο πρόσφατα, δεν ξέρω αν θα τρέξω να ξαναπαίξω το remake. Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα αντέξω να αντισταθώ. Όμορφο το άρθρο φίλε μου. Congrats. Και τα 1x1 screenshots του παιχνιδιού 8 ώρες πριν, chek2fire είπε τον κολέκτορα πάντως ακόμα να τον δούμε κάπου Την περιμένω στη γωνία την Collectors. Και ελπίζω να είναι και σε καλή τιμή (σκέψου δεν έχω καν swtich ακόμα) 1
VonLoutsos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 7 minutes ago, jay_D said: Την περιμένω στη γωνία την Collectors. Και ελπίζω να είναι και σε καλή τιμή (σκέψου δεν έχω καν swtich ακόμα) Και εγώ την γλυκοκοιτάζω την Collectors(χωρίς να έχω, ούτε να εχω σκοπό να πάρω switch).
jay_D Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Και εγώ την γλυκοκοιτάζω την Collectors(χωρίς να έχω, ούτε να εχω σκοπό να πάρω switch). 1
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Προσωπικά περιμένω την Collector καπου να εμφανιστεί ελλάδα 1 2
jay_D Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ έπος δεν το είχα δει ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
duende Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/6/2019 στις 4:24 ΜΜ, mansa2k είπε Ένα γενικότερο θέμα είναι η τιμολόγηση του παιχνιδιού και δεν θα το κοστολογήσω με βάση το κόστος παραγωγής του ή το μέγεθος/διάρκεια. Το πρόβλημα είναι πιο πρακτικό. Το LA απευθύνεται και σε μικρότερες ηλικίες και γενικά είναι ένας κατάλληλος τίτλος για να γνωρίσει ο οποιοδήποτε την σειρά Zelda. Η πλήρης τιμολόγηση θεωρώ πως δεν είναι κατάλληλη για το χαρτζιλίκι ενός μικρού παιδιού και γενικά η Ν πρέπει να το προσέξει αυτό όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά γενικότερα. Επίσης το LA δεν μπορεί να σταθεί άξια στην ίδια τιμή με το BoW στο ίδιο ράφι του καταστήματος. αμ, δεν απευθυνεται στο χαρτζηλικι ενος μικρου παιδιου, αλλα στο "χαρτζηλικι" των 30ρηδων που θα τα σκασουν και για τη collector's edition 😄 (ποτε βγαινει ειπαμε?) Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από duende
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, duende είπε αμ, δεν απευθυνεται στο χαρτζηλικι ενος μικρου παιδιου, αλλα στο "χαρτζηλικι" των 30ρηδων που θα τα σκασουν και για τη collector's edition 😄 (ποτε βγαινει ειπαμε?) Εγώ πάντως θα τσοντάρω για να πάρω την Collector's στο δύο ετών παιδί μου που μου την ζητάει συνέχεια από την στιγμή που έμαθα ότι θα κυκλοφορήσει 😜 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Bourdoulas 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Ένα μαθηματάκι ιστορίας σχετικά με το πιο παθιασμένο Zelda ever. Λίγο Twin Peaks, μπόλικοι Koizumi και Tanabe και 0% Miyamoto. Η συνταγή της επιτυχίας. Με spoilers προφανώς. 1
jay_D Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, Malthador είπε Ένα μαθηματάκι ιστορίας σχετικά με το πιο παθιασμένο Zelda ever. Λίγο Twin Peaks, μπόλικοι Koizumi και Tanabe και 0% Miyamoto. Η συνταγή της επιτυχίας. Με spoilers προφανώς. Το έβαλε στην 1η σελίδα ο @greygore. Γενικά είναι ένα έπος. Και το Zelda και ο Gaming Historian.? Επίσης πρόλαβε κανείς preorder απο plaisio ή public?
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, jay_D είπε Το έβαλε στην 1η σελίδα ο @greygore. Γενικά είναι ένα έπος. Και το Zelda και ο Gaming Historian.? Επίσης πρόλαβε κανείς preorder απο plaisio ή public? plaisio public δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμα.
jay_D Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Socratis_g είπε plaisio public δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμα. Βγάλαν εχθές τα είδα αλλά Public ήταν ήδη εξαντλημένο και plaisio έκανα preorder πανικόβλητος και αμέσως μετά έβγαλε ότι είναι εξαντλημένο. Πράγμα που με κάνει να φοβάμαι για ακύρωση. Εννοείται περιμένω να δω μήπως το βγάλει κάποιος άλλος να είμαι λίγο πιο καλυμμένος. https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Nintendo-Legend-Of-Zeldalink-S-Awakening-Limited.htm https://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/the-legend-of-zelda:-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch-game/prod10024823pp/ 1
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, jay_D είπε Βγάλαν εχθές τα είδα αλλά Public ήταν ήδη εξαντλημένο και plaisio έκανα preorder πανικόβλητος και αμέσως μετά έβγαλε ότι είναι εξαντλημένο. Πράγμα που με κάνει να φοβάμαι για ακύρωση. Εννοείται περιμένω να δω μήπως το βγάλει κάποιος άλλος να είμαι λίγο πιο καλυμμένος. https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Nintendo-Legend-Of-Zeldalink-S-Awakening-Limited.htm https://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/the-legend-of-zelda:-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch-game/prod10024823pp/ πως κατάφερες και το τσίμπισες? μπαίνω κάθε μέρα πλαισιο και παμπλικ και δε μου εβγαζε τίποτα. το εχω κάνει preorder απο amazon uk, αλλα φοβάμαι μην φαω ακυρο. θα το κάνω και απο ελλάδα αν ποτέ το βρω, δεν ρισκάρω να το χασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα