Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα, αν όχι κάποιος mod ας το μεταφέρει.

Σήμερα μου ήρθανε κάποια μηνύματα από 5ψηφια νούμερα στα οποία δεν έχω συγκαταθέση με οποιοδήποτε τρόπο και με χρέωσαν ένα ποσό.

Πήρα τηλέφωνο στην cosmote εξηγώντας το περιστατικό και το μόνο που μου πρότειναν είναι φραγή στα 5ψηφια την οποία και έκανα. Τους ρώτησα για πίστωση του ποσού και μου είπαν να τα βρω με την εταιρεία που με χρέωσε.

Μετα από λίγο ψάξιμο στο νετ , βρηκα την εταιρεία, επικοινώνησα τηλεφωνικά, την πρώτη φορά που μιλήσαμε όταν τους απαιτησα το ποσό και τους απειλησα με καταγγελία στην ΕΕΤΤ μου το έκλεισαν στα μούτρα. Την δεύτερη φορά κατάφερα να συνομιλήσω και με παρότρυνε να στείλω e- mail με το αίτημα μου.

Εν ολίγοις έστειλα και e-mail απαιτώντας τα χρήματα πίσω.

Έχει τύχει σε κανένα σας κάτι παρόμοιο και πως έχετε αντιδράσει, υπάρχει περίπτωση να μου γυρίσουν πίσω το ποσό που με χρέωσαν ?

Δεν είναι για τα χρήματα, για την κοροϊδία και το γαμοτο ειναι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε δεύτερο αριθμό που διατηρώ στη Vodafone που χρησημοποιείται μονο για data 4 φορές τον μήνα. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, μίλησα με ένα παιδί το οποιό με παρότρυνε να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό και να ξανά επικοινωνήσω μαζί τους. Μετά από 1 βδομάδα τους ξαναπήρα με τον αναλυτικό λογαριασμό, τους εξήγησα την κατάσταση και οτι απαιτώ την πίστωση των χρημάτων. Η υπάλληλος ήταν αρνητική και αφού ζήτησα να μιλήσω με τον υπεύθυνο της και εξήγησα ξανά την κατάσταση μου πίστωσαν τα χρήματα σε 3 μέρες. 

Το ποσό ήταν 3.01Ε και το 5ψηφιο άνηκε στη  buogiorno or sth.  

EDIT: H συνδρομή υποτίθεται έγινε 4:30 το πρωί 

Επεξ/σία από tara493
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εμένα δεν είναι μεγάλο το ποσό, πιο πολύ για το γαμοτο είναι, για την ιστορία 7€ περίπου με χρέωσαν και η εταιρεία είναι η VEOO.

Δημοσ.

Μου συνεβει πριν δυο βδομαδες. Σαββατο βραδυ. 

5 sms με συνολικη χρεωση 8,60€

Μιλησα με το chat της βονταφον ωστε να κρατησω με print screen την συνομιλια και να υπαρχει γραπτως και το τι εχω ζητησει. 

Ζητησα λοιπον σε πρωτη φαση μπλοκαρισμα σε ολα τα 5ψηφια. 

Αυτο εγινε αμεσως. 

Ζητησα μετα αμεση πιστωση του ποσου που μου χρεωθηκε εφοσον δεν εκανα ποτε εγγραφη εγω σε υπηρεσια κ επιπλεον γιατι παρανομουν και το ξερουν εφοσον γινεται με ανοχη απο το δικτυο της εταιρειας του. 

Σε αυτο μου απαντησε ο υπαλληλος οχι επειδη δεν γνωριζει το ποσο που μου χρεωθηκε δεν γινεται να το προχωρησει. 

Ξαναμιλησα μεσω τσατ την επομενη μερα - Κυριακη. 

Μου απαντησε ο υπαλληλος οτι καταχωρειται το αιτημα μου αλλα πρεπει να ειναι εργασιμη για να γινει πιστωση. 

Ξαναστειλα λοιπον Δευτερα μεσημερι κ ζητησα αμεση πιστωση εντος της ημερας. 

Αρχισαν καποια δεν ξερω κτλ κτλ και ζητησα το ονομα του υπευθυνου του τμηματος ωστε να προχωρησω σε επωνυμη και εγγραφη καταγγελια προς ΕΕΤΤ στην οποια θα επισυναπτω και τα print screens των συνομιλιων μου. 

Με καλεσε αμεσως λοιπον καποιος υπευθυνος ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι εντος 15-20’ θα πιστωθουν τα χρηματα οπως και εγινε. 

Δεν ηταν τα χρηματα αλλα μου την δινει αυτη η κοροιδια. 

Αντι να προστατευσουν εμενα ως πελατη τους με χρεωνουν χωρις λογο για αθλιοτητες. 

Φιλε μου.... καντα ολα γραπτα και επωνυμα. 

Οσο μιλας σου πασαρουν οτι θελουν. Οταν τους ζητησεις το ονομα τους κ ξερουν οτι καταγραφεται οτι λενε το θεμα προχωραει πιο γρηγορα

ελπιζω να βρεις λυση!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...