Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα φθηνο κινητο με την καλυτερη δυνατη καμερα στα λεφτα αυτα.Δε με ενδιαφερουν μπαταριες λειτουργικα κτλ κτλ.αρκει να εχει καλη πισινη καμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi Mi8 lite ή Xiaomi Mi A2.

Στα ίδια επίπεδα είναι με ένα ελαφρύ προβάδισμα το πρώτο.

Πάντα για την κάμερα που θες.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα σου προτεινα το meizu m6 note εαν σε ενδιαφερουν αποκλειστικα και μονο οι καμερες. Ξεκιναει στο σκρουτζ απο 110 ευρω και ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας με 2 χρονια εγγυηση. Πισω καμερες 12mp sony imx362 f/1.9, 2η για bokeh effect 5mp f/2.0 και μπροστινη 16mp f/2.0. Στα αρνητικα του ειναι λιγο το λογισμικο (κυριως για ενημερωσεις), το android 7, και τα 16gb αποθηκευτικου χωρου (το πιο σημαντικο). Στα θετικα του επισης η μπαταρια (4000mah), ο επεξεργαστης αν και παλιος (snapdragon 625) και fullHD οθονη. Επισης τραβαει βιντεο σε 4κ 30fps και εχει επαγγελματικο mode, slow motion(πολυ μετριο/720p), πανοραμα κλπ. Απο θεμα καμερων ειναι πολυ καλο, ειδικα στην τιμη του και το λεω με σιγουρια επειδη το εχω, σε αλλη εκδοση βεβαια (4/64g).

https://www.firesale.gr/index.php?_route_=meizu-m6-note-16gb-dual-sim-black.html

Επεξ/σία από vagsta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...