ScorpioX777 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, savvas15 είπε Δεν το έχω συνδεδεμένο το pc στην τηλεόραση, το είχα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλα έβαλα Νόβα και δεν έχω άλλη θύρα hdmi ελεύθερη πλέον, Μοντέλο είναι η KD-55ΧΕ7096. Το θέμα είναι ότι έχω άλλες δυο τηλεόρασης στο σπίτι, αν είχα πρόβλημα με την τάση λογικά δεν θα είχαν και οι άλλες πρόβλημα Εχεις εξωτερικη κεραια να δεις αν το κανει στα Ελληνικα καναλια?(οχι μεσω nova) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από ScorpioX777
savvas15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Εξωτερική κεραία δεν έχω, αλλα σίγουρα το κάνει στο youtube, και σε ταινία από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το είχα δει την πρώτη φορα που μου το είχε κάνει
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, savvas15 είπε Εξωτερική κεραία δεν έχω, αλλα σίγουρα το κάνει στο youtube, και σε ταινία από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το είχα δει την πρώτη φορα που μου το είχε κάνει Ηθελα να αποκλεισω το ενδεχομενο να φταιει ο αποκωδικοποιητης της nova, για δομικασε να αλλαξεις και θυρα HDMI(αν και απιθανο) στον αποκωδικοποιητη αν δεν γινει και εκει τιποτα πηγαινε τη για service δεν αξιζει να σπας τα ματια σου...
savvas15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Λέω να την αφήσω λίγο να δω πως θα πάει τώρα που την έβαλα σε μπρίζα μονη της και βλέπω, αν το ξανακάνει τότε πάει καρφί για το service
GMagicPlus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό η στο led driver board. Αν είχες θέμα με τα led θα άναβε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα έσβινε. Το θέμα είναι να την δει τεχνικός πριν δημιουργηθεί και άλλη ζημιά............
savvas15 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Tην πήγα στο service. Eίναι μπέρδεμα λένε γιατί δεν το κάνει συνεχεια και θα πρέπει να το ψάξουμε. Για να δούμε..
GMagicPlus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Όταν την πάρεις από το service πες μας τι σου είπαν.
savvas15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Tην παρέλαβα από το service. Mετά από διάφορους ελεγχους κλπ που έκαναν δεν βρήκαν κάτι μου είπαν, η τηλεόραση δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Tι να πω θα δείξει.. Tο καλο είναι ότι δεν χρεώθηκα τίποτα για τον έλεγχο που στην ουσία έγινε. Ωραιοι εκει στη sony.
soteras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Mήπως η πριζα εκει εχει γενικα θεμα απο μονη της η δεχετε τιποτα παρεμβολες στο σημειο που ειναι αμα ειχε κατι πιστευω στο service κατι θα βλεπαν αμα ασχοληθηκαν σωστα
Doubt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, savvas15 είπε Tην παρέλαβα από το service. Mετά από διάφορους ελεγχους κλπ που έκαναν δεν βρήκαν κάτι μου είπαν, η τηλεόραση δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Tι να πω θα δείξει.. Tο καλο είναι ότι δεν χρεώθηκα τίποτα για τον έλεγχο που στην ουσία έγινε. Ωραιοι εκει στη sony. Στο σέρβις την πήγες με το καλώδιο της ή χωρίς; Την είχα πατήσει κάποτε κι έτρεχα για σέρβις ενώ έφταιγε το καλώδιο ρεύματος.
darkman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δεν νομιζω να εκαναν ελενχο χωρις το καλωδιο γιατι αν δεν κανω λαθος σε αυτην την Tv και στις περισσότερες SONY στο καλωδιο της εχει πανω και το τροφοδοτικό της τηλεόρασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα