Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, savvas15 είπε

Δεν το έχω συνδεδεμένο το pc στην τηλεόραση, το είχα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλα έβαλα Νόβα και δεν έχω άλλη θύρα hdmi ελεύθερη πλέον,
Μοντέλο είναι η KD-55ΧΕ7096. 
Το θέμα είναι ότι έχω άλλες δυο τηλεόρασης στο σπίτι, αν είχα πρόβλημα με την τάση λογικά δεν θα είχαν και οι άλλες πρόβλημα

Εχεις εξωτερικη κεραια να δεις αν το κανει στα Ελληνικα καναλια?(οχι μεσω nova)

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Εξωτερική κεραία δεν έχω, αλλα σίγουρα το κάνει στο youtube, και σε ταινία από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το είχα δει την πρώτη φορα που μου το είχε κάνει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Εξωτερική κεραία δεν έχω, αλλα σίγουρα το κάνει στο youtube, και σε ταινία από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το είχα δει την πρώτη φορα που μου το είχε κάνει

Ηθελα να αποκλεισω το ενδεχομενο να φταιει ο αποκωδικοποιητης της nova, για δομικασε να αλλαξεις και θυρα HDMI(αν και απιθανο) στον αποκωδικοποιητη αν δεν γινει και εκει τιποτα πηγαινε τη για service δεν αξιζει να σπας τα ματια σου...

Δημοσ.

Λέω να την αφήσω λίγο να δω πως θα πάει τώρα που την έβαλα σε μπρίζα μονη της και βλέπω, αν το ξανακάνει τότε πάει καρφί για το service

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό η στο led driver board. Αν είχες θέμα με τα led θα άναβε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα έσβινε. Το θέμα είναι να την δει τεχνικός πριν δημιουργηθεί και άλλη ζημιά............

Δημοσ.

Tην πήγα στο service. Eίναι μπέρδεμα λένε γιατί δεν το κάνει συνεχεια και θα πρέπει να το ψάξουμε. Για να δούμε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tην παρέλαβα από το service. Mετά από διάφορους ελεγχους κλπ που έκαναν δεν βρήκαν κάτι μου είπαν, η τηλεόραση δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Tι να πω θα δείξει..

Tο καλο είναι ότι δεν χρεώθηκα τίποτα για τον έλεγχο που στην ουσία έγινε. Ωραιοι εκει στη sony.

Δημοσ.

Mήπως η πριζα εκει εχει γενικα θεμα απο μονη της η δεχετε τιποτα παρεμβολες στο σημειο που ειναι αμα ειχε κατι πιστευω στο service κατι θα βλεπαν αμα ασχοληθηκαν σωστα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, savvas15 είπε

Tην παρέλαβα από το service. Mετά από διάφορους ελεγχους κλπ που έκαναν δεν βρήκαν κάτι μου είπαν, η τηλεόραση δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Tι να πω θα δείξει..

Tο καλο είναι ότι δεν χρεώθηκα τίποτα για τον έλεγχο που στην ουσία έγινε. Ωραιοι εκει στη sony.

Στο σέρβις την πήγες με το καλώδιο της ή χωρίς;

Την είχα πατήσει κάποτε κι έτρεχα για σέρβις ενώ έφταιγε το καλώδιο ρεύματος.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εκαναν ελενχο χωρις το καλωδιο γιατι αν δεν κανω λαθος σε αυτην την Tv και στις περισσότερες SONY στο καλωδιο της εχει πανω και το τροφοδοτικό της τηλεόρασης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...