Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξα την τηλεόραση και αναβόσβηνε η οθόνη, σαν να αυξομειωνόταν η φωτεινότητα, αλλα πολύ γρήγορα, και έβγαζε και κάτι κάθετες γραμμές σε όλη την οθόνη. Μου το είχε ξανακάνει πριν από κάτι μήνες και μόλις την έβγαλα από το ρεύμα έστρωσε, αλλα για να μου το ξανάκανε σήμερα κάποιο πρόβλημα θα έχει. Τι μπορεί να είναι?
Την τηλεόραση την έχω 15 μήνες περίπου, τι εγγύηση έχουν αυτές? ένα η δυο χρονια? Δεν θυμάμαι καθόλου ποσο μου είχαν πει στον κωτσόβολο

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στη sony, αν μου λένε μόλις τη βγάζω από το ρεύμα στρώνει, τότε φταίει η τάση του ρεύματος, να τι βγάλω από το πολυμπριζο και να την βάλω απευθείας σε μπρίζα.

Υπάρχει αυτή η περίπτωση?  Από την τάση του ρεύματος να  αυξομειωνεται η φωτεινοτητα έτσι απότομα στην  οθόνη?

Εγγύηση έχω δυο χρονια, αλλα αν την παω λέει στον τεχνικό και δεν βρει τίποτα υπάρχει χρέωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πολυμπριζο ειναι ασφαλειας ? εχεις μονο την Tv πανω του ? ποσες ιντσες ειναι η Tv ??  οταν στο κανει εχεις αλλα αναμενα ? πχ aircontion κτλ κτλ .

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Εχω πολύμπριζο ασφαλειας apc όπου πάνω έχω συνδεδεμένο το pc με την οθόνη,  από αυτό το πολύμπριζο φεύγει ένα καλώδιο, όπου έχω συνδέση ένα άλλο πολύμπριζο, πάνω στο οποιο έχω τηλεόραση (55 ίντσες) αποκωδικοποιητή Νόβα και αποκωδικοποιητή οτε, και μια ηχόμπαρα. air conticion δεν έχω αναμμένο, έναν ανεμιστήρα οροφής έχω

Δημοσ.

Αυτό μου είπαν και από τη sony. Μπέρδεμα είναι. Η τηλεόραση είναι 5 μετρα μακριά από το apc, δεν φτάνει το καλώδιο, πρέπει να τα στήσω όλα από την αρχή. Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω. αν είναι να πάθει κάτι τουλάχιστον να το πάθει όσο έχω εγγύηση.
Οπως και να έχει ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο

Δημοσ.

Αυτο που εχεις κανει με το ενα πολυμπριζο πανω στο αλλο και σε τετοια αποσταση μπορει να σου κανει το θεμα πριν πας για service κανε ενα τεστ μονο με την Tv .

Δημοσ.

Aυτό θα κάνω, θα αγοράσω αυτό, https://www.skroutz.gr/s/7932649/APC-Essential-SurgeArrest-PM1W-GR.html  θα το βάλω σε μια μπρίζα μονο του, και θα τραβήξω καλώδιο μονο για την τηλεόραση

Δημοσ.

Kαλο ειναι να μην εναι μακρύ το καλώδιο , για να κανεις σωστα το τεστ πρέπει η TV να μπει πανω στην πριζα κατευθειαν η με το apc που λες μαζι , οχι μακρια καλώδια οχι μπαλαντεζες οχι αλλες συσκευες πανω της .

Δημοσ.

Το σωστό είναι αυτό που λες, το θέμα είναι ότι δυο μπρίζες που έχω είναι στα πέντε μετρα από την tv, στη μια έχω το apc και στην άλλη τον εκτυπωτή, αναγκαστικά το καλώδιο θα είναι 6-7 μετρα δηλαδή. Προς το παρόν αφαίρεσα τον εκτυπωτή και σύνδεσα την tv, θα αγοράσω και αυτό το μπριζάκη της apc για μια σχετική προστασία και βλέπω

Δημοσ.

Δε μου φαίνεται για θέμα πρίζας... Μήπως είναι ο inverter (ουσιαστικά η λάμπα που δίνει φως) ή και το panel?.... 

Για δοκίμασε να χαμηλώσεις φωτεινότητα και δες το! 

Δημοσ.

γνωμη μου αποσυνδεσε το pc....πως το εχεις συνδεσει στη τιβι ????

μετα κανε τα τεστ πριζας....αν εχεις αυξομειωσεις στη ταση στη περιοχη σου εχεις προβλημα και πρεπει να εχεις ups για να μην τη κλαις

ποια σονυ εχεις ?? δεμν μας ειπες ουτε ποιο μοντελο ειναι

Δημοσ.

Δεν το έχω συνδεδεμένο το pc στην τηλεόραση, το είχα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλα έβαλα Νόβα και δεν έχω άλλη θύρα hdmi ελεύθερη πλέον,
Μοντέλο είναι η KD-55ΧΕ7096. 
Το θέμα είναι ότι έχω άλλες δυο τηλεόρασης στο σπίτι, αν είχα πρόβλημα με την τάση λογικά δεν θα είχαν και οι άλλες πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...