Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχολείται κανείς; 

Σε ποιo στυλ προπονείστε (wado, shotokan). Πιο kata σας έχει δυσκολέψει περισσότερο;

Προσωπικά μετά απο πολλά χρόνια προπονήσεων θεωρώ οτι μετά τη κολύμβηση ειναι ο καλύτερος τρόπος άθλησης, ανεξάρτητα από την αυτοάμυνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Shotokan

Της μαύρης ζώνης bassai dai

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Shotokan

Της μαύρης ζώνης bassai dai

Να βρηκαμε δικό μας άνθρωπο!!

Μαζι με πιό άλλο το έδωσες;

Πως και σε δυσκόλεψε το συγκεκριμένο; Θεωρητικά αν μπορεις να εκτελέσεις άψογα τα Heian Neidan,Shadan και Υondan είσαι έτοιμος για Bassai Dai. 

Τη πρωτη χαρακτηριστικη δυσκολία τη βρηκα στο Neidan. Μέχρι να ξεπεράσω το yoko geri και στα καπάκια κόξτο ούκε, μου βγήκε η πίστη!!

Τη δεύτερη (και θεωρω το συγκεκριμένο ΚΑΤΑ επιτομή για το αν θα συνεχίσει κάποιος), ηταν στο Yondan.

Κατά τα άλλα, πιο δύσκολο μου βγηκε το Jion :P 

Επίσης πολύ δυσκολες για αρχάριους οι κινήσεις στο Shadan

(Αγαπημένος καρατέκα ο Naka της JKA. Θεός )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να το τελειοποιήσεις απαιτει άριστη τεχνική.Ισορροπια,ένταση στα σημεία που πρέπει, εκρηκτικότητα.

Δεν θυμάμαι με ποιο άλλο το είχα δώσει.Παει καιρός που πήρα το dan.

Ένας λόγος να ξαναασχοληθω είναι για να πάρω μέρος σε αγώνες.Αλλα στη φάση που είμαι κομμάτι δύσκολο.

Σε ποια σχολή είσαι;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Για να το τελειοποιήσεις απαιτει άριστη τεχνική.Ισορροπια,ένταση στα σημεία που πρέπει, εκρηκτικότητα.

Δεν θυμάμαι με ποιο άλλο το είχα δώσει.Παει καιρός που πήρα το dan.

Ένας λόγος να ξαναασχοληθω είναι για να πάρω μέρος σε αγώνες.Αλλα στη φάση που είμαι κομμάτι δύσκολο.

Σε ποια σχολή είσαι;

Σωστα!

Ειχα ξεκινήσει απο μικρός στη Θεσσαλονίκη και είχα σταματήσει στη πρώτη καφέ

Οταν ήρθα Αθήνα ξεκίνησα λιγο στον Οtake αλλά για διάφορους λόγους συνέχισα στον κ. Τάσο (τον οποίο θεωρώ τιτανοτεράστιο δάσκαλο/δεν αναφέρω επωνυμα μη θεωρηθει διαφημιση). Έχω σταματήσει καιρό, αλλά ψηνομαι να πηγαίνω σε σεμινάρια. Έχασα τωρα το Gasshuku με τους 2 κορυφαίους Ιάπωνες αλλά ελπιζω να ξανακάνουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον κατάλαβα που λες.Ποιος σου έκανε μάθημα;Ο Γιώργος;Ή ο γιος του

Δημοσ.
Στις 13/6/2019 στις 9:15 ΠΜ, pontez2 είπε

Ασχολείται κανείς; 

Σε ποιo στυλ προπονείστε

Ασχολούμαι εγώ, αλλά ερασιτεχνικά

Στυλ Cobra Kai 

Strike first, strike hard, no mercy, φυσικά στο μόνο true Dojo της περιοχής, Cobra Kai Dojo

Αρχικά με Sensei τον κύριο Lawrens(All-Valley Champion 1982 και 1983), αλλά εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε ο θρύλος του καράτε Sensei Kreese και ήμουν από τους τυχερούς που επέλεξε για ένα πιο κλειστό γκρουπ εντατικής προπόνησης

Μιλάμε για τον ιδρυτή του Cobra Kai Dojo με τεράστια εμπειρία και παρασημοφορεμένο βετεράνο του Βιετνάμ 

Spoiler

Συγγνώμη, δεν άντεξα :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...