Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις του office και δεν έχω καταλάβει αν το 365 είναι μια άλλη έκδοση του office όπως το 2007, 2010..... ή αν είναι διαφορετική  εμπορική ονομασία κάποιου από τα προηγούμενα. πχ office 2013 με κάποια επιπλέον extras όπως χώρο στο cloud και όλο αυτό το ονομάζουνε 365.

το 365 είναι δηλαδή το όνομα του συνδρομητικού πακέτου; σε ποιο office βασίζεται; ή εφόσον είναι συνδρομητικό έχεις πάντα το τελευταίο; δηλαδή στην πράξη αγοράζεις αυτή τη στιγμή το 2019

Θέλω για ένα φίλο να πάρουμε το office για την επιχείρηση του να το έχει νόμιμα. αυτή τη στιγμή δουλεύει σε office 2013.

αν πάρουμε το 365 είμαστε οκ?

διαφωτίστε με λίγο

Δημοσ.

Ναι, το Office 365 είναι το συνδρομητικό μοντέλο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών του Office, επιπλέον storage στο One Drive, και τις full εκδόσεις σε android/ios.

Δημοσ.

Θα ήθελα να υπογράμμισε το "τελευταίες εκδόσεις" που είπε ο Zeus. Το 365 δεν ειναι συγκεκριμένη έκδοση. Με το 365 έχεις πάντα την τελευταία έκδοση του office, αρκεί βέβαια να πληρώνεις τη συνδρομή.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδιά.

τελικά το 365 είναι η ονομασία της υπηρεσίας που σου παρέχει την τελευταία έκδοση αρκεί να έχεις την συνδρομη.

εγώ νόμιζα είναι μια εντελώς άλλη έκδοση του office λίγο πετσοκομμένη

Δημοσ.

Ισα ισα, εχω την εντυπωση οτι η κανονικη εκδοση του office ειναι κουτσουρεμενη σε σχεση με το 365. Η απλη με τα 149 εχει μονο Word, Excel, Powerpoint.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...