Mr.Cornflakes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Καλημερα σε ολα τα παιδια εδω. Οποιος γνωριζει κατι, ας απαντησει εδω. Πηγα και παρελαβα τις προαλλες το διπλωμα του χειριστη ταχυπλοου σκαφους στο Λιμενικο της Γλυφαδας (στη 4η Μαρινα Γλυφαδας) Μου το δωσανε σε εντυπη μορφη ομως και οχι σε πλαστικη καρτα. Και ειπαν πως θα με ενημερωσουν οταν ερθει η ωρα μου να παω να την παραλαβω. Σε κανα χρονο και αν. Αυτη τη στιγμη μοιραζουν τις καρτες του 2017. Τις ειχαν πανω στο γραφειο τους κιολας. Ενας γνωστος μου που το εδωσε και το περασε προσφατα, μου ειχε πει ομως οτι το πηρε αμεσως σε καρτα και οχι σε χαρτι. Δεν εχω το τηλεφωνο του για να τον ρωτησω περισσοτερες πληροφοριες αυτη τη στιγμη. Οταν τον πετυχω θα τον ρωτησω. Γνωριζει μηπως καποιος εδω πως θα μπορουσα να παρω την πλαστικοποιημενη καρτα αμεσα; Μηπως επεσα σε περιεργο υπαλληλο, το λεω αυτο διοτι στο δημοσιο εχω δει τραγικα πραγματα.
VyronPeristeri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Και γω κατευθειαν σε πλαστικη μορφη το ειχα παρει. Βεβαια εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε. Γιατι θες τοσο πολυ πλαστικοποιημενη;;; Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ρωτήσεις τον δασκαλο σου. Αν έχουν θεμα με τις πλαστικοποιησεις θα το ξερει.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Γιατι θες τοσο πολυ πλαστικοποιημενη;;; Επειδή ίσως είναι υποχρεωτική η αντικατάσταση των παλαιών αδειών ως το τέλος του 2019? @ts Όντως έχουν έλλειψη εντύπων, για αυτό είχαν δώσει παράταση στην υποχρεωτική αλλαγή ως το τέλος του 2017, μετά έδωσαν παράταση ως το τέλος 2019, και έτσι όπως πάει θα δώσουν ξανά. Εδώ πάντως στα νέα διπλώματα δεν δίνουν καν έντυπη μορφή, μια κόλλα Α4 δίνουν. 1 1
fotisdra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Επειδή ίσως είναι υποχρεωτική η αντικατάσταση των παλαιών αδειών ως το τέλος του 2019? @ts Όντως έχουν έλλειψη εντύπων, για αυτό είχαν δώσει παράταση στην υποχρεωτική αλλαγή ως το τέλος του 2017, μετά έδωσαν παράταση ως το τέλος 2019, και έτσι όπως πάει θα δώσουν ξανά. Εδώ πάντως στα νέα διπλώματα δεν δίνουν καν έντυπη μορφή, μια κόλλα Α4 δίνουν. Α4=έντυπη μορφή
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, fotisdra είπε Α4=έντυπη μορφή Σύμφωνα με τη δική μου αντίληψη Α4 = προσωρινή άδεια, και έντυπη μορφή είναι τα παρακάτω: Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Joshua21 1
fotisdra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Οκ καλό ήταν που έγινε η διευκρίνηση. να ρωτήσω μήπως ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει η όλη διαδικασία και πόσο καιρό θα πάρει ;
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, fotisdra είπε Οκ καλό ήταν που έγινε η διευκρίνηση. να ρωτήσω μήπως ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει η όλη διαδικασία και πόσο καιρό θα πάρει ; Παράβολα ποσού είκοσι πέντε (25,00) ευρώ υπέρ του Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Ν και δέκα (10,00) ευρώ υπέρ του Δημοσίου (από Δ.Ο.Υ στο Κ.Α.Ε 3435 ή ηλεκτρονικό παράβολο). Για αντικατάσταση από παλιά σε νέα εννοώ. Το πόσο καιρό θα πάρει είναι άγνωστο, μια και υπάρχει έλλειψη σε πλαστικές κάρτες. Να ναι μια φωτό της προσωρινής άδειας σε Α4: Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Joshua21
vagos789 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Εχω πληρωσει το παραβολο εδω και χρονια Μου λενε οτι δεν εχουν ακομα τις καρτες
Mr.Cornflakes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Να ναι μια φωτό της προσωρινής άδειας σε Α4: Αυτο ειναι που εχω, η προσωρινη αδεια οπως το λετε και βλεπουμε στην φωτογραφια εδω. Λιγο κατω απο 300 ευρω μου στοιχισε ολο αυτο με το διπλωμα, με τα μαθηματα μαζι. Μηπως αυτο με τις καρτες ισχυει μονο στο συγκεκριμενο παραρτημα του Λιμενικου στην Γλυφαδα; Αν παμε αλλου και ζητησουμε το διπλωμα σε καρτα, θα μας την δωσουν; Λεω τωρα, δεν εχω ιδεα, δεν το εψαξα κιολας.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε Αυτο ειναι που εχω, η προσωρινη αδεια οπως το λετε και βλεπουμε στην φωτογραφια εδω. Λιγο κατω απο 300 ευρω μου στοιχισε ολο αυτο με το διπλωμα, με τα μαθηματα μαζι. Μηπως αυτο με τις καρτες ισχυει μονο στο συγκεκριμενο παραρτημα του Λιμενικου στην Γλυφαδα; Αν παμε αλλου και ζητησουμε το διπλωμα σε καρτα, θα μας την δωσουν; Λεω τωρα, δεν εχω ιδεα, δεν το εψαξα κιολας. Αν προσέξεις στο κάτω μέρος λέει πως ισχύει κανονικά μέχρι να σε καλέσουν και να παραλάβεις τη νέα, μην ανησυχείς. Πάντως αν πας ξέρω γω στο λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης και ζητήσεις να σου δώσουν το δίπλωμα (το οποίο έβγαλες στη Γλυφάδα) σε κάρτα, μάλλον θα βάλουν τα γέλια.
Mr.Cornflakes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Να εισαι καλα φιλε @Joshua21 σε ευχαριστουμε ολοι για τις πληροφοριες σου εδω
Undertaker25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Σοβαρά τώρα, πρέπει να δώσω 25 ευρώ για να πλαστικοποιήσω το δίπλωμα? Τι θα σκαρφιστούν ακόμα οι κηφήνες...
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Σοβαρά τώρα, πρέπει να δώσω 25 ευρώ για να πλαστικοποιήσω το δίπλωμα? Τι θα σκαρφιστούν ακόμα οι κηφήνες... Δεν κατάλαβες, 25 + 10 = 35€ είναι το κόστος. Και αυτό δεν είναι τίποτα, που να δεις τι ποσά σκέφτονται να χρεώνουν για τις ερασιτεχνικές άδειες αλιείας σκαφών... Τι θα πληρώνει ο ιδιοκτήτης ερασιτεχνικού σκάφους με Κινητήρα 120 HP Για τους πρώτους 25 Hp πληρώνει 50 ευρώ, και 1 ευρώ για κάθε παραπάνω ίππο. Δηλαδή 95 Hp * 1 ευρώ = 95 € + 50 € = ΣΥΝΟΛΟ: 145 ευρώ το έτος https://www.boatfishing.gr/nea-adeia-erasitechnikis-alieias-skafous-poso-tha-plironoume/
βασίλης26 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Με ενδιαφέρει να βγάλω δίπλωμα ταχύπλοου . Ξέρετε καλές σχολές , έντιμες χωρίς κάτι κρυφό; Να ασχολούνται για να μάθεις γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι δίπλωμα αυτοκινήτου για να πεις ότι όταν πάρεις το δίπλωμα θα κάνεις για ένα 2μηνο μάθημα με τον πατέρα σου για παράδειγμα. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα