balt123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) βρήκα απάντηση εγώ, οπότε την προωθώ και σε εσάς να βοηθήσω κ εγώ για αλλαγή: Σύμφωνα με την AMD μπορεί να δουλέψει μπορεί και να μη δουλέψει. εξαρτάται απο μάρκα ποιότητα και διάφορα άλλα. η AMD δεν βάζει το χέρι της στη φωτιά πάντως. Στο ιντερνετ που βρήκα διάφορα άλλα ποστ σχετικά λένε οτι μάλλον θα δουλέψει αν ειναι passive ο αντάπτορας (τον λένε και DP++ adaptor)στο σκρουτζ που έψαξα δεν τους ξεχώριζε σε passive και active. Μπορεί να είναι ένας πανάκριβος που βρήκα με 35 ευρώ αλλά δν λέει σίγουρα. ο μοναδικός passive που βρήκα μεχρι στιγμής εινια απο amazon και ειναι male to female. θα ψάξω αύριο μήπως βρω male-male γιατί υποψιάζομαι οτι male-female και έξτρα hdmi male-male δεν πρόκειται να παίξει σωστά. πηγή 1 αντάπτορας ίσως. Edit: βρήκα αυτό που θέλω ακριβώς στο ebay αλλά δεν δίνω 40$ για αντάπτορα που ίσως και να μην παίξει ποτέ. αν ενδιαφέρεστε εδώ είναι το λινκ Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από balt123 1
ilias78 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, Philip023 είπε Έκανα ένα πείραμα έκανα oc την οθόνη κα από 60hz την πήγα στα 75hz 1080p ακόμη και ο κέρσορας πήγαινε ομαλά όταν έκανε την κίνηση αλλά τα έβαλα πάλι στα default για να μην μειωθεί η διάρκεια ζωής της οθόνης η την τραυματισω κλπ Ισχύει κάτι τέτοιο??
Philip023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 5/8/2019 στις 10:50 ΠΜ, ilias78 είπε Ισχύει κάτι τέτοιο?? Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα