Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

υπάρχει η δυνατότητα να τρέξω file_get_contents() στην php στο ίδιο script παραπάνω από μία φορές;

Update

Από ότι κατάλαβα μια χαρά γίνεται να τρέξω περισσότερες από μία file_get_contents(), αρκεί να αλλάξω το time_limit σε περίπτωση που το script χρειαστεί παραπάνω από τα 30 προκαθορισμένα δευτερόλεπτα για να τρέξει. 

Π.χ.: 

ini_set('max_execution_time', 0);
ή
set_time_limit(0);

To 0 παραπάνω ορίζει απεριόριστο χρόνο. Διαφορετικά κάποιος μπορεί να βάλει όσα δευτερόλεπτα θέλει. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι.

Τελικα χρησιμοποιουσα σωστα την συναρτηση και εκανα λαθος στο αποτελεσμα που ζητουσα.

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το max_execution_time υπάρχει για συγκεκριμένο λόγο. Μην το απενεργοποιήσεις -τουλάχιστον όχι σε production- αν δε θες να φας φρίκες 😛

Επεξ/σία από vadou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοπικά δεν ξέρω αν θα σου δημιουργήσει θέμα. Αν το τρέχεις μέσα σε vm/container, δοκίμασε να γράψεις κανένα αθώο infinite loop να δεις. Δεν το έχω δοκιμάσει. Αν το τρέχεις απευθείας στο λειτουργικό σου, επειδή δεν ξέρω τι θα κάνει, δε θα στο πρότεινα.

Επεξ/σία από vadou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απευθειας από το λειτουργικό το τρέχω. Η αλήθεια είναι πως αρχικα το είχα βαλει 1000 και μετά σκεφτηκα... δε βαριέσαι βαλτω unlimited. :P

Να φανταστείς αυτό το έκανα γιατό κόλλαγε το internet επειδή παράλληλα έκανα sync μεγάλο αρχείο με το dropbox. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που το έχεις τοπικά (δεν κινδυνεύεις δηλαδή να φας κάποιο attack/hack) βάλε μια τιμή που να σε καλύπτει, όσο μεγάλη χρειάζεσαι και άστο έτσι. Μην το απενεργοποιήσεις.
Αν το είχες online με μεγάλο max_execution_time, θα μπορούσε κάποιος να σου τσακίσει το server αν έβρισκε καμμιά τρύπα ή ακόμα χειρότερα, να το κάνεις μόνος σου στον εαυτό σου από απροσεξία. 😛

Επεξ/σία από vadou
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...